- Poruka
- 21.583
Југославија није имала средства да направи бомбу, једном смо само успели да замало изазовемо нуклерану хаварију у Винчи и тада се одустало.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neki dan Stoltenberg je dao izjavu kako NATO nije više svetska sila već regionalna. Mislim da i duboka amerika pokazuje svoje slabosti, bez obzira na Trampa.nije pukla američka politika , nego je puko Tramp . I dalje se po balkanu radi kako obamini hoće , tramp se ništa ne pita . I nije to samo na balkanu , nego svugde .
- - - - - - - - - -
vraćen je onom od koga smo ga dobili , Rusima
Diskutabilno. Amerika se raspolutila to je cinjenica. Po meni su pukli i jedni i drugi.
Ali nije samo njihova "krivica".
Jednostavno, točak istorije se okrece Rusija je stala na noge a Kina je najveca ekonomska sila.
Čuo sam da ce i Indija za desetak godina da ih predje.
Југославија није имала средства да направи бомбу, једном смо само успели да замало изазовемо нуклерану хаварију у Винчи и тада се одустало.
Pre neki dan Stoltenberg je dao izjavu kako NATO nije više svetska sila već regionalna. Mislim da i duboka amerika pokazuje svoje slabosti, bez obzira na Trampa.
Cuo sam da je Srbija raspolagala sa vecinom potrebnih matrijala da se napravi atomska bomba
Ali da je odmah 7 ili 8 oktobra 2000 posle CIA puca i preuzmanja vlasti od zapadnih marioneta dosmanlija prvi potez bio da se taj matrijal preveze u madjarsku i preda nato paktu
To je otpad. Mi smo mali plutonijum i uranijum obogaćen. Odmah nakon petog oktobra šestog, sedmog je taj nuklearni potencijal odvežen u Rusiju. Jugoslavija je imala sve što je potrebno za nuklearnu bombu. Medjutim Jugoslavija je potpisla razne sporazume o ne korištenju nukleranog potencijala
Tramp je dao izjavu da će pare dati svojoj vojsci SAD i dao jeImaš izjavu Trampa da će im dati pare da naprave šta hoće i sada imaš ovu izjavu Stoltenberga ......ko govori istinu .
amerika se može srušiti samo iznutra , previše su jaki za sve i dan danas
Bilo je toga više. Medjutim u pravu si, jer taj nuklerani materijal nije mogao da se isproba. Nismo mi ni imali gde da isprobamo atomsku bombu. Dok kada imaš uranijum i plutonijum aktivacija je jednostavna. Bitno je napraviti pravilan odnos oba elementa i izmedju staviti običan uplajač za kesploziju. I eto ti nuklerane bombe. Ali lansirati nukleraku i na tudju teritoriju, na primer na Zagreb iz Niša, to je za nas bila neverovatna misija, danas da ne govorimo. Nemamo mi taj potencijal. Uglavnom, nama džaba nuklerana bombaImala je možda za neku bombu u tašni.
Sa 50-tak kilograma raspoloživog goriva, bez svih onih ostalih tehnologija koje su potrebne za operativno nuklearno oružje, I, naravno, bez testiranja, teško da smo mogli nešto više tašne.
ameri dobijaju ruse na keca sve dok su ruski vojnici gladni i spavaju u stenarama.
jedini problem je što je ova vest iz leta prošle godine
ameri dobijaju ruse na keca sve dok su ruski vojnici gladni i spavaju u stenarama.
Rusija i Kina preve veliku gresku sto u ovom trenutku zrtvuju Severnu Koreju istu koju su nacinili sa Libijom.
Zapadu se treba suprostavljati svim sredstvima u svakom trenutku i podrzavati one koji se odupiru imperijalistickoj dominaciji.
vest nije zakasnela nego je sveza da svezija ne moze biti
Ovo je americki general rekao DANAS na proslavi Bozica za americke marince u Norveskoj
Naprotiv. Američka spoljna politika upravo puca na Severnoj Koreji. Koliko puta u zadnjih neoliko godina SAD napadaju Severnu Koreju, la samo na televizijiRusija i Kina preve veliku gresku sto u ovom trenutku zrtvuju Severnu Koreju istu koju su nacinili sa Libijom.
Zapadu se treba suprostavljati svim sredstvima u svakom trenutku i podrzavati one koji se odupiru imperijalistickoj dominaciji.
Naprotiv. Američka spoljna politika upravo puca na Severnoj Koreji. Koliko puta u zadnjih neoliko godina SAD napadaju Severnu Koreju, la samo na televizijiDakle tu se pokazuje nemoć
Dok ako i dodje do rata. To će pre biti izmedju Severne i Južne Koreje, pre nego sa SAD ili NATO-om.
...Smatrate li da su Merikanci dokoni i prepuni para i da je sve ono "dogadjanje naroda" u blizini Rusije i ex "Varsavskog bloka" puka slucajnost ?
Sva sila vojne moci koju je moguce u mirnodopsko vreme je vec dovucena u blizinu ruskih granica , a da li je to slucajnost ili ne , pokazace vreme ...
Samo , nadajmo se ne u nase vreme , jer to "ne biti dobro"...
Mislim da situacija oko Kima najviše odgovara Kini i Rusiji. Malo po malo Kim lansira nešto a ovi se boje. U strahu su velike očiTako je.
Kad bolje razmislim, pitanje je koliko ovakva S Koreja odgovora i Kini i Rusiji?
Mislim da ni njima ovaj Kim nije po volji i da svi u stvari samo traže modus, kako srušiti Kima a izbeci katastrofu.
tihi obavezno da se javi na front..![]()
Tako je.
Kad bolje razmislim, pitanje je koliko ovakva S Koreja odgovora i Kini i Rusiji?
Mislim da ni njima ovaj Kim nije po volji i da svi u stvari samo traže modus, kako srušiti Kima a izbeci katastrofu.
То је још само један од доказа ..КОЛИКИ ЈЕ МЕДИЈСКИ МРАК..у Србији...![]()
![]()