MJK
Elita
- Poruka
- 17.542
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste takoNije tačno
Pešadija:Од њих смо тада добијали не само јаја већ и жито, осталу храну, нафту, медицинску помоћ, прве дизел-електричне локомотиве, авионе, топове, тенкове.
Америка је била једна невероватна држава.
Мени је најинтересантнија прича о маверицима. Како су нам продали, буквално дали.Dobili smo ogromnu količinu naoružanja. Negde imam spisak tačnih količina i specifikacija, potražiću.
мени ништа интеренсантно није шта ви бошњаци таласате на крстиМени је најинтересантнија прича о маверицима. Како су нам продали, буквално дали.
Од Амера смо добили и Ф86Е(М) а Италијанима нису дали него им испоручили Ф86К.
Na kakve maverike misliš? Nisam siguran za E(M) varijantu, jer je to varijanta koja je služila u RAF, pa prosleđena drugim NATO RV. U sklopu pomoći smo dobili najviše G varijanti, mada ima izvora koji tvrde da smo imali i K varijantu.Мени је најинтересантнија прича о маверицима. Како су нам продали, буквално дали.
Од Амера смо добили и Ф86Е(М) а Италијанима нису дали него им испоручили Ф86К.
Опет пијеш, шта ће ти то у животу.мени ништа интеренсантно није шта ви бошњаци таласате на крсти
АГМ 65 смо добили једну испоруку негде средином 80-их а последња је била крајем 80-их.Na kakve maverike misliš? Nisam siguran za E(M) varijantu, jer je to varijanta koja je služila u RAF, pa prosleđena drugim NATO RV. U sklopu pomoći smo dobili najviše G varijanti, mada ima izvora koji tvrde da smo imali i K varijantu.
Ја колико се сећам, давно сам се тиме бавио, ми смо добили добар део Сејброва канадске производње зато су ознаке мало збуњујуће.Na kakve maverike misliš? Nisam siguran za E(M) varijantu, jer je to varijanta koja je služila u RAF, pa prosleđena drugim NATO RV. U sklopu pomoći smo dobili najviše G varijanti, mada ima izvora koji tvrde da smo imali i K varijantu.
гледај ти посла у пашалуку а српска посла остави нама србимаАГМ 65 смо добили једну испоруку негде средином 80-их а последња је била крајем 80-их.
Ти вероватно немаш представу о чему се говори па мислиш да свако ко напише нешто више од просте реченице је непријатељ српског народа.гледај ти посла у пашалуку а српска посла остави нама србима
Dosta su zbrkane oznake za Sabre. Recimo D je oznaka za najmasovniju varijantu u okviru američkog RV ali i za unapređenu verziju sa jačim motorom koja je nosila i oznaku G, K je bio prototip sa drugačijim topovima ali i oznaka za masovniju varijantu sa istim topovima kao G ali sa manje elektronike itd.Ја колико се сећам, давно сам се тиме бавио, ми смо добили добар део Сејброва канадске производње зато су ознаке мало збуњујуће.
одлутао си свакако од суштине темеТи вероватно немаш представу о чему се говори па мислиш да свако ко напише нешто више од просте реченице је непријатељ српског народа.
Благо теби са самим собом. Очигледно се лепо проводиш.одлутао си свакако од суштине теме
за тебе знам да србин ниси. упроно се намећеш и спинујеш. свак утему одвучеш , или се упроно представњајући србином . таквогсрбиан ко тебе нико од нас срба у србији не може да нађе на улици у јавном животу и окружењу било дге са таквим ставовима антиспрским какве си ти по крсти пљувао...
само ти кажем забиј ти нос у своје бриге тј ваше бриге. ми ћем овећ енкако и са америком овом садашњом као што смо и са оном одвратном зликовачком клинтоновом глобалистичком...
Многи народи временом такви постану.Nekad su bili prave dase a sada su obične mlakonje.
sam us ekonom kaze da je odsisala usa
U prvom naletu su mnogi programi zamrznuti, ali su ostavili 500 koje su i dalje finansirali bez odlaganja.jeste tako
odsisala usa to zna trump on pokusava to spasiti sto jos mozeU prvom naletu su mnogi programi zamrznuti, ali su ostavili 500 koje su i dalje finansirali bez odlaganja.
Mnogi u Americi ne shvataju ozbiljnost situacije (nebitno je šta svet misli). Trenutno su samo par meseci pred bankrotom koji će zasigurno da se desi ako se ne povlače radikalni potezi.odsisala usa to zna trump on pokusava to spasiti sto jos moze
Ne smaraj ne provociraj ne spinujБлаго теби са самим собом. Очигледно се лепо проводиш.
pa to kazemMnogi u Americi ne shvataju ozbiljnost situacije (nebitno je šta svet misli). Trenutno su samo par meseci pred bankrotom koji će zasigurno da se desi ako se ne povlače radikalni potezi.
to je sve prekasnoMnogi u Americi ne shvataju ozbiljnost situacije (nebitno je šta svet misli). Trenutno su samo par meseci pred bankrotom koji će zasigurno da se desi ako se ne povlače radikalni potezi.
Ne treba odustajati. Pretpostavljam da su Tramp i Mask videli svetlo na kraju tunelato je sve prekasno
jesu ali to je vec kasnoNe treba odustajati. Pretpostavljam da su Tramp i Mask videli svetlo na kraju tunela