АМЕРИКАНЦИ И ГРЕШКЕ

Ја сам додао нешто на коментар, о стерилизацијама у калифорнијским затворима, који је сад нестао. Шта се то овде догађа?

Е мој пријатељу, па на овом форуму је све што је уперено протв Америке и ,,америчке демократије" неподобно и дмах се брише. Чим кажеш нешто на рачун ,,демократске" Америке и укажеш на њену злочиначку суштину, одмах ишчезавају тоји коментари. Нестао је и мој коментар о калифорнијским затворима. Јбг, тако ти је то. Нико не сме да посумња у исправност политике коју води ,,демократска" Америка. Јер ако посумња одмах следе санкције.

sad sam se vratila unazad da vidim da li se brisu
obrisan je i moj komentar
onda mod neka lepo prepravi naslov teme u - ta divna amerika, pa neka filtrira samo postove sa pozitivnom konotacijom
iskreno, sa svim onim zlom koje je americka politika nanela zemljama sirom sveta, bez obzira da li se radi o muslimanima - pa to pravda fundamentalizmom ili hriscanima koji nisu fundamentalisti (ali i tu vec nadju neki izgovor za svoje milosrdne koljacke akcije) - ne znam ko zdrave pameti moze da ima pozitivno misljenje o njoj i njenim politicarima
narod necu da diram, mada ima istine u onime - da ih nisu birali, ne bi ni vladali
ali to cu da im otpisem na onaj fluor i secere kojima su im isprali mozak i napravili ih pasivnim poslusnicima

Back