Amerika kreće na Iran

Да нема доказа да Иран планира да направи нуклеарно оружје је изјавила Талси Габард, која је задужена за све обавештајне службе САД, у свом сведочењу пред Конгресом.

Трамп је изјавио да га не занима шта она има да каже.

Шеф IAEA је исто изјавио данас да не постоје докази да Иран систематски и планирано ради на развоју нуклеарног оружја (интервју Ал Џазири овде, релевантан део почиње око 13-ог минута), иако је исто напоменуо да Иран није потпуно транспарентан са IAEA око свих важних питања која се тичу њиховог нуклеарног програма.

Svaka američka administracija posle 2. Svetskog rata je maksimalno podržavala Izrael.
Tramp je do sada u tome čak bio uzdržaniji od prethodnika.
Istina

PS: Jevreja može da rodi samo jevrejka
Nije bitno ko je otac
Kad bi znali koji su sve svetski lideri jevreji digla bi vam se sva kosa na glavi

PPS: Znate li koje "gospodar" rata u Ukrajini? ....

🤣🤣🤣 ja, bolje bi bilo da gledamo kako ćemo se prehraniti kad udari kriza.
Još od plandemije ostao običaj da špaiz bude pun.
Balon rakije, malo šunke slanine kanta masti, suvog voća, kompoti, pekmeza.

Da ne mora cele zime da se izlazi iz dvorišta.

Na jesen odimimo dva svinjčeta i dignemo na tavan kobaje za narednu sezonu.

Čini mi se da je meso od juče poskupelo.
Dizela ne bi bilo loše kupiti

Nova strategija. Idu na dizanjenje narodnog ustanka u Iranu i Rusiji istovremeno. :lol:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Netanyahu: Na Irancima je da se dignu za svoju slobodu
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu bio je ranije danas na lokaciji bolnice Soroka u Beershebi na jugu Izraela.

Izrael tvrdi da je bolnicu pogodila iranska raketa, pri čemu je najmanje 40 ljudi ozlijeđeno. Iran poriče da je izravno pogodio bolnicu i naglašava da je ona oštećena udarnim valom napada na obližnje vojno sjedište.

"Ljudi me pitaju ciljamo li pad režima. To može biti rezultat, ali na iranskom je narodu da se digne za svoju slobodu. Sloboda nikada nije jeftina, nikada nije besplatna. Sloboda zahtijeva da se potlačeni narod digne i na njima je, ali mi možemo stvoriti uvjete koji će im pomoći da to učine", poručio je. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A "ovi" kao nisu nijednu u Gazi .
Med i mleko.
Priča bibi , Mercov .

Još od plandemije ostao običaj da špaiz bude pun.
Balon rakije, malo šunke slanine kanta masti, suvog voća, kompoti, pekmeza.

Da ne mora cele zime da se izlazi iz dvorišta.

Na jesen odimimo dva svinjčeta i dignemo na tavan kobaje za narednu sezonu.

Čini mi se da je meso od juče poskupelo.
Dizela ne bi bilo loše kupiti
Bila neka fora kad bi nuklearka pala na Bosnu da se sedmicu dana nebi vidilo ništa od zaliha brašna u zraku .

Бела кућа је саопштила да ће Трамп у року од две недеље одлучити да ли ће Сједињене Државе напасти Иран.

🤣
Sam Tramp je međutim napisao danas ovo:

IMG_20250619_195158.jpg

Probao sam da rastumačim to "Chris christie", ali mi ne uspeva.
Zna li neko šta je to?

Sam Tramp je međutim napisao danas ovo:

Pogledajte prilog 1744818

Probao sam da rastumačim to "Chris christie", ali mi ne uspeva.
Zna li neko šta je to?
Kris Kristi je bivši guverner Nju Džerzija i Trampov protivnik koga je Tramp ismevao jer je debeo, a nuklearka koju su SAD bacile na Nagasaki se zvala Fat Man.

Back