Američki načelnik generalštaba: Spremni smo da napadnemo Iran!

Za BRIKS tj Iran naravno

Uvek protiv okupatora Srbije!!!
jes islamisti nijesu bili nasi okupatori

donosili nam bonu jel de...

pa i sad su samo su 99te za to koristili i placali ameriku, kao 92ge...

sada kada ameri menjaju ulogu u evropi, dizu ruke od rusije...

sad samo da nam nije ovih idiota od rezima koji su pod francusko nemackim jaslama... i engleskim naravno...

ukrjaina je drugacije malo pitanje od kosova recimo...

prvo sto je kosovo od vajkada srpska zemlja, ne siftarska...
siftari su tu dovedeni od strane osmanlijskog okupatora i porobljivaca kao vazalna vojska

nasa greska je sto proterivanjem okupatora nismo proterali i njegove vazale... vec smo ih ostavili...

a krim recimo, je bio ruski.

pa ga je kopilan kruscov (ukrjainac) poklonio urkajini u IME SOVJESTKOG BRASTVA I LJUBAVI

e pa nema vise SOVJETSKOG BRATSTVA - nema ni krima u ukrajini... :hvala:

ukrjaina je drugacije malo pitanje od kosova recimo...

prvo sto je kosovo od vajkada srpska zemlja, ne siftarska...
siftari su tu dovedeni od strane osmanlijskog okupatora i porobljivaca kao vazalna vojska

nasa greska je sto proterivanjem okupatora nismo proterali i njegove vazale... vec smo ih ostavili...

a krim recimo, je bio ruski.

pa ga je kopilan kruscov (ukrjainac) poklonio urkajini u IME SOVJESTKOG BRASTVA I LJUBAVI

e pa nema vise SOVJETSKOG BRATSTVA - nema ni krima u ukrajini... :hvala:
Ipak tamo se ubijaju 2 pravoslavna naroda.Nije mi drago zbog tog.

Znam,al su pravoslavci većim dijelom izuzev Galičana.
ne znam ja to

ja znam ono sto vidim

vidim da su napadali na pravoslavne popove ko svinja na masan dzak

vidim hsiteriju na pravoslavne popove tamo

nemoj samo sad da mi neko kaze ej ali to su ruski pravoslavni popovi a urkajinci vole urkajinske pravoslavne popove...

ma daj...

ko maltene vrsi linc pravoslavnih popova za mene se zna gde mu je mesto, na suprotnoj strani

ne znam ja to

ja znam ono sto vidim

vidim da su napadali na pravoslavne popove ko svinja na masan dzak

vidim hsiteriju na pravoslavne popove tamo

nemoj samo sad da mi neko kaze ej ali to su ruski pravoslavni popovi a urkajinci vole urkajinske pravoslavne popove...

ma daj...

ko maltene vrsi linc pravoslavnih popova za mene se zna gde mu je mesto, na suprotnoj strani
Jbg.pa i kod nas Srba u zadnje vrijeme napadaju SPC i popove.Tu nisi tako oštar?

Претње „надмоћном силом“ неће променити чињенице: Иран не тежи нуклеарном оружју, а амерички милитаризам само подстиче нестабилност.

Наслеђе Централне команде (CENTCOM) подстицања регионалне нестабилности наоружавањем агресора и охрабривањем израелских злочина онемогућава му да говори о миру или неширењу оружја.
Дипломатија, а не милитаризам, једини је пут напред.

Back