Američki Srbi: Thompsonove pjesme slave etničko čišćenje

To sam i ja pomislio , samo daju na značaju toj seljačini , al bar je dobro da ta nacistička stigma koju taj krezubi Vlaj nosi sa sobom , se pročuje po belom svetu .:D
Održat će u nekom Hrvatskom klubu,a to mu nikakve vlasti ne mogu zabraniti. Što ga više brtane,to je on popularniji. Čak ga i srbi slušaju(forumaš kapetan dušan radović).

Mozda ce zvucati malo paradoksalno, ali iskreno ja sam za Thompsona prvi put cuo ovdje na forumu, sto znaci da je on popularniji medju Srbima nego medju Hrvatima :)

Drugo, mislim da nije nikakav ustasa niti domoljub, kako vec sebe naziva, vec jednostavno poceo je da se bavi muzikom u ono vrijeme kad je vec sve otislo u k****, kad je bilo u modi biti nacionalista pa je onda to iskoristio da zaradi pare na lak nacin pisajuci pjesme gdje siri mrznju i gdje naravno kaze "Oni su krivi" a krivi su zapravo svi.

Tek posto se rat zavrsio, onda je krenuo i da pise i poneku pjesmu ljubavnog karaktera, ali posto je nacionalizam i dalje u modi na Balkanu, ne kao prije 20 godina, ali je i dalje, onda on i dalje pise "domoljubljive" pjesme, s tim, sto za promjenu ovaj put pazljivije bira rijeci.

Sad samo sa muzickog aspekta, ima on i poneku dobru pjesmu, ali po meni on je kic, da, i u rock'n'rollu imate kica. Cak i veliki broj Hrvata ce reci da je recimo RIblja Corba, ciji frotmen je takodje istaknuti nacionalista, na mnogo visoj istanci u odnosu na Thompsona.

Mozda ce zvucati malo paradoksalno, ali iskreno ja sam za Thompsona prvi put cuo ovdje na forumu, sto znaci da je on popularniji medju Srbima nego medju Hrvatima :)

Drugo, mislim da nije nikakav ustasa niti domoljub, kako vec sebe naziva, vec jednostavno poceo je da se bavi muzikom u ono vrijeme kad je vec sve otislo u k****, kad je bilo u modi biti nacionalista pa je onda to iskoristio da zaradi pare na lak nacin pisajuci pjesme gdje siri mrznju i gdje naravno kaze "Oni su krivi" a krivi su zapravo svi.

Tek posto se rat zavrsio, onda je krenuo i da pise i poneku pjesmu ljubavnog karaktera, ali posto je nacionalizam i dalje u modi na Balkanu, ne kao prije 20 godina, ali je i dalje, onda on i dalje pise "domoljubljive" pjesme, s tim, sto za promjenu ovaj put pazljivije bira rijeci.

Sad samo sa muzickog aspekta, ima on i poneku dobru pjesmu, ali po meni on je kic, da, i u rock'n'rollu imate kica. Cak i veliki broj Hrvata ce reci da je recimo RIblja Corba, ciji frotmen je takodje istaknuti nacionalista, na mnogo visoj istanci u odnosu na Thompsona.

Reckles, koliko god ne voleo Boru, on je ipak institucaija na samo za ovog glasbenog bogalja Tompsona, već za 95% muzičara na teritoriji bivše Jugoslavije...

To je lako izmerljivo... Postoje egzaktni podaci ko je prodao koliko nosača zvuka...

Ja imam CD sa njegovim pesmama, sa koncerta na Poljudu 2003, i meni se mnogo dopadaju. Ali mi se svidjaju cisto kao muzika i rimovanje teksta, ne kao politicka poruka. Naravno da je on kao i njegov narod uostalom, bolesnik, ali meni je dozvoljeno da ga slusam posto imam izgradjen stav prema Hrvatima ;)

A, tek ja što imam izgrađen stav prema njima... ali opet mi na pamet ne bi palo da imam njegov CD. Slušanje muzike nekog bolesnika može biti samo jednokratno da se upoznaš sa razmerama bolesti, kao kada uzmeš da pročitaš Main Kampf, da bi shvatio kako je jedan od najvećih psihopata u istoriji čovečanstva razmišljao, ali mi svakako ne bi stajalo u privatnoj biblioteci.

A, tek ja što imam izgrađen stav prema njima... ali opet mi na pamet ne bi palo da imam njegov CD. Slušanje muzike nekog bolesnika može biti samo jednokratno da se upoznaš sa razmerama bolesti, kao kada uzmeš da pročitaš Main Kampf, da bi shvatio kako je jedan od najvećih psihopata u istoriji čovečanstva razmišljao, ali mi svakako ne bi stajalo u privatnoj biblioteci.

Dobro, ti imaš taj otklon, kao posledicu kompleksa... :D

Bitanga glupava, nesto kao nas Baja mali knindza, samo sto on nije toliko popularan.
Kad vidim Hrvate, prosto sam ponosan sto pripadam srpskom narodu.

Pa, u tome i jeste fora. Kada uporediš tu dvojicu, i njihovu popularnost, odmah je čoveku jasno koji je narod bolestan u glavu. A, ovaj naš još i nema tako ekstremne tekstove, dok se nijedan ne može uporediti sa "Jasenovac i Gradiška Stara" od ustaše Tompsona.

Pa, u tome i jeste fora. Kada uporediš tu dvojicu, i njihovu popularnost, odmah je čoveku jasno koji je narod bolestan u glavu. A, ovaj naš još i nema tako ekstremne tekstove, dok se nijedan ne može uporediti sa "Jasenovac i Gradiška Stara" od ustaše Tompsona.

Nije to njegov autorski rad, to je u Cro pučka pesma, a on je samo povremeni interpretator... :lol:

Druze, imam i "Majn Kampf" medju svojim knjigama. Imam i guslarske cetnicke pesme, imam i koracnice bivse JNA, imam i pesme posvecene Titu. Ali to ne znaci da sam Jugosloven ili Hrvat.

Održat će u nekom Hrvatskom klubu,a to mu nikakve vlasti ne mogu zabraniti. Što ga više brtane,to je on popularniji. Čak ga i srbi slušaju(forumaš kapetan dušan radović).

On može biti popularniji samo kod vas. A, to što ga neki Srbi slušaju, ne obaziri se. Među Srbima nikada nije manjkalo budala. Slušali su oni nekada i Lajbah, sada Tompsona, sutra će nekog Osmana iz Saraj'va ili Gašija iz Ferizaja (Uroševca).
Da nema takvih Srba, vi bi danas živeli u tri županije, i još bi bilo mesta.

Па нису само Срби и Јевреји већ и Хрвати:

- "Nisu li Hrvati jedan od slavenskih naroda? Smiješno je onda kako ih ovaj imbecil uči nacističkim sloganima, kad su nacisti htjeli istrijebiti sve Slavene."

- "zapalit ću Krajinu do Knina"
"Ej, mala da li bi mi dala ?? ako bi mi dala puno ti hvala - ako ne bi dala ode ti glava..."
''Nema što, pravi rvat i katolik - naš čovik, roda svoga dika, slika i prilika..''

- ,,Тompson je za mene jedan izrod , očajnog glasa i još očajnijih stavova , ali zabrane služe samo jačanju njegove popularnosti . Šta u ***** manje diraš,manje smrdi. Ovi smradovi bi se trebali informirati o tom "Za dom spremni" prije nego se is*****ju''

- ,,А OK,siguran sam da se gomila nevladinih kao i nacional-udruzenja u stranim zemljama bune protiv takvih koncerata.
Vecina,koliko znam Vlasti doticne drzave i zabrane...
Ne mozemo osporiti pravo americkih Srba,Jevreja kao i Amerikanaca naprednih ideja da se zalazu za zabranu njegovih koncerata.To je njihovo pravo
Ja se isto tako tome nadam i podrzavam njihove zahteve.....''
http://www.index.hr/forum/43/koment...hompsonove-pjesme-slave-etnicko-ciscenje.aspx

A vvidis , ovo si zaboravio da okacis :

CITAT :

radi toga se bune najnepošteniji ljudi,,,,,lopovi i kriminalci,,,,,,to jest židovi i srbi......ako ovu istinu obrišete onda ste i Vi kao i oni,,,,,,,,govorim iz iskustva

američki srbi?????????? pa ko su oni da se pitaju?????

MPT živi vječno!!!

50% srpskih ekstremnijih bendova su NS ili im je tematika patriotizam. Čistite svoje dvorište. Thompsona i njegove tekstove je stvorila srpska agresija, da nije bilo vaše pohlepe nebi on ni morao pjevat o vama i nkekavim krajnama

Očigledno dobar dio srba uživa u tome sve hrvatsko proglašavat kao fašizam.
Ako ih je toliko briga za nacionaliste neka se onda brinu za svojih 30% SRS birača, licimjeran narod, fuj![/B

LINK
http://www.index.hr/forum/43/koment...sonove-pjesme-slave-etnicko-ciscenje.aspx?p=2

Kud ćeš gore...Srbi u Americi..****** kombinacije!
Američki Srbin, kakvo to stvorenje mora bit..jaooooooooooo

Ma bezveze govore to je najgore, Thompson ima najjaču publiku u državi slušaju ga osobe svih godina a govoriti da su studenti i srednjoškolci Ustaše je čista glupost, Thompson je pozva ove Židove iz ovog centra na bilo koji koncert nitko nije doša a sutra govore kako je ovo bilo ono bilo a nisu ni bili na koncertu :S , na kraju kad završi turneja biti će preko milijun ljudi koji su bili na njoj a onda smo Ustaška zemlja :S

Na kraju da dodam... ziv hrvat je uvreda za etiku..

Poslednja izmena:
On može biti popularniji samo kod vas. A, to što ga neki Srbi slušaju, ne obaziri se. Među Srbima nikada nije manjkalo budala. Slušali su oni nekada i Lajbah, sada Tompsona, sutra će nekog Osmana iz Saraj'va ili Gašija iz Ferizaja (Uroševca).
Da nema takvih Srba, vi bi danas živeli u tri županije, i još bi bilo mesta.

Šta fali Lajbahu ? Nije valjda da nasedaš na one priče od pre 30 godina iz Saveza Socijalističke omladine Kaknja o nekom šatro nacizmu .

Back