Amerikanac 13 godina živi u braku s lutkom!

http://www.imdb.com/title/tt0805564/

Lutke nisu lose.. ali. kad sam bio mali, sanjao sma o braku sa trolejbusicom, medju svima njima najomiljenia trola mi je bila sa brojem 91, kad bas ta trola naidje.. i udjem u nju.. ja budem presrecan,
Kasnije se pojavila ona sa brojem 107 koju sam zavoleo jer je imala lepsu reklamu na sebi.. ovoj prvoj se to nije svidelo.. nestala je sa trase, ali i druga nedugo potom.. vise nisam nalazio utehu u trolama, i presao sam na buseve, auta.. sanjao o metrou.
Ali u meni jos tinja nada da cu naci bar jednu od te dve trolice, negde zive i zdrave, ili bar na otpadu delova nekom.. sklopiti ih i zapoceti novi zivot u njima.
a ako me budu napadali i nazivali objektofilom..
organizovacu paradu.
otimanja trola i buseva i uletanja u gomilu vas koji vredjate nasa tehnotrolseksualna prava

pa shta fali? nezvoca, ne boli je glava, nije zahtevna sigurno joj nije kupio niti jedan par cipela, on joj pricha ona njezhno tjuti

razmislite momci:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

to je zhena vashih snova
jeste ,jos samo da naprave vestacku matericu i caoooo....

Ova cutljivost je jedan veoma vazan princip koji sve junose treba da shvate...Kolko god da je luda/zabavna i pravi/ne pravi probleme koje tolerisete u vezi u datom trenutku devojke ce konstantno testirati izazivati i provocirati da vidi mozete li tolerisati 10% vise. Ako pokleknete i padnete onda ce se posle nekog vremena postupak ponovo pokrenuti i bicete testirani dal cete podnosti jos 10% vise od toga......I taj ciklus nazalost nikada ne prestaje staro popustanje se uzima kao steceno ,brzo zaboravlja ,i uvek pokusavaju da usicare jos 10%, pa jos, pa jos, dok vas na kraju ne slome skroz.....
Zato zabavljaj se i sutni cim pocne.To svi pametni rade ali u braku je to mnoooogo teze.I to je skroz druga prica.

LUDAK: Amerikanac 13 godina živi u braku s lutkom!

Ludi svet 07:51, 09.10.2013.

Autor: E.K.

Dejvket (40) oženio se seks-igračkom od silikona po imenu Sidor Bridžit Kuronenko, u koju se zaljubio čim ju je ugledao

VAŠINGTON - Lutkar.
Amerikanac poznat jedino po svom internet imenu Dejvket (40) već 13 godina živi sa silikonskom, anatomski preciznom lutkom Sidor Bridžit Kuronenko, koju je kupio preko interneta za čak 4.500 evra, a u koju je smrtno zaljubljen. Međutim, prošle godine u njihovom srećnom domu pridružila im se još jedna lutka, ovog puta Ruskinja Elena, koja se, prema rečima oduševljenog Dejvketa, s njegovom ženom Sidor odlično slaže.

Emotivna veza

Neobični Amerikanac za svoju veštačku suprugu kaže da je bez greške, savršena i da se u nju zaljubio čim ju je ugledao. Reč je o seksualnim igračkama ‚‘ril dol“, koje su napravljene od silikona tako da neverovatno podsećaju na prave osobe. Uprkos nameni lutke, Dejvket tvrdi da je njihov odnos sasvim drugačije prirode i da je reč o 70 odsto emocionalnoj i 30 odsto seksualnoj vezi.

- Moji odnosi sa ženama nikad nisu trajali dugo ili su se loše završavali. Sintetičke žene su trajne i stalne, za razliku od žena od krvi i mesa. Ljudi mogu menjati svoj ukus, ličnosti i želje na nepredvidiv način, a lutke ne samo da ostaju iste već vas nikad neće prevariti, lagati i osuđivati - objasnio je Dejvket.

Za godišnjicu - novo telo

Inače, silikonsko telo lutaka ove vrste veoma je osetljivo i lako se istroši, pa je tako Sidora povodom godišnjice njihove veze na poklon dobila novo telo. Ekscentrični Dejvket slobodno vreme provodi sa silikonskom suprugom i novom devojkom gledajući filmove, igrajući video-igre i uživajući u seksu. Prema njegovim rečima, Sidor i Elena se odlično slažu i obe su biseksualke, pa tako ponekad njih dve imaju seks i bez njega.

Za sebe kaže da je tehnoseksualac

Dejvket je istakao da je njegov idol ekscentrični umetnik Endi Vorhol, koji je, kao i on, radio stvari koje prosečni ljudi ne razumeju.
- Stvarno me ne zanimaju oni koji kažu da je veza s lutkom neprirodna i čudna. Mi tehnoseksualci nikome nikada nismo naudili i samo uživamo u životu sa svojim unikatnim partnerom - istakao je Dejvket.

http://www.kurir-info.rs/ludak-amerikanac-13-godina-zivi-u-braku-s-lutkom-clanak-1025163

:rotf:

Ameri su bolesno hibridni "vanzemaljci", koji ne znaju sta ce od gluposti koje im se motaju po glavi.Treba im postaviti kineski zid i ne dozvoliti im da se igde pojave.Sve sam vise uveren da su oni postali od majmuna.

da svi ili ogromna vecina muskaraca su pedofili i silovatelji , jos jedna pljuvacina po muskom rodu....
a razlog zasto je presao na regularnih veza na nezive:
- Moji odnosi sa ženama nikad nisu trajali dugo ili su se loše završavali. Sintetičke žene su trajne i stalne, za razliku od žena od krvi i mesa. Ljudi mogu menjati svoj ukus, ličnosti i želje na nepredvidiv način, a lutke ne samo da ostaju iste već vas nikad neće prevariti, lagati i osuđivati - objasnio je Dejvket.

pa shta fali? nezvoca, ne boli je glava, nije zahtevna sigurno joj nije kupio niti jedan par cipela, on joj pricha ona njezhno tjuti

razmislite momci:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

to je zhena vashih snova

Mojih, neje.

Misim, ipak sinteticko ne moz da zameni zivo.

Mada,...cinjenica je da zene cesto previse zvocaju, brzo menjaju misljenja(ne moz povatati), i imaju cesto toliko kriterijuma, pljus zele da su uvek na prestolu i uvek u pravu, da je skoro nemoguce sve skapirati i ispuniti.

Al, bez obzira na to...ipak je lepse sa zenom neg sa lutkom.

Poslednja izmena:

Back