Americko rvanje na FOX-u

E PA LJUDI.... sad sam u pravoj pometnji: NAMESTALJKA ili NE??? Ja mislim da se oni i stvarno biju, pa zbog cega bi oni bili onako nabildovani i napucani i vezbali godinama ako je to samo gluma... Ne kazem da je nema ali nije sve u tome... Hiljade i hiljade ljudi obozava ovaj sport i nisu valjda svi ludi??? A u ostalom, mislim da ni oni ne bi bili ludi da godinama treniraju bukvalno za mahanje rukama... Ne znam, zbunjena sam, ali kad Batisata izvede bombu ili Jeff labudov skok tu sigurno nema namestaljke i sigurno se povrede...

dajte ljudi koje crno ozbiljno... da je neki od poteza koje vidite stvaran, likovi bi zavrsavali karijere posle pola minuta u ringu. ja kontam da je to predstava, da oni dokace jedni druge bez snage i na mesta koje bolje podnose udarac, da ponekada urade i ponesto sto ih malo zaboli- ali je to sve kontrolisano. ne mogu da verujem da uopste ovo pisem... gledao sam ovo jedno vreme dok mi je bilo smesno- najvise zbog ozbiljnosti i dobre glume aktera, a pogotovo zbog publike u transu... na kraju mi postalo samo zalosno- nisam mogao ni da se smejem vise. kada bi se ljudski rod prociscavao- krenulo bi se od te publike (osim ako im, a vrlo je moguce, ne placaju da se i oni foliraju).
ako neko veruje da je ovo sasvim ozbiljna tuca- smatram ga totalnim debilom, slepcem...

kome je zanimljivo da to gleda kao predstavu- ok, stvar ukusa. ali ko gleda to verujuci da se napucani likovi stvarno rokaju... e za njega sam vec izneo svoje misljenje :) uostalom, likovi uspevaju da budu onako napucani jer se fiksaju. zato u pravom sportu i nema toliko monstruozno razvijenih- doping je no no.

Iako je namesteno,volim da gledam...Smesni su jako...:D
Najzanimljiviji su mi Rey Mysterio
animat10.gif

wwe_re10.jpg

Jeff Hardy
200px-10.jpg

John Cena
cena310.jpg

Jao, sta se vise svadjate?
Namestaljka je potpuna...
Volim da gledam americko rvanje, ali da je namesteno - jeste...
Oni vezbaju sve te poteze, vec unapred se zna kako ce koji mec izgledati, kada ce se zadati koji udarac. Ponekad naravno moraju i da se dokace (to su oni udarci koje vidimo i cujemo), ali se u vecini slucajeva ne dodiruju (mislim na udarce). Sve one svadje i frke su vec unapred smisljeni.
A to sto su oni nabildovani, to je stvar vezbe. Odlazak u teretanu, pumpanje po ceo da... A da, i stereoidi...

I sta ima tu vise da se raspravlja? Vas nekoliko je razvuklo pricu po nekoliko tema... Muka vise coveku da pogleda temu.
Smirite se malo...

Vidim da je ovde samo Jef Hardy osoba koja voli i gleda americko rvanje... Mislim da je ovo tema na kojoj mi fanovi treba da razmenjujemo misljenja a ne da dolaze kojekavi da pametuju i vredjaju ovaj sport. Dakle tema je za ljubitelje ovog sporta a VI ako ga ne volite nemojte da pisete vise nista, ima toliko drugih tema pa izvolite ZAOBICI ovu temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZZZZZ JEFY

Život nije baš tako jednostavan !
To je isto kao kada bi rekla da ne dolaze na Partizanov stadion oni koji ne navijaju za Partizan.
Ovo je ipak F O R U M, a on služi da se razmene različita mišljenja.

Možeš ti i da otvoriš tvoj sajt o ovim komedijašima, i da pišeš tamo SAMO ono što ti hoćeš.

Ovde to NE MOŽE.....Ovo je F O R U M....raspitaj se šta ta reč znači....enciklopediju u ruke !

Vidim da je ovde samo Jef Hardy osoba koja voli i gleda americko rvanje... Mislim da je ovo tema na kojoj mi fanovi treba da razmenjujemo misljenja a ne da dolaze kojekavi da pametuju i vredjaju ovaj sport. Dakle tema je za ljubitelje ovog sporta a VI ako ga ne volite nemojte da pisete vise nista, ima toliko drugih tema pa izvolite ZAOBICI ovu temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POZZZZZ JEFY

ovo sport...hehehehhehehehhehehehe :lol: :lol: :lol:
aj mi reci molim te koliko imas godina...??
a jedan od klipova koje ste stavili je bila cista ama bas cista namestaljka...u stvari jedan deo samo klipa...ovo je u sustini napravljeno samo da bi se uzimale pare a da se napaljeni primaju...

Back