комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Одличан интервју са другом Божидарем Спасићем - Божом, бившим радником Савезне службе, за канал БАЛКАН ИНФО, са освртом на рад страних служби против СФРЈ:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(...)
То нема везе за квислинштвом.
Деда, а што си ти опседнут говнима?
Само о њима пишеш.
Јел то зашто што имаш инконтиненцију аналног сфинктера?
Еј бре србофобу, како те није срамота да лажеш да је Недић желео.Има стормфронтовац итекако, јер је Недићева Србија била државна творевина у оквиру онога што је Хитлер називао "немачка Европа", призната од стране Берлина. (Данашња Европа је практично остварење Хитлеровог сна о немачкој Европи и то мора да се мења).
А сам Недић је прихватио да буде председник владе такве фашистичке државице, мада није морао, јер су нацисти су од међународног ратног права признавали једино баш комесарску управу. Па као што је била комесарска управа на пример била на Isle of Man, јединој британској територији која је била окупирана од Немаца, тако је могла бити и у Србији.
Међутим, загрижени хитлеровац Недић желео је бити председник владе једне фашистичке државе Србије, а у оквиру хитлерове "немачке Европе", наравно са јаком вером да ће Хитлер победити.
Баш сам се вратио да додам да се бави превазиђеним трендовима кад ти улете јадниче.
Па ти, крагујевачко сироче, тек немаш појма о чему ******иш.
Видим да си се раскокодакао не теми о Сирији. Пустио сан те на ниру због савета о избегавању негативне и токсичне енергије.
Ти пубертелиски надахнути прцопевцу накнадни ке.аш о смртољубној идеологији Ислама уз неке шарли ебровске форе о шампању и љубави живота док ке.аш по свему српском.
Још си се тамо залетео као неки квази интелектуални амерички тинејџер који је открио гугл па лупеташ као неки квази Мајнштајн о линији фронта и које су какве јединице САА, уз оно, другари, страхујем, и да се тако поетски изразим.
Који си ти плагијаор и фемен боже сачувај.
Барем си, изгледа, најзад резервисао своје гладничарско хвалисање (трећеразедно) са америкен поло и чај лате из ромског старбакса.
Е ромче ромче, летиш на све стране а не видиш колико си јефтин и провидан. Туго мајчина ако ли је знаш и она тебе.
Е слепче један, сад си открио боса и још и даље као трендерски каскаш са тим сељачким старбаксом. Па ти си стварно један тежак комлексаш.Америкен поло су ОК кошуље, али сад више волим Хуго Бос. А Старбакс су супер кафеи, и у њима веома радо дегустирам Чај Лате.
Иначе свиђа ми се ова порука, скоро да је пристојна. Само два пута си споменуо дефекацију, што је за похвалу.
Тако се потруди и убудуће да пишеш.
Иначе, не ваља ти што си левичар. Као и ти, они су махом луди људи. Час изузецма.
Nemoj da se vracas u Srbiju kad sredis tu penziju, bolje ti je da zivis u tom uverenju da je srpski narod dobar, moralno lep, hrabar i srcan
Mislim, dolazi onako turisticki, to je super, ali nemoj nikako da se vracas da zivis ovde, i uveris se iz prve ruke kakav je srpski narod
Ovo ti je moj prijateljski savet.
Setices se ovih mojih reci kroz 5 godina ako se zajebes.
Добро, разумем то (читајући штампу) и захваљујем ти се уколико си искрен.
Ти си једном рекао да сам глуп ако мислим да не можеш да познајеш земљу (и народ) ако ниси живео у њој.
Ја већ имам добру претставу о политичком циркусу тамо, као и о корупцији свуда.
Право да ди кажем, уживам у безбедности и уређењу и комфору, што није ни налик (сем срећом овде локално) на Скандинавију.
Ипак, када сам у младости посећивао Србију сам упркос анти комунизму (сад више анти брозизму) завидео опуштеном и ПРИСНОМ начину живота толико да сам замишљао (је.еш политику и историју) да живим тамо што се на жалост или на срећу није остварило. Како код, важно је да су ми деца успешна и како год срећна.
Кад год оду у Србију (сваке 2-3 године) уживају и то ништа фенси и продуцирање него са родбином (по мајчиној страни) у Пиносави и код тебе у Манојливце.
Кажу да су људи топлији, веселији, занимљивији и пожртвованији (обоје су видоко образовани и у "алтервативном фазону") него овде, ја нисам био од 86-е али се тако и сећам.
Разумем да је егзистационално претешко али сем хране и дома зајебите остало, гледајте околину и одјебите тв.
А сам Недић је прихватио да буде председник владе такве фашистичке државице, мада није морао, јер су нацисти су од међународног ратног права признавали једино баш комесарску управу. Па као што је била комесарска управа на пример била на Isle of Man, јединој британској територији која је била окупирана од Немаца, тако је могла бити и у Србији.
Ma ja ti uopste ne pricam za to sto je materijalno lose, mene zabole tuki za materijalno.
Pricam ti o kulturi i identitetu ljudi ovde. Da, super su da se zezas sa njima kada dodjes iz inostranstva na par nedelja, umiljavace ti se i folirati te. Ako krenes da zivis sa njima, videces kakvi su. Ne materijalno, moralno, mentalno i duhovno.
S tim da je kraljica kasnije odlikovala tadašnjeg upravnika "Isle of Mana".
S tim da je kraljica kasnije odlikovala tadašnjeg upravnika "Isle of Mana".
Све сте помешали, баш сте шашави.
Ајл оф Мен је у ирском мору и наравно никад није био окупиран од нациста.