Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali svi kojima su doneli demokratiju, oslobodili ih sta god bas su se usrecili a ne smeju da pisnu...siptari umiru masovno, cak im je i natalitet u minusu...kako im je samo uspelo da tako izmanipulisu ljude...rade to i amerima, who kaze svaki 2. ce oboleti od raka.... oni koji imaju para i mozga mozda prezive njihovu demokratiju

Ko god da je slikao ove slike, prvo neka tanke strafte na nebu uporedi sa redom letenja civilnih putnickih kompanija, jer ja ne vidim nista osim tragova putnickih aviona i oblaka (i evra koje naplacujemo za prelet).

Платине, једно су трагови путничких авиона који најчешће ишчезавају после пар секунди, а друго су трагови који остају сатима, који формирају правилне шаре на небу, паралелне и линије које се секу под углом од 90 степени, или линије које формирају косу решетку, итд. А онда, уместо да се постепено изгубе, ти трагови крећу да се шире, око њих се дешава кондензација и ствара се некаква чудна облачност. То везе нема са уобичајеним траговима авиона. А ни ове шаре на небу немају везе са коридорима лета.

Ova tema je jos ziva? Budi Bog s Vama. :pop:

Nabila je celih 14 strana, a i jos ce izgleda. Nadjoh onu prethodnu temu o antenama, izasla je uz dosta muke na 5 strana. Dakle, forumasi s Krste su ocito napredovali u svojoj promucurnosti u roku od godinu dana :mrgreen:

P.S. No, ovo je bilo o apokalipticnim dejstvima na um Srba, sad je vreme da predjemo na drugu Mitketovu temu o zastrasujucim konsekvencama GMO hrane na telo Srba.

Ја не могу да схватим ДА ДАЧИЋ ЋУТИ........ ДА НАРОД ИЗ БАРАЈЕВА ЋУТИ ?????????? Ништа ми више није јасно.......

Nego, Mito, zanimljivo mi je to sto nigde bre nema slika tih antena iz Barajeva, a? :think: Nisu to Himalaji da ne moze neko da ode da slika, pa tako i ova tvoja piskarala iz Pravde.

Ја не могу да схватим ДА ДАЧИЋ ЋУТИ........ ДА НАРОД ИЗ БАРАЈЕВА ЋУТИ ?????????? Ништа ми више није јасно.......
Теби још није јасно да српски политичари не могу ништа значајно да раде на своју вољу већ морају да питају САД и ЕУ.

Sta tu ima da se shvata, ti mislis Dacic ili bilo ko u Srbiji je neki "******" da nesto kaze.
Samo nezavisni umovi mogu da komentarisu, svi oni koji su placeni tu su da rade svoj pos'o i da cute, jer "hvala Bogu" kod Srba uvek ima novi da ih zameni.
Narod iz Barajeva nema ni za kifle, oni ce da komentarisu HAARP :roll:
Da li treba da te podsecam da su na nedavnim izborima glasove kupovali za kesu namirnica, kilo secera, sampon, pastu za zube i te fore.
Mislim stvarno, cemu se vi ljudi cudite.

ima pametnija posla, mafijasi hoce da ga ubiju.... briga njega i da se jednog jutra probudis a da ti u dvoristu iz zemlje izmili bojeva glava

Платине, једно су трагови путничких авиона који најчешће ишчезавају после пар секунди, а друго су трагови који остају сатима, који формирају правилне шаре на небу, паралелне и линије које се секу под углом од 90 степени, или линије које формирају косу решетку, итд. А онда, уместо да се постепено изгубе, ти трагови крећу да се шире, око њих се дешава кондензација и ствара се некаква чудна облачност. То везе нема са уобичајеним траговима авиона. А ни ове шаре на небу немају везе са коридорима лета.

Sve tri slike su - samo po jedna. Da je slikano u vremenskim razmacima, onda to moze da bude nesto.
Drugo - moram da budem uveren od nekoga ko se razume u atmosferske pojave, da je to to. Mi laici mozemo ovde da brljamo do besvesti. I to posebno naglasavam, jer orgomna vecina naroda nije funkcionalno pismena.

Drugo - moram da budem uveren od nekoga ko se razume u atmosferske pojave, da je to to. Mi laici mozemo ovde da brljamo do besvesti. I to posebno naglasavam, jer orgomna vecina naroda nije funkcionalno pismena.

Да ли прочитао оне текстове са сајта астрономија чије си линкове поставио на овоj теми?

Sve tri slike su - samo po jedna. Da je slikano u vremenskim razmacima, onda to moze da bude nesto.

pa taj lik koji je glavni za haarp u bg je profesor na stenfordu i bavio se ni malo naivnim i mracnim experimentima ovo mu dodje kao rad na terenu

Да ли прочитао оне текстове са сајта астрономија чије си линкове поставио на овоj теми?

Ja postavljao linkove na ovoj temi? :think: Nije mi poznato.

Da razjasnim - kako ja laik da znam da li nesto jeste ili nije tacno? Moje predznanje je vrlo tanko. A predstavljanje moz' da napravi ko hoce i kako hoce.

Ja postavljao linkove na ovoj temi? :think: Nije mi poznato.

Da razjasnim - kako ja laik da znam da li nesto jeste ili nije tacno? Moje predznanje je vrlo tanko. A predstavljanje moz' da napravi ko hoce i kako hoce.

Извини, зезнуо сам се, поставио је други модератор, Паганко.

makethumb.php

http://3.***************/-7QMDmXCqCkg/T5sM4oHZbNI/AAAAAAAAALI/qDlx0rfwg6k/s1600/25gugrt.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back