Americko rvanje na FOX-u

ma kakvo rvanje.....pa to pre borbe postoje koreografi koji tacno do detalja odrede kad koji od njih udara i kako...sva bacanja i izlazenja iz ringa su samo deo koreografije...a sto se tice da su krvavi.....to je poznato da imaju male zilete kojima dok su na zemlji i ne vidi se malo zaseku kozu da krene krv..nista strasno

Tačno je to da borci ne raskrvare jedan drugog, ali oni nemaju žilete, nego kapsule sa krvlju koje im tokom "meča" da sudija (neprimetno). Ako mi ne verujete, idite na YouTube, pa nađite pod Wrestling is fake.

ECW je bas extreme, tu je prava tuca. Ja ne gledam ni ECW ni SmackDown, nekako nemam vremena za oba. Mada sam cuo da je prica bila odlicna na SmackDown nakon smrti Eddie Guerero.

Ta smrt je upropastila Edgea, Vickie Guerrero (ili kako se već piše njeno ime), Chava Guerrero, ali u punom smislu te reči, upropastila je booyaka booyaka borca (siguran sam da znate da je to Rey Mysterio (što ga moj brat obožava. I on ga zove Reymy)).
Nego, jeste li znali da je to Rey Mysterio Jr. (junior)?

To je samo napravljeno za show; nije povredio rame u stvarnosti (kad je mogao povrediti kad je imao mec pre samo 2 dana?). Svaki wrestler dobije odredjeni period odmora i onda to napisu u show kao da je povreda. Kao kad je "Cena bio izboden nozem u nocnom klubu u Bostonu" (to se naravno nikad nije desilo) ili kada je HHH nedavno bio povredjen ...

A da li je napravljeno za show kada su ubili Chrisa Benoita? A?

Tačno je to da borci ne raskrvare jedan drugog, ali oni nemaju žilete, nego kapsule sa krvlju koje im tokom "meča" da sudija (neprimetno). Ako mi ne verujete, idite na YouTube, pa nađite pod Wrestling is fake.

ljudi ovo treba da se gleda kao SHOW!!! jer to i jeste show!
SVI znamo da je sve namesteno i muka mi je vise da kada neko spomene americko rvanje svako mora da ti kaze da je fake.... PA ZNAMO ***!!!!!!!

E nemate pojmamkoliko je bolje gledati WWE u Americi i Kanadi nego kod nas! Kada sam bio u Kanadi tako sam se bio uziweo u WWE ono strashno! kod nas ne znaju da aranzi7raju kako treba...pola izbacuju i seku, a komentatori nemaju pojma! Tamo program traje 2 sata, a kod nas po 1! Pola borbi puste po pola, a wecinu snimaka iz backstage-a i ne p[rikazuju...Ne prewode shta wrestleri prichaju, a lupetaju neke gluposti newezane za njihow gowor ( mislim na nashe komentatore )! U swakom sluchaju da je to kod nas odradjen na isti ili barem slichan nachin bilo bi mnogo gotiwnije i mnogo bi wishe ljudi gledalo WWE!
A shto se tiche Chris Benoit-a on je ubio prwo swoju poeodicu pa sebe, i to nije fora wec istina, kao i smr Eddy Guerrero-a!

E nemate pojmamkoliko je bolje gledati WWE u Americi i Kanadi nego kod nas! Kada sam bio u Kanadi tako sam se bio uziweo u WWE ono strashno! kod nas ne znaju da aranzi7raju kako treba...pola izbacuju i seku, a komentatori nemaju pojma! Tamo program traje 2 sata, a kod nas po 1! Pola borbi puste po pola, a wecinu snimaka iz backstage-a i ne p[rikazuju...Ne prewode shta wrestleri prichaju, a lupetaju neke gluposti newezane za njihow gowor ( mislim na nashe komentatore )! U swakom sluchaju da je to kod nas odradjen na isti ili barem slichan nachin bilo bi mnogo gotiwnije i mnogo bi wishe ljudi gledalo WWE!
A shto se tiche Chris Benoit-a on je ubio prwo swoju poeodicu pa sebe, i to nije fora wec istina, kao i smr Eddy Guerrero-a!

nasi komentatori su ZAKON... oni cine WWE toliko popularnim.... :)

Pa ne zaboravi Owena Harta.....i posle kazu da je namesteno.:dontunderstand:

E tu si u pravu!
Oni prevode samo ono najvažnije,tj.što oni misle da je najvažnije.
Mnogo bismo više znali kad bi jednostavno ćutali i pustili da slušamo.
Naravno,to se odnosi na one koji znaju english....

Vecina ljudi zna bar malo engleskog, tako da ne bi bio problem...
A ako ima neko ko ne zna ni 5 reci, verujem da bi mu bilo lepse da sedi i gleda nego da slusa onu dvojicu kako urlaju i pricaju gluposti...
Kao vode emisiju, a ne znaju ni jedan podatak o ucesnicima vec samo nesto pricaju napamet...

Back