- Poruka
- 75

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Richard Morgan Fliehr - ја га се одлично сећам из WCW-a. "Дедица"Niko ne moze imati bolju karijeru od Flaira. Ni Triple H, ni Shawn Michaels, ni Hulk Hogan ni neko cetvrti. Ric Flair je najbolji WWE wresler svih vremena.
"Onaj deda"je Ric Flair licno.A neznam sta fali chrisu jerichu,svako bi dobio kad bi se borio protiv jeffa hardya i BATISTE!
ovaj dali je to na foksu ili negde drugde???
KOja si ti budala ***** ti mater i ne pise se HARDI NEGO HARDY...NETREBA DA SE PRETSTAVLJAS KAO HARDI KAD NISI HARDI![]()
tacno za 11 sati a gde ce se prikazivati i da li ce se u opse prikazivati...A inace, sutra je Armageddon.
Niko ne moze imati bolju karijeru od Flaira. Ni Triple H, ni Shawn Michaels, ni Hulk Hogan ni neko cetvrti. Ric Flair je najbolji WWE wresler svih vremena.
KOja si ti budala ***** ti mater i ne pise se HARDI NEGO HARDY...
a ja mogu da te prebijem i te kako i mogu da se predstavljam kako ja zelim!!!
tacno za 11 sati a gde ce se prikazivati i da li ce se u opse prikazivati...
Mislim da najbolju karijeru ima Hulk Hogan pa Triple H pa onda Flair!!!
Vidim gore si napisao da je neko postavio klip gde se vidi da je namestaljka. Ajde mi nadji koji je to video i reci mi po cemu je namestaljka.
Da pratis redovno nebi sigurno tako pisao.
Pazi ovako ja kecare gledam vec 15 godina.Ti sto gledas samo Show na TV to je tvoj problem.Pogledaj malo youtube emisija se zove "off the record".Videces kroz sta ti ljudi prolaze kakve povrede imaju i sta se sve desava iza kulisa.Zbio se dogadjaj da Chris Benoit ubio sebe zenu i dete pa je kamara kecera gostovala na kanalima po USA.Ali predpostavljam da zivis u Srbiji i si verovatno klinac pa ne shvatas sta su keceri kako Show ide,Kako je nastao karakter McMahon sta Montrealscrewjob,koji je najbolji Hell in the cell u istoriji,i tako sve neke pojedinosti koje ce da ti pomognu da uzivas u gledanju.Poenta je da shvatis sve ovo kao Show mnooooogo dobar show ali ipak show i da ovi ljudi stavljaju na liniju svoja tela i mozak da jesu atlete vrlo dobre atlete ali da ovo nije sport.Ako hoces sport gledaj Ufc to je prava tuca a ovo je atlecizam+gluma+scenografija=mnogo dobar zez
Ne samo sto ne umes da pises (Srbia???) vec na umes ni da citas. Ajde pogledaj sta meni pise pod "Lokacija" pa onda opet predpostavi da sam iz Srbije.
Ja WWE gledam od kada sam dosao u Ameriku ('99) i zanimljivo mi je. Ne kazem da nema glume, ali ima i prave tuce. Kad te Shawn Michaels spuca cizmom u glavu nemozes reci da ne boli i da samo glume. Ili kad te Batista podigne i onda svom snagom baci na pod.
Pored toga, ako ti se ne svidja - ko te tera da gledas? Mene sigurno neces ubediti da prestanem da gledam bez obzira sta rekao.
Ne samo sto ne umes da pises (Srbia???) vec na umes ni da citas. Ajde pogledaj sta meni pise pod "Lokacija" pa onda opet predpostavi da sam iz Srbije.
Ja WWE gledam od kada sam dosao u Ameriku ('99) i zanimljivo mi je. Ne kazem da nema glume, ali ima i prave tuce. Kad te Shawn Michaels spuca cizmom u glavu nemozes reci da ne boli i da samo glume. Ili kad te Batista podigne i onda svom snagom baci na pod.
Pored toga, ako ti se ne svidja - ko te tera da gledas? Mene sigurno neces ubediti da prestanem da gledam bez obzira sta rekao.