Arnold_Layne:izvučeno iz konteksta i totalno glupo i nepotrebno.
no, bolje nisam ni očekivao.
Pa znam da si najvise na"politici",a posto tamo niko nista pametno nije rekao vise godina,hteo sam da ti ucinim da se osecas"kao kod kuce"..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Arnold_Layne:izvučeno iz konteksta i totalno glupo i nepotrebno.
no, bolje nisam ni očekivao.
na osnovu cega to tvrdis? bilo je raznih eksperimenata i verujem da su do tada vec dobro prouceni svi efekti radijacije na floru, faunu, ljude i sl.Erik Crveni:Uzrok svega - eksperiment ... Pola Evrope je ozraceno zbog toga ... UZASNO!
moze malo opsirnije? u principu neverujem u takve price ali me jako zabavljaju pa ih rado citam.Sveta685:Nesreca u Cernobilu je namerno izazvana, a razlog je geografska duzina na kojoj se nalazi.
Sveta685:Evo, mozes da se zabavis tako sto ces na geografskoj karti naci sta se sve nalazi na priblizno istoj geografskoj duzini.
dobro nisam hteo da zvucim kao da ti se podsmevam, priznaces da ovakve teze bez dodatnog objasnjenja zvuce u najmanju ruku kao naslovi iz treceg oka ili zone sumrakaSveta685:Evo, mozes da se zabavis tako sto ces na geografskoj karti naci sta se sve nalazi na priblizno istoj geografskoj duzini.
Lorens Darel:dobro nisam hteo da zvucim kao da ti se podsmevam, priznaces da ovakve teze bez dodatnog objasnjenja zvuce u najmanju ruku kao naslovi iz treceg oka ili zone sumraka
pravo da ti kazem cisto sumnjam da je zvanicna verzija dogadjaja cela prica ali me je nesto mrzelo da proveravam argumente u korist teorije zavere...the truth is out there :shock: somewhereSveta685:Svestan sam toga. Ipak ostajem pri svojoj tvrdnji.
(Uostalom, da li verujes da su 11. septembar izveli "islamski teroristi"?)
Lorens Darel:pravo da ti kazem cisto sumnjam da je zvanicna verzija dogadjaja cela prica ali me je nesto mrzelo da proveravam argumente u korist teorije zavere...the truth is out there :shock: somewhere
zanimljivo da je jedan od najvecih svetskih kriticara americke politike i globalizacije vrlo racionalno odbacio mogucnost da je to zavera busove administracije i pentagona argumentom da bi bio prevelik rizik, za te ljude, da nesto od toga izadje u javnost (tu se misli na vrh intelektualne javnosti, ne na internet i drugo)
radi se o tome da imas veliki broj priznatih intelektualaca cije reci imaju tezinu u javnosti, nisu svi na istoj strani niti mozes sve da ih kontrolises, a kada bi neko sa jacim kredibilitetom i intelektualnim autoritetom poceo da prica u prilog tome da je stvar namestena to bi dovelo ljude koji stoje iza celog "projekta" u jako nezgodnu pozicijuSveta685:Kako ce izaci u javnost kad isti ljudi kontrolisu sve vaznije medije?
A Dzordz Bus je tu samo pion, i to mnogo beznacajniji od svoga oca.
Lorens Darel:radi se o tome da imas veliki broj priznatih intelektualaca cije reci imaju tezinu u javnosti, nisu svi na istoj strani niti mozes sve da ih kontrolises, a kada bi neko sa jacim kredibilitetom i intelektualnim autoritetom poceo da prica u prilog tome da je stvar namestena to bi dovelo ljude koji stoje iza celog "projekta" u jako nezgodnu poziciju
minos:A ko je izvukao najvecu korist iz te namestene stvari?
minos:Kakav dogadjaj?U kom delu sveta?
Lorens Darel:na osnovu cega to tvrdis? bilo je raznih eksperimenata i verujem da su do tada vec dobro prouceni svi efekti radijacije na floru, faunu, ljude i sl.
zasto bas cernobil i sa kojim ciljem?
minos:Ma armagedon covece..sva sreca pa je Brus Vilis u dobroj formi..

crni lepotan:i onda ide 666