АМЕРИКАНЦИ И ГРЕШКЕ

Snaga SAD je u njenim crtanim filmovima zato su i jaki ko crtani film sto se i pokazalo protiv svakog ko ne gleda njihove crtace,komedijaski je nazivati ih svetskom silom i to jezikom malog naroda koji im je razbucao alijansu u paramparcad 99'.

Inace SAD ce biti jake taman toliko koliko na svetu bude debila poput blajvija koji veruju u to.

Фала Богу. И знам и за Блајбија где је и шта ради, а и да нема потребе никог да лаже.

Znam i ja gde je i sta radi, sve mi je reko SEBIN. A ja sam njih uputio na blajvijevo proamericko burgijanje na ovom forumu. Rekli su mi muchas gracias

I evo vec ga nema. Mora da ga vec vijaju po Karakasu.

Kolika je trenutna SNAGA Sjedinjenih Americkih Drzava vidi se u odnosu sveta prema bivsem americkomSPIUNU Edvardu Snoudenu....

NI JEDNA drzava na svetu, ukljucujuci Kinu, Rusiji, S. Koreju, Belorusiju i slicne NECE DA DA AZIL OVOM NESRECNIKU....!

Naravno, pod AMERICKIM PRITISKOM...

Sada se jasno vidi KO ISTINSKI GOSPODARI SVETOM! :rtfm:

aha.....ta snaga se ogleda i na primeru sirije.....inače propagiranje terorista i terorističkih država i organizacija je zabranjeno pravilnikom foruma......ne smeš da veličaš teroriste blajbi.....

Snaga SAD je u njenim crtanim filmovima zato su i jaki ko crtani film sto se i pokazalo protiv svakok ko ne gleda njihove crtace,komedijaski je nazivati ih svetskom silom i to jezikom malog naroda koji im je razbucao alijansu u paramparcad 99'.

Inace SAD ce biti jake taman toliko koliko na svetu bude debila poput blajvija koji veruju u to.

Баш тако. Иначе Блјби ме много подсећа на фашисте из времена Другог светског рата. И они су тако фанатично веровали у непобедивост Трећег Рајха, ко што сад Блајби фанатично верује у непобедивост Америке.

Snaga SAD je u njenim crtanim filmovima zato su i jaki ko crtani film sto se i pokazalo protiv svakog ko ne gleda njihove crtace,komedijaski je nazivati ih svetskom silom i to jezikom malog naroda koji im je razbucao alijansu u paramparcad 99'.

Само тоталан дегенерик може тако нешто да мисли.

Без зезања, ти си дегенерик.

Предат захтев за азил Сноудена председнику Никарагве

МОСКВА – Амбасадор Никарагве у Русији Луис Алберто Молина изјавио је данас да је његова дипломатска мисија председнику Никарагве Луису Алберту Молини послала писмо одбеглог америчког обавештајца Едварда Сноудена у којем он тражи политички азил.

-----------------------------------------------------------------

Не треба прерано ликовати, не треба распаљивати ватру док је зец у шуми. Сноуден ће битислободан човек што и треба да се деси јер никакав злочин није направио и јер није криминалац. Он је дисидент.

МОСКВА – Амбасадор Никарагве у Русији Луис Алберто Молина изјавио је данас да је његова дипломатска мисија председнику Никарагве Луису Алберту Молини послала писмо одбеглог америчког обавештајца Едварда Сноудена у којем он тражи политички азил.

Не треба прерано ликовати, не треба распаљивати ватру док је зец у шуми. Сноуден ће битислободан човек што и треба да се деси јер никакав злочин није направио и јер није криминалац. Он је дисидент.

Isuvise su oni glupi da bi shvatili igru koja se igra.
dajguzi su to.

u medjuvremenu moze da pevusi:lol:

Kolika je trenutna SNAGA Sjedinjenih Americkih Drzava vidi se u odnosu sveta prema bivsem americkomSPIUNU Edvardu Snoudenu....

NI JEDNA drzava na svetu, ukljucujuci Kinu, Rusiji, S. Koreju, Belorusiju i slicne NECE DA DA AZIL OVOM NESRECNIKU....!

Naravno, pod AMERICKIM PRITISKOM...

Sada se jasno vidi KO ISTINSKI GOSPODARI SVETOM! :rtfm:

Sta li je pravi razlog ?
Da nije mozda nesto od ovoga :

Sta rece "g-din A.Dalas" :

"...PLAN ZA TRAGEDIJU POGIBIJE SVIH PRAVOSLAVNIH SLOVENA – direktiva američkim službama bezbednosti pod naslovom »DOKTRINA AMERIČKE BORBE PROTIV ISTOKA»
Alan Dals, direktor CIA-e (1953-1961) je izjavio:
»Rat je završen, polako ćemo sve izgraditi, i mi ćemo dati sve što imamo, svo zlato, svu materijlanu moć na magarčenje i zaluđivanje ljudi. Čovečiji mozak, svest ljudi skloni su promenama. Posejemo li tamo haos, mi ćemo neprimetno da im podmetnemo lažne vrednosti i primoraćemo ih da te vrednosti i prihvate. Kako? Mi ćemo naći istomišljenike, svoje saveznike i pomoćnike u njihovoj domovini. Malo po malo, mi ćemo odigrati grandioznu po svom obimu TRAGEDIJU POGIBIJE SVIH PRAVOSLAVNIH SLOVENA, I KONAČNO NEPOVRATNO ĆEMO UGASITI NjIHOVU NACIONALNU SVEST. Literatura, bioskop i pozorište će proslavljati najniža ljudska osećanja. Mi ćemo na svaki način podržavati one koji budu usađivali u čovekov razum kult seksa, nasilja, sadizma i izdaje – jednom rečju svake nemoralnosti. U upravljanju državom, mi ćemo izazivati haos i nered. Neprimetno, no aktivno i postojano, pomagaćemo despotizam činovnika, korupciju i neprincipijelnost. Čestitost i pravednost biće ismevani, nikome neće biti nužni i biće smatrani ostatkom prošlosti. Grubosti i naglost, laž i obmana, pijanstvo, narkomanija, izdajništvo, šovinizam i neprijateljstvo prema narodima – sve ćemo to kultivisati u svest ljudi. I mali broj, veoma mali broj ljudi će shvatiti o čemu se radi. Ali, takve ćemo ljude staviti u bespomoćan položaj, ismevati se sa njima, oklevetati ih i proglasiti ih otpadnicima društva. Mi ćemo rušiti duhovne vrednosti, vulgarizovati i uništavati osnove narodne moralnosti. Na takav način ćemo rasklimati pokoljenje za pokoljenjem, lovićemo ljude u detinjstvu i mladalačkom dobu, uvek ćemo glavnu stavku da bacamo na omladinu, demoralisati, razvrašćivati i obeščaćivati je. Eto, tako ćemo mi to da uradimo«...

Sa:

https://sites.google.com/site/mrmetanoja/sjedinjene-americke-drzave/sad-protiv-pravoslavlja

...i jos "po nesto " tu ima ...!

РТС: Снодеун полетео за Кубу?
PDF Штампа Ел. пошта
четвртак, 11. јул 2013.

Авион који лети из Москве за Хавану скренуо са редовне руте. Вест покренула лавину спекулација да ли се бивши обавештајац ЦИА Едвард Сноуден налази у тој летелици, како би заобишао амерички ваздушни простор.

20.30 - Забрањено је према руском закону да се трећим лицима дају информације о томе ко се налази у авиону, рекао портпарол Аерофлота заРаша тудеј.

Лет из Москве за Хавану је скренуо са редовне руте, показују индикатори "FlightAware-а" који уживо прати летове. Вест је на интернету покренула полемику о томе да ли се бивши обавештајац ЦИА Едвард Сноуден налази у тој летелици.

Лет Аерофлот 150 за Хавану је полетео са московског аеродрома Шереметјево у 14.10 часова по локалном времену. Узбуњивач Сноуден се протекле две недеље налази на аеродрому.

Рута лета је обично преко Скандинавије и Гренланда, пре него што се скрене јужно ка Канади и Сједињеним Америчким Државама. Овог пута је, међутим, авион летео преко Европе, пре него што је наставио пут преко Атлантског океана.

Скретање је покренуло спекулације у медијима и на Твитеру да се Сноуден украцао баш на тај лет, како би заобишао амерички ваздушни простор.

Очекује се да ће авион слетети у Хавану у 02.30 часова по средњеевропском времену.

Сноуден је у Русију дошао 23. јуна, након што је почетком тог месеца обелоданио тајни налог суда којим су специјалне службе САД добиле приступ свим позивима највећег америчког мобилног оператера "Верајзон".

Он је објавио и податке о супертајном програму свог бившег послодавца, америчке Националне безбедносне агенције (НСА) "Призма", који омогућава праћење електронске комуникације на највећим интернет сајтовима.

Toliko o tome.

Америка је у великој мери затворен и пристрасан политички систем. Политички компромис постаје нешто што се избегава, делимично због тога што у медијима, посебно на телевизији, радију и политичким блоговима доминира пристрасни дискурс (на нашим блоговима врло успешно копирамо такав начин гледања на ствари), тако да је релативно неинформисана јавност рањива на манхејску демагогију. Као резултат, политичка парализа често искључује усвајање "неопходних" лекова као у случају за смањењем дефицита. То за узврат подгрева глобални утисак о америчкој немоћи да се суочи са ургентним проблемима.

Back