J jevdokan Domaćin Poruka 3.484 18.09.2009. u 23:52 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #51 jomini: Imaš??? Pošto? Ajoooj, pa ti si mu lapio onda kad je bio na Kosovu??? Šta ćeš ti među šiptarima?!? Kliknite za proširenje... Kako sta jomini? Pa isao covek da radi ono sto najbolje zna - da dzepari.
jomini: Imaš??? Pošto? Ajoooj, pa ti si mu lapio onda kad je bio na Kosovu??? Šta ćeš ti među šiptarima?!? Kliknite za proširenje... Kako sta jomini? Pa isao covek da radi ono sto najbolje zna - da dzepari.
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 18.09.2009. u 23:53 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #52 jomini: Pa pitam gde mu je prebivalište. Šta ti misliš, kakvu ličnu kartu ima? Kao ti i ja ili neku sličnu, a? Kliknite za proširenje... Његов проблем ал кда си већ запо а ти ?Шта ти мислиш?
jomini: Pa pitam gde mu je prebivalište. Šta ti misliš, kakvu ličnu kartu ima? Kao ti i ja ili neku sličnu, a? Kliknite za proširenje... Његов проблем ал кда си већ запо а ти ?Шта ти мислиш?
jomini Buduća legenda Banovan Poruka 33.100 18.09.2009. u 23:54 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #53 Ja mislim da nema srpsku. A u srcu Srbije. Nešto tu ne štima.
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 18.09.2009. u 23:56 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #54 jomini: Ja mislim da nema srpsku. A u srcu Srbije. Nešto tu ne štima. Kliknite za proširenje... Има ту бре један кључни моменат
jomini: Ja mislim da nema srpsku. A u srcu Srbije. Nešto tu ne štima. Kliknite za proširenje... Има ту бре један кључни моменат
jomini Buduća legenda Banovan Poruka 33.100 18.09.2009. u 23:57 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #55 A to je?
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 18.09.2009. u 23:58 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #56 jomini: A to je? Kliknite za proširenje... Ко је бре тебе овластио да ти мислиш?
jomini Buduća legenda Banovan Poruka 33.100 19.09.2009. u 00:01 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #57 Миле саКлисе: Ко је бре тебе овластио да ти мислиш? Kliknite za proširenje... Ah, to... Pa jes', dobro kažeš.
Миле саКлисе: Ко је бре тебе овластио да ти мислиш? Kliknite za proširenje... Ah, to... Pa jes', dobro kažeš.
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 19.09.2009. u 00:02 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #58 jomini: Ah, to... Pa jes', dobro kažeš. Kliknite za proširenje... Нисам то рекао је него Тито ,
jomini Buduća legenda Banovan Poruka 33.100 19.09.2009. u 00:03 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #59 Tvoj Tito? Ok, prihvatam, prihvatam. Samo se nemoj ljutiti na mene.
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 19.09.2009. u 00:05 - Америка поставља противракетни штит у Хрватску или Албанију. #60 jomini: Tvoj Tito? Ok, prihvatam, prihvatam. Samo se nemoj ljutiti na mene. Kliknite za proširenje... Ма ко се љут на тебе ти си наш друг ****** у истој смо друштвеној групи ,ал мног бре трипујеш мораш мало да се опустиш
jomini: Tvoj Tito? Ok, prihvatam, prihvatam. Samo se nemoj ljutiti na mene. Kliknite za proširenje... Ма ко се љут на тебе ти си наш друг ****** у истој смо друштвеној групи ,ал мног бре трипујеш мораш мало да се опустиш