Americko rvanje na FOX-u

"Onaj deda"je Ric Flair licno.A neznam sta fali chrisu jerichu,svako bi dobio kad bi se borio protiv jeffa hardya i BATISTE!

VI VOLITE RIC FLAIRA JA MISLIM DA JE MALO MATOR DA BI SE BORIO ALI KAD SU SE BORILI FLAIR I ORTON JA SAM NAVIAO ZA RICA KAD JE USAO DZERIHO JA SAM PAO SA KREVETA JESTE DOBAR BORAC ALI NJEGA NAJVISE MRZIM!!!!!!!!!!!!:razz:MERZIM DZERIHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

NETREBA DA SE PRETSTAVLJAS KAO HARDI KAD NISI HARDI :lol:
KOja si ti budala ***** ti mater i ne pise se HARDI NEGO HARDY...
a ja mogu da te prebijem i te kako i mogu da se predstavljam kako ja zelim!!!
A inace, sutra je Armageddon.
tacno za 11 sati a gde ce se prikazivati i da li ce se u opse prikazivati...

Niko ne moze imati bolju karijeru od Flaira. Ni Triple H, ni Shawn Michaels, ni Hulk Hogan ni neko cetvrti. Ric Flair je najbolji WWE wresler svih vremena.

Mislim da najbolju karijeru ima Hulk Hogan pa Triple H pa onda Flair!!!

KOja si ti budala ***** ti mater i ne pise se HARDI NEGO HARDY...
a ja mogu da te prebijem i te kako i mogu da se predstavljam kako ja zelim!!!

tacno za 11 sati a gde ce se prikazivati i da li ce se u opse prikazivati...

Mislim da najbolju karijeru ima Hulk Hogan pa Triple H pa onda Flair!!!

E PEDERU TI NISI JEFF JA MOGU DA SE PRETSTAVIM KAO BATISTA ALI NISAM BATISTA A I KAO TI SI JAK. KAKO CES DA ME PREBIES KAD NEZNAS NI GDE ZIVIM, I ODAKLE SAM. KAD TE ZVIZNEM JEDNOM U CELO IMA DA PADNES U ZIMSKI SAN. JEL TI JASNO JEFF PIZDARDY CUTI DA TI NEBI OBESIO NOGU ZA BANDERU. IMA DA CVILIS KAO PAS PODVIENOG REPA.:razz::lol:8-):):twisted::evil:

U mecu za titulu na SmackDown izmedju Edge, The Undertaker i Batista, pobedio je Edge. Edge je imao pomoc neke dvojice, ali ne znam tacno koga, samo sam uspeo procitati da su mu 2 osobe pomogle da pobedi.

Beth Phoenix je pobedila Mickie James i zadrzala titulu u zenskoj kategoriji.

Chris Jericho je pobedio Randy Ortona, ali je pobedio tako sto je Orton diskvalifikovan - titula ostaje Ortonu (uz pomoc JBL-a).

Finlay je pobedio Great Khali.

Jeff Hardy je pobedio HHH.

Shawn Michaels je pobedio Mr. Kennedya.

Rey Misterior je pobedio MVP, ali je MVP diskvalifikovan tako da zadrzava U.S. Champion titulu.

Jeff Hardy

Theres nothing you can say
Nothing you can do
Theres nothing in between
You know the truth

Nothing left to face
Theres nothing left to lose
Nothing takes your place

When they say
Youre not that strong
Youre not that weak
It's not your fault
And when you climb up to your hill
Up to your place
I hope you are well

Theres nothing left to prove
There's nothing I wonat do
Theres nothing like the pain
I feel for you

Nothing left to hide
Nothing left to feel
I am always here

When they say
Youre not that strong
Youre not that weak
It's not your fault
Up to your place
I hope you are well

What you want
What you lost
What you had
What is gone is over

What you got
What you love
What you need
What you have is real

It's not enough
Its not enough
Its not enough
Its not enough, I'm sorry

Its not enough
Its not enough
Its not enough
Its not enough...

When they say
Youre not that strong
Youre not that weak
It's not your fault
Up to your place
I hope you are well

Its not enough
No
Its not enough
Its not enough

Mr. McMahon

If you mess with me,
you've got no chance
No chance in hell!
You've got no chance
If you mess with me,
you've got no chance
No chance in hell!
You've got no chance

Welcome to my world (my world)
This world I've made (I've made)
How I love my world (my world)
In my world, I'll break your face

This is my world
This is my world
And if you mess with me,
you've got no chance
No chance in hell!
You've got no chance
If you mess with me,
you've got no chance
No chance in hell!
You've got no chance

Welcome to my world (my world)
My world's a stage (a stage)
Look at all my fantasies
Feel all my p-p-pain

This is my world
This is my world
And if you mess with me,
you've got no chance
No chance in hell!
You've got no chance
If you mess with me,
you've got no chance
No chance in hell!
You've got no chance

This is my world
This is my world
And if you mess with me,
you've got no chance
No chance in hell!
You've got no chance
If you mess with me,
you've got no chance
No chance in hell!
You've got no chance

Veceras je bila fenomenalna sezona, posebno sa Vince McMahon. Ljut sto su ga prebili prosle sedmice na 15-godisnjici proslave RAW, McMahon je odlucio da napravi sto tezu vece za sve superstars. Ric Flair je opet imao mec koji je odlucio njegov opstanak, srecom pobedio je protiv Umage, ali za 2 sedmice ima mec protiv Triple H.

U najboljem mecu, Jeff Hardy & Shawn Michaels su pobedili Randy Ortona & Mr. Kennedya.

Da pratis redovno nebi sigurno tako pisao.

Pazi ovako ja kecare gledam vec 15 godina.Ti sto gledas samo Show na TV to je tvoj problem.Pogledaj malo youtube emisija se zove "off the record".Videces kroz sta ti ljudi prolaze kakve povrede imaju i sta se sve desava iza kulisa.Zbio se dogadjaj da Chris Benoit ubio sebe zenu i dete pa je kamara kecera gostovala na kanalima po USA.Ali predpostavljam da zivis u Srbiji i si verovatno klinac pa ne shvatas sta su keceri kako Show ide,Kako je nastao karakter McMahon sta Montrealscrewjob,koji je najbolji Hell in the cell u istoriji,i tako sve neke pojedinosti koje ce da ti pomognu da uzivas u gledanju.Poenta je da shvatis sve ovo kao Show mnooooogo dobar show ali ipak show i da ovi ljudi stavljaju na liniju svoja tela i mozak da jesu atlete vrlo dobre atlete ali da ovo nije sport.Ako hoces sport gledaj Ufc to je prava tuca a ovo je atlecizam+gluma+scenografija=mnogo dobar zez

Pazi ovako ja kecare gledam vec 15 godina.Ti sto gledas samo Show na TV to je tvoj problem.Pogledaj malo youtube emisija se zove "off the record".Videces kroz sta ti ljudi prolaze kakve povrede imaju i sta se sve desava iza kulisa.Zbio se dogadjaj da Chris Benoit ubio sebe zenu i dete pa je kamara kecera gostovala na kanalima po USA.Ali predpostavljam da zivis u Srbiji i si verovatno klinac pa ne shvatas sta su keceri kako Show ide,Kako je nastao karakter McMahon sta Montrealscrewjob,koji je najbolji Hell in the cell u istoriji,i tako sve neke pojedinosti koje ce da ti pomognu da uzivas u gledanju.Poenta je da shvatis sve ovo kao Show mnooooogo dobar show ali ipak show i da ovi ljudi stavljaju na liniju svoja tela i mozak da jesu atlete vrlo dobre atlete ali da ovo nije sport.Ako hoces sport gledaj Ufc to je prava tuca a ovo je atlecizam+gluma+scenografija=mnogo dobar zez

Ne samo sto ne umes da pises (Srbia???) vec na umes ni da citas. Ajde pogledaj sta meni pise pod "Lokacija" pa onda opet predpostavi da sam iz Srbije.

Ja WWE gledam od kada sam dosao u Ameriku ('99) i zanimljivo mi je. Ne kazem da nema glume, ali ima i prave tuce. Kad te Shawn Michaels spuca cizmom u glavu nemozes reci da ne boli i da samo glume. Ili kad te Batista podigne i onda svom snagom baci na pod.

Pored toga, ako ti se ne svidja - ko te tera da gledas? Mene sigurno neces ubediti da prestanem da gledam bez obzira sta rekao.

Ne samo sto ne umes da pises (Srbia???) vec na umes ni da citas. Ajde pogledaj sta meni pise pod "Lokacija" pa onda opet predpostavi da sam iz Srbije.

Ja WWE gledam od kada sam dosao u Ameriku ('99) i zanimljivo mi je. Ne kazem da nema glume, ali ima i prave tuce. Kad te Shawn Michaels spuca cizmom u glavu nemozes reci da ne boli i da samo glume. Ili kad te Batista podigne i onda svom snagom baci na pod.

Pored toga, ako ti se ne svidja - ko te tera da gledas? Mene sigurno neces ubediti da prestanem da gledam bez obzira sta rekao.

Srbia je zato sto ma nema veze sta se ja tebi pravdam.Meni se WWE mnogo svidja.Poenta je da se oni udaraju ali neka te udari neko stvarno cizmom u glavu neces da ustanes 10 dana,obradi paznju kako HBK zadaje udarac.Oni zadaju udarce ali samo u neko ravni u kojoj nece da smeta ili povredi protivnika.Tvoj komentar je bio "da gledas malo bolje video bi da je stvarno".Sta je stvarno McMenova smrt ili da je MVP stvarno izubijao Hardia9covek je operisao slepo crevo),ili da je Cenu povredio Rendi Orton.Ako hoces pravu raspravu o WWE idi na www.americkorvanje.com

ma jeste ima prave tuce samo ako ste ludi ono je sva gluma:roll: ali se slazem sa tobom da je zabavno

Back