Amerika ce mobilisati gradjane Crne Gore za rat protiv Severne Koreje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se 99te borio za svoju zemlju, onako kako je vojni i drzavni vrh odredio da to treba da cinim - dok je tebe penzioneru nemacki sprecilo konkretno sta? To sto nemackim babama ne bi imao ko da zapira zadnjicu u slucaju tvojeg odsustva?

ne jedi,..bilo je temilica na kojima se raspravljalo gde ko i kako je devedesetih i to sa konkretnim lokacijama i datumima.Tebe naravno tu nije bilo da pruzis svoj doprinos diskusiji:lol:
Da bilo sta znas, ne bi se raskokodako kao kokoska kada snese jaje,zato sto je i najvecoj budali jasno da nikakvog sukoba izmedju S.Koreje sa jedne i J.Koreje sa SAD sa druge strane, nece doci

Ovo nije lepo. I to posle odlaska u crkvu.
Cccccc
:lol:

da ali neljude koji podrzavaju alijansu fasiste koji su nas ubijali bombardovali i okupiraju nas, a iz redova su tvog srpskog naroda , ne mozes drugacije zvati

I to je blaga rec

Takve su nekada , kao vi - ili slali na visegodisnje kazne robije, ili streljali za primer. Zbog veleizdaje i podrzavanja okupatora.

Americki list Njuzvik je analizirao kako bi izgledao rat izmedju Severne Koreje i NATO pakta na drugoj strani tj Amerike. Po njima Amerika ce mobilisati svoje sluge i podguzne muve i poslati u Koreju da ginu za njihove interese.

Vise o svemu ovde:

http://www.vijesti.me/svijet/kako-bi-izgledao-rat-u-koreji-935807

Posto je rat izmedju Severne Koreje i Kine na jednoj i Amerike i NATO fasista na drugoj strani skoro gotovo izvestan , jasno je da ce Montenegrinski sljam biti mobilisan zajedno sa NATO bracom Ustasama i Siptarskim balistima , i poslat u prve borbene redove protiv vojne sile oslobodilacke vojske Severne Koreje.

Sta mislite koliko ce Montenegrina, Ustasa i Siptarskih Balista Tramp mobilisati i poslati da ginu za americke interese u Koreju?

Lepo je biti neutralan :super:

jos cemo mi slaviti Trampa kada pocnu stizati mrtvacki sanduci sa crnogorskim divljacima ...............koji ce , rame uz rame sa svojom bracom siptarima ginuti braneci prag amerike u Juznoj Koreji.
Samo, mi treba da , kao slovenci 1991, proteramo iz Srbije sve crnogorce ....sve do desetog kolena unazad.................da pomognemo amerikancima u prikupljanju topovskog mesa.

Какве црне везе има овај *******ни наслов са овом темом?

Ништа о томе нема на оригиналном тексту, а како видим, ********* су пренели текст онако како гласи.

http://www.newsweek.com/2017/05/05/what-war-north-korea-looks-588861.html

Naravno da nema veze.
Tihi je poznat da podmece, laze, maze, napamet zakljucuje, vredja...ali to je Tihi, nas vernik, sve mu je oprosteno jer je ginuo za svoju zemlju.

- - - - - - - - - -

da ali neljude koji podrzavaju alijansu fasiste koji su nas ubijali bombardovali i okupiraju nas, a iz redova su tvog srpskog naroda , ne mozes drugacije zvati

I to je blaga rec

Takve su nekada , kao vi - ili slali na visegodisnje kazne robije, ili streljali za primer. Zbog veleizdaje i podrzavanja okupatora.

:lol:
jesi ziv?
ma jok, javljam se iz groba!

slazem se

mobilisati sa foruma sve ove i poslati u koreju

ali kukavice su oni

ti su dobrovoljni davaoci samo tudje krvi

Мауа: :rotf: Odakle se javljas?
zagrobni zivot?

Тек што су супериорни. Видиш како Маја атеисткиња, која је по умислила да је уватила васиону за трегери, учи тебе да будеш бољи човек тако што ти каже да будеш редован на литургијама, а?

Poslednja izmena:
Црна Гора против Северне Кореје ..ово је заиста спрдња шта је ЦГ себи дозволила .

Осим тога ЦГ ће морати да плати НАТО пакту и то дебело , плус ако поставе ракетни штит може да буде спржена .не знам зашто би један режим то себи урадио .

Мило ће са екипом у Дубаји .народ ће остати у спрженој Црној Гори ..

jajare NATOvske kao ti Marija i vama slicni zelite da SRbija udje u NATO pa da srpski vojnik gine zarad prosirenja americkog imperijalizma i fasizma - ja to ne zelim . Naprotiv

Ти би гинуо за Русе и Крим. Уствари, не би ти али би волео да други Срби гину. Ти си ипак теоретичар.

naravno da ce da plate

nema na zapadu besplatnog rucka

- - - - - - - - - -

Ти би гинуо за Русе и Крим. Уствари, не би ти али би волео да други Срби гину. Ти си ипак теоретичар.

nece srbi davati ni krv ni pare za zlikovacki NATO

tacka

A ti ako zelis u NATO MOZES ODMAH. Samo se prijavi da budes njihov placrnik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back