savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.575
Толики милионери и милијардери на форуму, а ниједан неће да ми да милион евра да пређем на тамну страну силе.Zelja svakog milijardera je da spamuje na forumu po ceo dan![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Толики милионери и милијардери на форуму, а ниједан неће да ми да милион евра да пређем на тамну страну силе.Zelja svakog milijardera je da spamuje na forumu po ceo dan![]()
Video si da je Elon Musk pokušao da podmiti tviteraša sa 4000 evra, a kad je ovaj tražio više, Musk je pobegaoТолики милионери и милијардери на форуму, а ниједан неће да ми да милион евра да пређем на тамну страну силе.
Срамота је, апоред очајне писмености и разних твојих планетарних бламажа, помињати ондашње гиганте попут Младине, Ферала...Ne nego to bi bila tvoja osveta za karikature slovenačkog lista "Mladina" 1989.
Međutim mi koji imamo Milijarde po svetu, želimo samo mir i harmoniju.
Aksios!
znamoVideo si da je Elon Musk pokušao da podmiti tviteraša sa 4000 evra, a kad je ovaj tražio više, Musk je pobegao
E sad tačno je da ja imam za nijansu više keša od Muska ali sam i tvrdičlukije prirode
Pa naravnoznamo
svi sa viskom kesa
kupuju u maxiju nozeve na akciji
![]()
jokPa naravno
Tako i jesmo postali uspešni, respektujući pare.
Vi dajete bakšiš harmonikašima a onda vozite Citroen
Darko Trifunović kaže da Hrvatska ima jeftiniji gas od Srbije
Pogledajte prilog 1095154
Господин Орбан договорио 5х нижу цјену гаса од ЕУ творевине. Pogledajte prilog 1095155
Darko Trifunović kaže da Hrvatska ima jeftiniji gas od Srbije