Americko rvanje na FOX-u

Au,ova svadja ostavila posledice....
E ovako-ko gleda Američko Rvanje ok,ali oni koji gledaju nemaju potrebe da vredjaju ove druge što gledaju.Svi mi to gledamo kao show,i nema potrebe za vredjanjem,jer,ipak je to samo Američko Rvanje,i nema potrebe oko toga da se svadjate.
Ko ne gleda neka jednostavno ne dolazi na ovu temu i to je to-rešena stvar.
Ako vas iovako ne zanima rvanje,nemojte ostavljati komentare na ovoj temi.
Ukusi su različiti,svako ima pravo na svoj izbor.
OK?:cool:

mislim da je pobedio Randy a li samo zato sto je JBL bio sudija a John Cena ga je unakazio a posle je Cena poceo da bije i JBL i onda je uleteo i Triple H i pomogao John-u.....tako da je pobedio Randy protiv Johna a Triple H je pobedio protivRandy-a.....iff al sam razvezao....

Deca su po vrtićima i školama počela da razbijaju jedni drugima glave imitirajuci njihove "junake" Ne mogu da shvatim da ljudi dopuštaju deci da gledaju te nakaze.To bi trebalo zabraniti ili bar pomeriti termin posle ponoći.

Deca su po vrtićima i školama počela da razbijaju jedni drugima glave imitirajuci njihove "junake" Ne mogu da shvatim da ljudi dopuštaju deci da gledaju te nakaze.To bi trebalo zabraniti ili bar pomeriti termin posle ponoći.

Pa koliko ja znam,prikazuje se vikendom u 01 - 02 ujutru....
to je posle ponoći....a sad što su deca po celu noć budna...a uostalom,niko nije kriv što su deca glupa pa se lome po školi.I moj mladji brat gleda pa ne bije nikog.A pored svega,lepo kažu "Ne pokušavajte ovo kod kuće"...;)

Aha, a ti kao zivis u Kaliforniji i gledas srpske tv stanice. Idi begaj, dete!

Izvini brate pogrešno sam se izrazio... ja ponekad gledam srpsku televiziju, a s obzirom na to da je vremenska razlika između Kalifornije i Srbije mislim negde oko 8 sati, ispravite me ako sam pogrešio, tako da recimo kada vi u 9 gledate wwe, kod mene je 13 sati.... understand now... :roll:

Back