rey mysterio1
Početnik
- Poruka
- 45
polomljena ruka ah to nije nista moj drug je zavrsio u bolnici jer ga je jedan opalio stolicom po ledjima sve u svemu zakon sport reeeeeeeeeey mysterio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste vi idioti ili sta? Zar ne znate da se sve radi po scenariju i da borci vezbaju medjusobno pre TV nastupa. Maloumni ste kao i ti amerikanci koji se skupljaju u halama i navijaju.
Kad bi vam neko skocio sa metar i pao svom tezinom od cca 100 i vise kg ne da bi vam polimio rebra, a sta reci za sutiranja u glavu i slicne stvari. Nema krvi, nema ogrebotina.
ZAR I DALJE MISLITE DA JE BORBA STVARNA????

pa mislim skok sa 10 metara i pad na ledja ne izgleda bezazleno kolko god oni to vezbali.
Sorry, Grand show i americko rvanje jesu jeftina zabava koju preferira ISTA publika...![]()

Znam da je sve namešteno,al' meni je ipak extra da gledam...8)E aj "FILIPOS" isqliraj...ako si dosao owde da nekpg vredjas,stvarno
jadno.....
Inace...toliko sam srecna......Juce u onoj emisiji Smackdown-a.....voditelji su me pozdravili i rekli ...VELIKI POZZZ za jednu Sanju koja nam cesto salje pisma i e-mailove,ali nismo mogli da joj odg. zbog nekih gresaka....nemam pojma....aaaI onda me swi zvali i cestitali,kao da sam jA ko zna shta
Boze ljoody
Al swejedno,prija mi sto se moj trud na kraju isplatiO
![]()

E aj "FILIPOS" isqliraj...ako si dosao owde da nekpg vredjas,stvarno
jadno.....
Inace...toliko sam srecna......Juce u onoj emisiji Smackdown-a.....voditelji su me pozdravili i rekli ...VELIKI POZZZ za jednu Sanju koja nam cesto salje pisma i e-mailove,ali nismo mogli da joj odg. zbog nekih gresaka....nemam pojma....aaaI onda me swi zvali i cestitali,kao da sam jA ko zna shta
Boze ljoody
Al swejedno,prija mi sto se moj trud na kraju isplatiO
![]()

Jugoslovenka,bez uvrede.....Sama si izazvala filiposa ovim postom iznad...si sama pitala ili shta?:-|
PA to i ja kazem. NA nesto je pao ali vidis i sam u snimku kolicki je to prostor, brate treba imati petlju i ti skociti.Mislis da nije skocio na nesto mekano. Da je pao na strunjacu vec bi bio pokojni. Sta mislis zasto se nevidi na snimku gde pada, vec kako lezi preko onog drugog?