MJK
Elita
- Poruka
- 17.559
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
biti ce dug rat biti ce za usa opet vjetnamNa žalost, Iran je gotov. Upravo idem sa posla i gledam gore, ceo dan ratni avioni prelaze preko Slovenije prema Italiji. Na svakih par minuta.
nece, tramp gleda da izbegne rat, a da je bilo ko drugi, vec bi ratovaobiti ce opet za usa vjetnam
daТи беше фан Тулси Габард?
ne znam verovatno lozi libtards kao i sa maskomКакво је ово неџентлменско понашање Трампа према њој?
nece, tramp gleda da izbegne rat, a da je bilo ko drugi, vec bi ratovao
ma znam ja sve to; mora rusija da zavlada svetyom, i da bude svetski policajac sama, i tek onda mi rastereceni vojnog trosenja mozemo ekonomski da se oporavimo,a inace smo propali - a to cemo da napravimo sada kada eu bude ratovala na strani ukrajine protiv rusije, pa ih rusi budu unistili
mislis da moze trump da izbjegne?nece, tramp gleda da izbegne rat, a da je bilo ko drugi, vec bi ratovao
kakva Rusija, usa ima samo da se povuce a morati ce pisao sam zastoma znam ja sve to; mora rusija da zavlada svetyom, i da bude svetski policajac sama, i tek onda mi rastereceni vojnog trosenja mozemo ekonomski da se oporavimo,a inace smo propali - a to cemo da napravimo sada kada eu bude ratovala na strani ukrajine protiv rusije, pa ih rusi budu unistili
zna to i tramp, i zato se i "divi" putinu, a prezire eu politicare
Moze naravno za usi bibija i kraj ratamislis da moze trump da izbjegne?
Da li Amerika krece na Iran da bi skrenula svoje prisustvo sa Rusija - Ukrajina i Kina - Tajvan problema da moze da kaze da se sad bave ovim i da ne mmogu da se bave i onim?
Sud Krstarice strasniNekako se moraju opravdati pred Krstom.
Ti mu verujesAmerika neće krenuti na Iran.
Tramp je demantovao takve tvrdnje.
Hahahah ne budi dete.Ti mu verujes?
Kazem ti, sutra je to.
Ti mu verujes?
Kazem ti, sutra je to.
Hahahah ne budi dete.
I da krenu ništa specijalno se ne bi desilo.Ajde necu
Ali prati sutra vesti za svaki sl.![]()
Neće napasti Iran u to sam 100000% siguran,i ako pogrešim ništa specijalno se neće desiti.Da li Amerika krece na Iran da bi skrenula svoje prisustvo sa Rusija - Ukrajina i Kina - Tajvan problema da moze da kaze da se sad bave ovim i da ne mmogu da se bave i onim?