ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.797 30.06.2018. u 03:05 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #1 Sta mislite o ovome? (Srpski titlovi su ispod)
Rigel Domaćin Poruka 3.617 30.06.2018. u 07:30 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #2 "Dokumentarac"
hakim bej Elita Poruka 16.476 30.06.2018. u 09:44 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #3 Portret iz 1878. dok je još živeo u Buvcu.
R radyu5 Veoma poznat Poruka 10.995 30.06.2018. u 12:40 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #4 Priča bez dokaza. A i priča oko seobe naroda nija nimalo jasna. Auto se trudio da zabašuri svoje nepoznavanje istorijskih perioda.
Priča bez dokaza. A i priča oko seobe naroda nija nimalo jasna. Auto se trudio da zabašuri svoje nepoznavanje istorijskih perioda.
Боб Poznat Poruka 8.604 30.06.2018. u 14:30 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #5 pa, prilično korektna predstava, bar one poznate istorije - od tzv. ''doseljavanja'' Srba u jugoistočnu evropu Poslednja izmena: 30.06.2018.
pa, prilično korektna predstava, bar one poznate istorije - od tzv. ''doseljavanja'' Srba u jugoistočnu evropu
Pravi Vlah Iskusan Poruka 5.021 30.06.2018. u 23:49 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #6 Приподевач горњег документарца говори са благим акцентом. Јеси ли сигуран да је Американац? Да није неки Србин који је одрастао у Америци?
Приподевач горњег документарца говори са благим акцентом. Јеси ли сигуран да је Американац? Да није неки Србин који је одрастао у Америци?
Боб Poznat Poruka 8.604 01.07.2018. u 16:47 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #7 Pravi Vlah: Приподевач горњег документарца говори са благим акцентом. Јеси ли сигуран да је Американац? Да није неки Србин који је одрастао у Америци? Kliknite za proširenje... možda bi mogao da bude i vlah, da tako nešto postoji
Pravi Vlah: Приподевач горњег документарца говори са благим акцентом. Јеси ли сигуран да је Американац? Да није неки Србин који је одрастао у Америци? Kliknite za proširenje... možda bi mogao da bude i vlah, da tako nešto postoji
D difrent from others... Veoma poznat Banovan Poruka 12.955 01.07.2018. u 16:52 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #8 ovde smo svi mi postovaoci gospodina akademika jovana deretica i nikakva zla americka propaganda nam nece pomutiti mase iskrene umove
ovde smo svi mi postovaoci gospodina akademika jovana deretica i nikakva zla americka propaganda nam nece pomutiti mase iskrene umove
ZabranjeniLegenda Buduća legenda Poruka 35.797 24.07.2018. u 05:49 - Americki Dokumentarac o Srpskoj Istoriji #9 difrent from others...: ovde smo svi mi postovaoci gospodina akademika jovana deretica i nikakva zla americka propaganda nam nece pomutiti mase iskrene umove Kliknite za proširenje... Nazalost mislim vecina Srba veruje u Deretica
difrent from others...: ovde smo svi mi postovaoci gospodina akademika jovana deretica i nikakva zla americka propaganda nam nece pomutiti mase iskrene umove Kliknite za proširenje... Nazalost mislim vecina Srba veruje u Deretica