Americko rvanje na FOX-u

Jedva cekam da vrate Cena-u. U RAW su ostali sve sami debili, da nije HHH i Umage ne bi mi se mililo ni da gledam. I strasno me nervira sto su komentatori sa FOX-a poceli da podilaze deci jer navodno oni najvise gledaju, pa su sad odmereniji u komentarima sto je kad se spoji sa njihovim slabim poznavanjem engleskog (a sto mi u pocetku nije smetalo) ravno katastrofi. A da se primetiti da bas nesto i ne vole rvanje, pa bi bilo bolje da ih sklone i da slusamo americke komentatore. Svako iole normalan s prosecnim obrazovanjem razumece engleski, a deci ko j.ebe kevu (uostalom kad ne budu razumeli o cemu se radi prestace i da gledaju).
I vi sto pljujete po americkom rvanju opasuljite se vec jednom. Mislim, sami kazete da je to zabava a onda ga poredite sa pravim borbama. Ne kapiram vas. S obzirom na to na sta je spao profesionalni boks, sportsko-zabavne forme poput americkog rvanja gde ima i zestokog mlacenja i krvi i porodicne drame po potrebi vrlo verovatno predstavljaju buducnost borilackih sportova.

Sta je zanimljivo kod Umage?

Kad se tek pojavio na Raw izgledao je nepobediv. Sad vise-manje publika nesto i ne reaguje kad se on pojavi, a i cesto gubi. Predprosle sedmice ga je i Ric Flair pobedio.

U ponedeljak je nova epizoda i Ric Flair ima mec sa Triple H. Izgubi li - dobija otkaz.

ja isto necu videti tvoj idijotski avatar a osim toga sta ti je tu cudno neverujem
da ti imas nesto vise godina pa i cak da imas to znaci da jos nisi prvalila da je
to gluma:lol:

omb...:?
Kao ne znam da je to gluma...naravno da jeste,ja nisam komentarisala inache vec komentatore. [Miljana i Ivana].
Moj idiotski avatar...?! :shock: meni se bash svidja...:rolleyes:

Imam to neshto vishe godina...:)

@MadonnaGirl

E shto je sad napravljeno ovo,menjani modovi,brisane teme....cela zbrka...:-?

Koji fantastican mec veceras izmedju Triple H i Ric Flair i na kraju je sve usrao William Regal. Ako Triple H izgubi - ne ide na Royal Rumble. Ukoliko Ric Flair izgubi - dobiva otkaz. Oba wreslera su imali trenutke kad su dominirali, ali se na kraju pojavio William Regal i udario Flaira tako da je Flair proglasen za pobednika. Ovo je definitivno bio jedan od boljih meceva u poslednje vreme.

Back