Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
a dje su djeca tu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a dje su djeca tu ?
Ala si ti znatizeljan i bezobrazan.
Ti si mi veliki prijatelj pa mozes da me pitas takve stvare? Ajde idi gledaj komsiji kroz prozor ako te to bas tako interesuje i okani se forumaskog vojearisanja.
izgleda da te mori neka muka, prijatelju moj..reci, bice ti lakse..
Pa vidis vec mi je lakse, jer sam zbog takvih kao ti i otisao iz zemlje, a cinjenica da ne moram da vas gledam i slusam svakodnevno je u velikoj meri poboljsala moj zivot.
Svaki put kada naletim na nekog poput tebe ja shvatim kako je dobro sto sam otisao iz zemlje.
Hvala na tome sto si me jos jednom podsetio sta mi je to sve to smetalo kod nas.
![]()
![]()
Auuuu. ovo je tema koju sam slucajno otvorio surfujuci netom i odusevljen sam pricom g.Tiberija!!!! od samog pocetka sam citao kad se tek raspitivao o svemu kao ne upucen sve do sada kad je uspeo. lepa zivotna prica, nema sta. mislim da svako ko se premislja treba da pokusa jer se takve sanse u zivotu trebaju iskoristiti. na kraju uvek moze da se vrati u Srbiju i zivotari sa 20 000 din. platom! Na primer meni je zivotni san da odem u USA i tamo pocnem da radim i zivim. ali nemam priliku zato...inace kada bi je imao, ne bi ni sekund razmisljao. zato vi koji se premisljate, idite jer se takve prilike ne stvaraju svaki dan... i jos jednom Tiberije SVAKA CAST
![]()
da toliko je uspeo da nema vremena ni za sta vise osim za posao...dzaba pare..
Ja sam imala priliku da odem, ali sam u zadnjem momentu odlucila da ostanem i udala se.Ne kajem se sto nisam otisla, ali bih svima preporucila da uvek odu i provere sta im se nudi.U principu, bolje je da se covek kaje zbog onog sto je uradio, nego zbog onog sto nije.
Mislim da nije bas tako.. Ima se tamo vremena za sve. Ne verujem da se radi 15 sati dnevno. a i tu su i vikendi, slobodni dani, godisnji odmori.... Ima slobodnih dana. ...![]()
uradila si najbolje, jos samo tri sina da rodis
Pa ja rodila dva sina...
pa vodi ti svoju decu, a ja cu moju sigurno posavetovati da izaberu ono sta njima prija....ko sam ja da presudjujem gde je njima bolje....ja sam vec odabrala.....
inace, znam vrlo dobro kako se zivi i u Americi i u Evropi, i ovde naravno....i koje su zrtve.Jednostavno gde god da si, prosto uvek ali uvek postoji nesto cega se moras odreci....
pa vodi ti svoju decu, a ja cu moju sigurno posavetovati da izaberu ono sta njima prija....ko sam ja da presudjujem gde je njima bolje....ja sam vec odabrala.....
inace, znam vrlo dobro kako se zivi i u Americi i u Evropi, i ovde naravno....i koje su zrtve.Jednostavno gde god da si, prosto uvek ali uvek postoji nesto cega se moras odreci....