- Poruka
- 1.302
Madr Rasha. Al' samo zato sto me je verna mi ladica, onako stamena, pronela kroz dve saobracajke skoro neozledjenog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
adem_ks:ja bih glasao za ameriku, ali ne znam da li je moj glas validan u ovom slucaju![]()
Jedna_mala_86:Pa naravno,ipak smo mi u istoj državi.. :-)
Jerry Ropero:mogla bi da se udas za njega. taman i nisi za nista bolje od siptara
eremita:Човече, буди човек а не кишна глиста. Докле више са тим штреберским резонима?
Ако си ти прихватио да НЕ ПОСТОЈИ било какво међународно право већ само право јачег што враћа целу Планету вековима уназад, ондаК стварно треба да идеш у неку планину а не да овде коментаришеш.
malamargo:mozda ja dobar frajer...........
Jerry Ropero:mogla bi da se udas za njega. taman i nisi za nista bolje od siptara
malamargo:mozda ja dobar frajer...........
de nemoj bit ljubomoran i pravit scene....budeš i ti našao neku koja će misliti da si dobarJerry Ropero:mogla bi da se udas za njega. taman i nisi za nista bolje od siptara
KoscheiBesmertnii:
To Srbine! Kako si alternativan i neprilagodjen mrskom imperijalistickom establismentu!KoscheiBesmertnii:
Ovo je baš dobro ! Praktična zemlja Mikija Mausa iDJM:Evo vam malo amercke mape sveta
![]()
Ма, Јапан је чудо. Стварно.malamargo:ma ja obozavam Japan........planiram da sa preselim...........
Lacibg:Ovo je baš dobro ! Praktična zemlja Mikija Mausa i![]()
Jedna_mala_86:Amerika i EU će uvek biti izbor većinske Srbije-Srbije koja radi,uči i napreduje.
A to što nekoliko zadriglih mufljuza bunca iza svoja 4 zida o Rusiji,Belorusiji,Iranu,Severnoj Koreji i Venecueli je totalno marginalno..
Iron Lord:Jel smeš to da uradiš pred američkom ambasadom ili samo fantaziraš?
(sad će on - ko meni da ne smem? i vidimo posle besmertnog na dnevniku3)
cash:de nemoj bit ljubomoran i pravit scene....budeš i ti našao neku koja će misliti da si dobar![]()