Amerika svetski dobrocinitelj!!!!

Jevdjo:
Ruska javnost je ove nedelje u soku posle nekoliko izjava Americkog senata,Borisa Berezovskog i Protesta grupe pod nazivom Mars nesaglasnih pod vodjstvom Kasparova nekadasnjeg svetskog sampiona u sahu.
Од чега је сок?
Jevdjo:
Naime prvo sto je zaprepastilo Rusku javnost je izjava Borisa Berezovskog Kako treba putem svrgnuti postojecu vlast u Rusiji.
Drugo-Americki senat izglasava predlog o osnivanju fonda sa pocetnim kapitalom od 110 miliona dolara za podrsku Ruskog(kobajagi)demokratskog bloka na sledecim predsednickim izborima.
Ја ту не бих ништ дирао, знаш какви су Руси...
Jevdjo:
Trece-U subotu i nedelju Gari Kasparov odrzava miting u Moskvi i Sant Peterburgu zajedno sa fasisticki orjentisanom partijom koja je kriva za smrt desetine imigranata iz Bivsih republika,kao i studenata iz Africkih zemalja

Sve ove trii stvari su vise nego ocito povezane,a iz zadnjeg slucaja se vidi kakvu demokratiju Amerika hoce da zavede na teritoriji Rusije,ocigledno demokratiju po principu Iraka.

Sve ovo je izazvalo veliku buru i negodovanja u Ruskoj Dumi medju deputatima.Ruska duma je poslala protestnu notu i zatrazila objasnjenje Americkom Senatu povodom proteklih izjava i dogadjaja.

Шта је то "пар десетина" убијених? Руси раде на велико... Ово неки поЧЕТНИЦИ

Jevdjo:
Drugo-Americki senat izglasava predlog o osnivanju fonda sa pocetnim kapitalom od 110 miliona dolara za podrsku Ruskog(kobajagi)demokratskog bloka na sledecim predsednickim izborima.

Sve ovo je izazvalo veliku buru i negodovanja u Ruskoj Dumi medju deputatima.Ruska duma je poslala protestnu notu i zatrazila objasnjenje Americkom Senatu povodom proteklih izjava i dogadjaja.
i pored najbolje volje nisam uspeo da nadjem nista o ovome na netu. mozda si mislio na pare koje su potrosili na finansiranje revolucija u ukrajini, kirgistanu i gruziji?
evo, pronasao sam danasnji tekst pravde http://english.pravda.ru/world/americas/16-04-2007/89827-revolution-0 kako su finansirali i prozapadne snage u srbiji.
nije mi drago zbog ovog dela clanka:
"When Milosevic’s regime collapsed, it was the Serbs who continued to distribute the US technique and helped Georgians overturn President Eduard Shevardnadze, who used to be the Foreign Affairs Minister of the USSR."
cuo sam da su neki srbi isli u gruziju da obucavaju njihov omladinski pokret "kmara (dosta je )". to su uglavnom bili clanovi pokreta "otpor", a i neki politicari "demokratskog bloka".
u clanku pise da su srbi nastavili da prenose americke tehnike i da su pomogli da se zbaci proruski rezim.

bubobubo:
i pored najbolje volje nisam uspeo da nadjem nista o ovome na netu. mozda si mislio na pare koje su potrosili na finansiranje revolucija u ukrajini, kirgistanu i gruziji?
evo, pronasao sam danasnji tekst pravde http://english.pravda.ru/world/americas/16-04-2007/89827-revolution-0 kako su finansirali i prozapadne snage u srbiji.
"When Milosevic’s regime collapsed, it was the Serbs who continued to distribute the US technique and helped Georgians overturn President Eduard Shevardnadze, who used to be the Foreign Affairs Minister of the USSR."
cuo sam da su neki srbi isli u gruziju da obucavaju njihov omladinski pokret "kmara (dosta je )". to su uglavnom bili clanovi pokreta "otpor", a i neki politicari "demokratskog bloka".
u clanku pise da su srbi nastavili da prenose americke tehnike i da su pomogli da se zbaci proruski rezim.
Stvarno neznam na netu nisam ni trazio niti citao ja sam samo preneo sta su prenosile Ruske televizije poslednja tri dana.

bubobubo:
Шта си ти открио? Рупу на саксији? Па о томе су писале, у то време, све наше новине, то нико овде није крио! А исто је било и у Украјини, и о томе си могао у нашој штампи да читаш.

KoscheiBesmertnii:
Шта си ти открио? Рупу на саксији? Па о томе су писале, у то време, све наше новине, то нико овде није крио! А исто је било и у Украјини, и о томе си могао у нашој штампи да читаш.
to znam. ali nisam cuo da ameri finansiraju obaranje putina u rusiji.

Da Ruski zakon obavezuje samo Ruse ali Amerikanci to isto znaju.I onda se postavlja pitanje koga ce oni da finansijski pomazu?Ispada da ce finansirati teroriste ili zabranjene partije i kad se to sve sabere i oduzme dobija se jedan prost odgovor,finansirace drzavni puc na koji igrom slucaja poziva i Engleski drzavljanin Boris Berezovski.
Sve sto je zla to je od Engleske i Amerike.

Jevdjo:
Da Ruski zakon obavezuje samo Ruse ali Amerikanci to isto znaju.I onda se postavlja pitanje koga ce oni da finansijski pomazu?Ispada da ce finansirati teroriste ili zabranjene partije i kad se to sve sabere i oduzme dobija se jedan prost odgovor,finansirace drzavni puc na koji igrom slucaja poziva i Engleski drzavljanin Boris Berezovski.
Sve sto je zla to je od Engleske i Amerike.

Чуо сам да би Енглези најрадије изручили Березовског, али да постоје правни проблеми.

Која је цена литре млека, литре дизела и Самсунг телевизора у Москви?

СЛОБОДА:
Чуо сам да би Енглези најрадије изручили Березовског, али да постоје правни проблеми.

Која је цена литре млека, литре дизела и Самсунг телевизора у Москви?
Za mleko cu da pitam zenu,za dizel cu sutra pogledati na pumpi jer neznam vozim benzinca,a za televizor kako da ti odgovorim kad nisi reko koji model.
Al i ti volis da podjebavas :D

Jevdjo:
Za mleko cu da pitam zenu,za dizel cu sutra pogledati na pumpi jer neznam vozim benzinca,a za televizor kako da ti odgovorim kad nisi reko koji model.
Al i ti volis da podjebavas :D

Знаш ли неку цену хране?
Знаш ли цену било чега техничког?
Може и цена бензина само реци каквог.

СЛОБОДА:
Знаш ли неку цену хране?
Знаш ли цену било чега техничког?
Може и цена бензина само реци каквог.
Sad stvarno ne razumem sta hoces da postignes sa tim cenama.
Hleb-10-11 rubalja
Mleko oko 20 rub.zavisi koje
Benzin 92 oktana 19,80 rub
Benzin 95 oktana 20,80 rub
Televizor sharp kao kod mene 43 900 rub.
Jesi sad zadovoljan?

Jevdjo:
Sad stvarno ne razumem sta hoces da postignes sa tim cenama.
Hleb-10-11 rubalja
Mleko oko 20 rub.zavisi koje
Benzin 92 oktana 19,80 rub
Benzin 95 oktana 20,80 rub
Televizor sharp kao kod mene 43 900 rub.
Jesi sad zadovoljan?

Да упоредим са нама.
Јел ти тај тв плазма?
Зар су тако примитивни Руси да немају 98октански бензин, а користе 92октански који је и код нас изашао из употребе?

Back