Američki Srbi: Thompsonove pjesme slave etničko čišćenje

Mozda i glupo, ali svako malo, tema o njemu, e tek onda sam odlucio da preslusam neke njegove pjesme eto cisto da vidim o cemu se radi. Realno, ovdje ga neki ne vade iz usta. Nezasluzeno veliki kredibilitet dobija ovdje.

Ne bih baš od Krstarice pravio dobar uzorak za ocjene na račun Srba kao naroda, jer i sam znaš kakvi su rezultati nekih anketa na ovom forumu, a kakvo je stanje u realnom životu.

Пусти глупог лопатара Томпсона, него да се опустимо уз сисате Словенке и шмекерски звук Лајбаха...

Требало је имати муда зезати се на овај начин тада, и за то им скидам капу.

Погледајте овај Рифеншталски осврт на истоимену аустро-поп сапуницу :) Генијално!

Пусти глупог лопатара Томпсона, него да се опустимо уз сисате Словенке и шмекерски звук Лајбаха...

Требало је имати муда зезати се на овај начин тада, и за то им скидам капу.

Погледајте овај Рифеншталски осврт на истоимену аустро-поп сапуницу :) Генијално!

Vrhunski. :super: Treba njima Opus da se zahvali. :)

То је болна истина као и та да су Хрвати покатоличени Срби.

Velika greška i uprošćavanje stvari. Hrvati su Hrvati. A, pohrvaćeni Srbi su uglavnom bili katolici, a nisu pokatoličeni. Mnogo veći broj među njima je onih koji su vekovima katolici. Ali, to je jedna dublja tema koja zaslužuje posebnu diskusiju. Samo sam hteo da skrenem pažnju na tu pogrešnu definiciju "pokatoličeni Srbi" koja se stalno provlači. Ima i takvih, ali većina su Srbi katolici, kao što je to bio i sam Stefan Nemanja (sveti Simeun) pre nego li je poistao veliki župan.

Back