Americko rvanje na FOX-u

Na Armagedon bice Jeff Hardy protiv HHH.

A jos nesto se zanimljivo desilo. Prvo je Ric Flair najavio da se nikad nece povuci iz WWE, ali je onda Vince McMahon izasao i rekao da Flair moze da bude u WWE pod uslovom da pobedjuje. Medjutim, prvi poraz i dobice otkaz. Odmah se naravno neko morao umesati, u ovom slucaju Randy Orton koji je zakazao mec sa Flairom. Na srecu, Falir je dobio mec (doduse pomogao mu je Chris Jericho).

Cujem da je prosli petak bila odlicna epizoda na SmackDown. Izgleda da su Edge i Vickie Guirero u vezi tako da ce Edge dobiti sansu za titulu. I onda se pojavio Undertaker i uradio Tombstone Piledriver na Vickie. :lol:

Ah, napokon se registrovah.... evo bas veceras Batista prebio Marka Henrija... Stvarno je Batista CAR! E da, stvarno vise ne znam sta da mislim, jel' sve namestaljka ili nije... Nema sanse da ljudi ne osete bol prilikom batistine cuvene bombe... Mozda sam glupa, ali ja verujem da tamo ima i prave tuce... Batista, Mat Hardy, Jef Hardy, John Cena, Tripple H su zakon!!! Batista narocito... Ah kakv covek, kakva snaga i telo... Zaljubljena... Ni Mat nije los... O Boze... Pozzz:razz::razz::razz:

Ili me udajte za Batistu ili me ubijte!!! E sad stvarno, veceras bese opako po Mat Hardija... Otac mi se smeje sto gledam rvanje, jer misli da je sve namesteno, ne kazem da nema smisljenih poteza, ali moze li neko da mi kaze da mark Henri ne crkava od bolova kada Batista izvede bombu? Ljudi prosvetite me ako gresim, ali jel da da nije sve namestaljka? jel daaaaaaaaaaaaaaaa?

Ili me udajte za Batistu ili me ubijte!!! E sad stvarno, veceras bese opako po Mat Hardija... Otac mi se smeje sto gledam rvanje, jer misli da je sve namesteno, ne kazem da nema smisljenih poteza, ali moze li neko da mi kaze da mark Henri ne crkava od bolova kada Batista izvede bombu? Ljudi prosvetite me ako gresim, ali jel da da nije sve namestaljka? jel daaaaaaaaaaaaaaaa?

Tata bi trebao da ti zabrani da gledas te americke gluposti!

pozdrav svim obozavaocima AMERICKOG RVANJA!!!!

Kada neko skoci na tebe sa 10 metara visokog steel cage (kao sto je Eddie Guerrero radio) ili kad Batista uradi Batista Bomb (evo video
za one koji ne znaju sta je to), nema sanse da je to samo show. Pratim WWE vec sigurno 7 godina, ako ne i vise, i ima nekad poteza koji nebi ni meni nista uradili, ali ima poteza u kojima bi i Tyson osetio jak bol.

Back