Americko Rvanje

Da li ste vi idioti ili sta? Zar ne znate da se sve radi po scenariju i da borci vezbaju medjusobno pre TV nastupa. Maloumni ste kao i ti amerikanci koji se skupljaju u halama i navijaju.

Kad bi vam neko skocio sa metar i pao svom tezinom od cca 100 i vise kg ne da bi vam polimio rebra, a sta reci za sutiranja u glavu i slicne stvari. Nema krvi, nema ogrebotina.

ZAR I DALJE MISLITE DA JE BORBA STVARNA????

Da li ste vi idioti ili sta? Zar ne znate da se sve radi po scenariju i da borci vezbaju medjusobno pre TV nastupa. Maloumni ste kao i ti amerikanci koji se skupljaju u halama i navijaju.

Kad bi vam neko skocio sa metar i pao svom tezinom od cca 100 i vise kg ne da bi vam polimio rebra, a sta reci za sutiranja u glavu i slicne stvari. Nema krvi, nema ogrebotina.

ZAR I DALJE MISLITE DA JE BORBA STVARNA????

Ne, ja sam debil, pa mi molim te ti objasni o čemu se radi..:shock:
Ja sam bila profesionalini sportista jako dugo, a borilačke veštine kojima sam i ja bavila nisu bezazlene..
Iako sam uvek bila u dobroj formi povrede su se dešavale..
Mnogi od njih, (na američko rvanje mislim) se stvarno povrede iako su to uvežbavali mesecima, pa i godinama...uvek je moguće da neko ne izvede nešto kako je trebalo i da dođe do povrede...

I zato sam pitala za ono od sinoć jer nije izgledalo bezazleno...možda i jeste bila sve dobra gluma ali KO SI BRE TI da pametuješ ako da mi ne znamo o čemu se radi...:evil:

:roll: E aj "FILIPOS" isqliraj...ako si dosao owde da nekpg vredjas,stvarno :roll: jadno.....

Inace...toliko sam srecna......Juce u onoj emisiji Smackdown-a.....voditelji su me pozdravili i rekli ...VELIKI POZZZ za jednu Sanju koja nam cesto salje pisma i e-mailove,ali nismo mogli da joj odg. zbog nekih gresaka....nemam pojma....aaa :D I onda me swi zvali i cestitali,kao da sam jA ko zna shta :D Boze ljoody :D Al swejedno,prija mi sto se moj trud na kraju isplatiO :)

Juuuu,bre,Cena je savršen! Odnedavno sam počela da gledam Američko rvanje,i sad ne propuštam! :mrgreen: Znam da je sve namešteno,al' meni je ipak extra da gledam...8)

Btw,znam jedan extra forum o Ceni,pa ko hoće adresu,neka mi pošalje pp,pa ću mu je dati... :D

:roll: E aj "FILIPOS" isqliraj...ako si dosao owde da nekpg vredjas,stvarno :roll: jadno.....

Inace...toliko sam srecna......Juce u onoj emisiji Smackdown-a.....voditelji su me pozdravili i rekli ...VELIKI POZZZ za jednu Sanju koja nam cesto salje pisma i e-mailove,ali nismo mogli da joj odg. zbog nekih gresaka....nemam pojma....aaa :D I onda me swi zvali i cestitali,kao da sam jA ko zna shta :D Boze ljoody :D Al swejedno,prija mi sto se moj trud na kraju isplatiO :)

blago tebi mogu misliti kolko si ih smarala pa su morali da te pozdrave da ih vise ne smaras! nisu mogli da ti odgovore od toliko mail-ova kolko si slala!:lol:

Ej čula sam, i ZNALA sam da misle na tebe, nekako sam osetila...
Super :lol:

A koji je odgovor?

Svi znamo da se borbe rade po scenariju (premda se neke stvari desavaju i slucajno, primera radi kad je Undertaker u cage borbi (za koju kazu da je najbolja borba svih vremena) bacio Mankinda na pod vrha kaveza i kad je plafon pukao i neplanirano je mankind pao na pod gde se sam undertaker (kasnije je priznao) uplasio da ovaj nije poginuo jer je pad bio neplaniran i kao takav ovaj nije bio spreman na "doskok")
Ali iako se radi po scenariju sve je ono LIVE, uzivo, mislis da se ne desavaju stvarne povrede???
Onaj skok je bio planiran, cinjenica je da nije pao na Ortona jer bi slomio kicmu da je na njega "doskocio") i verovatno je pao na strunjacu pored pa se onda prebacio na Ortona ali brate ono je skok sa preko 20 metara (pogledaj koliko duzina tela se peo)
Pa u vodu ne bih smeo da skocim na ledja a kamoli na strunjacu. Probaj iz desetometarskog bazena na skocis na stomak ili ledja pa ces videti o cemu pricam. Razbio bi se kao p... (a ovo je jos veca visina)
Za ovaj kaskaderski skok mu svaka cast. Treba imati mooda ovako nesto uraditi. Dovoljno je pola metra da promasi pa da se razbije o drvenu ogradu. Kaskaderi rade slicne skokove ali u daleko kontrolisanijim uslovima, skacu na mnogo vece povrsine i sta je najbitnije, ne na strunjacu nego na debele vazdusne jastuke, ovako nesto na tako skucenom prostoru i na strunjacu treba biti lud i uraditi..
Svaka mu cast.

mislim da je ono namjestaljka, nisam siguran, ali malo mi je ono glupo skoci a kamera u desetom pravcu, i onda posle 5 sekundi leze jedan preko drugog, ma ono je 100% neka namjestaljka

Mislis da nije skocio na nesto mekano. Da je pao na strunjacu vec bi bio pokojni. Sta mislis zasto se nevidi na snimku gde pada, vec kako lezi preko onog drugog?
PA to i ja kazem. NA nesto je pao ali vidis i sam u snimku kolicki je to prostor, brate treba imati petlju i ti skociti.
Verovatno strunjaca na koju je pao nije bila klasicna ali nisu bili ni vazdusni jastuci jer bi se oni videli. Verovatno neka specijalna podloga, ali svejedno. Skok sa te visine na ledja u tolickom prostoru je za svako postovanje.

Back