Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.045
Хахах јес му оплавио око Рујо Рус!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
China and others argue that a new currency should be created and used as the global currency.
ja para imam i nisu dolari a ti pravac banka i sve pare prebacuj u dolare pod hitno ako nestane wc papira mozes da koristis i da sa njima obrises bulju
nesto te nije bilo kad smo proslavljali pobedu nad NATO paktom fasistickim u Makedoniji !
sad si opet izaso iz rupe![]()
Dakle kineski guverner zagovara jednu svetsku valutu?
Da bi imali svetsku valutu, tu proistice i jedna svetska vlada
Komunisti dakle zagovaraju jednu svetsku vladu
Lenjin je tokom "skolovanja" na svajcarskim kapitalistickim internatima dobio infuziju marksizma
I tako napumpan je otisao u carsku Rusiju
Tamo je digao revoluciju protiv pravoslavnog cara i prvi simbol u ranoj fazi boljsevicke revolucije na zastavi boljsevika je bio pentagram. Obrnuti pentagram.
Simbol satanizma.
Dakle komunizam je satanizam, i komunisti zagovaraju ono sto je u Bibliji najavljeno kao vladavina Sotone na zemlji medju ljudima
Dakle svi vi *******i koji podrzavate Kinu i ruski KGB
Svi vi podrzavate Satanizam
Kinezi su glavni promoteri globalizma, uzevsi stafetu od sadista, sto nije cudo, jer imaju one zvezdice po zastavi=pentagram, kao simbol satanizma, plamteca zvijezda.
A Amerika i Jengleska, postace zemlja proleterska, kao Kina, danas, gde ce raditi za saku rize, ili biti strpani u FEMA logore.
Imas ti para. Vidim ja, miki, da si ti zadrti SNSovac (verovatno neciji tatin sin iz te ekipe oko pedeVa, lezbacke, keramicara, sline, dezertera). Svakako da imas tatine repe, lepi miki, i svakako da SNS vapi za buducim kadrovima kao ti.
vreme vam istice kad dolare propadne vi izdajice srpskog roda ce te zavrsiti tamo gde vam je i mesto u dozivotnom zatvoru skupa sa vasom bracom usrasama,siptarima i mosnjacima
Ja već naručio 10 kilograma roštilja i 3 gajbe piva da slavim!
Čekam!
![]()
Ohladiće ti se roštilj