gost 373116
Buduća legenda
- Poruka
- 31.059
Немој да пропадне долар. Где ће онда ови што су прешли иљаде миља да си приуште други оброк.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Долар није пропао, а каће, само што није.
koji je to po redu 6 ili 7 nalog ?
О чему ти дечко причаш..
Која је ово по реду тема о пропасти долара, 193726728?
pa o tvom 125 nalogu
isto kao i propasti rusije sa tim sto u ovom slucaju to nije ruska propaganda nego cinjenicno stanje dolar ce do 2025 da toliko opadne u vrednosti ili ce da totalno propadne
koji ti je to nalog po redu 5 ili 6?![]()
![]()
Сери сери мој голубе бели.
Odlepio je.
Ovo mi je 105ti nalog. Jedini aktivni. Ostala 104 naloga su mi mrtva od 2014te, Ako ih (admine) pitas.
darda:pa imas najmanje 20 naloga na ovom sajtu ko bi ih sve popamtio![]()
![]()
Mislim, da ne bude opet ''Bolje grob nego rob''.
Ah, sve te slavne pobede svetske avangarde...![]()
Долар није пропао, а каће, само што није.
Jer ovi poktradaju CITAV SVET
Na stranu da li će dolar propasti ili će samo Darda propasti čekajući propast dolara, ono što bi više moglo da utiče na nas jeste pogoršanje odnosa između SAD i EU.
Mislim, da ne bude opet ''Bolje grob nego rob''.
kako je lepo gledati ovako epsko kmecanje *******nih sendvicara naprosto neprocenjivo![]()
![]()
Dovoljno je pogledati kurs valuta u menjacnici i pogledati koliko je rublja jaka ..... najsmesnija valuta na listi valuta
dolar je propao ima ogromnu inflaciju
U.S. Inflation Rate, $1 in 1860 to 2018
2,937.90%
Skoro 3000%
Ili 20% godisnje u proseku kradu narodu preko inflacije i prestampavanja dolara....
Sloba je za njih mala maca
Jer ovi poktradaju CITAV SVET
A ovoj vesti da amerima puce valuta ili budzet ili sta god to znacilo opet se naravno podsmevam jer se ista otvara svakih par dana
Sad je moderno pisati o krizama. Svi su promasili poslednju, pa ce sad da "pogode" narednu.