A da li da mi neko salje garantno pismo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li da mi neko salje garantno pismo?
@trojanac31
Evo meni mozes savetom da pomognes,a moze u hakinen, posto vidim da je dosta detaljan u savetima
Nisam nista jos predavao, moja situacija je ona gore, ima cak i ko da mi posalje garantno i to amerikanac, ali ne znam sta je pametno raditi i generalno sta vi mislite da li ima nekih smetnji da ne dobijem vizu, ibio sam jednom,jednom sam ponistio,ali sada bi turisticku?
@hakinen
Nije konfuzno napisano, to sam pisao jos pre par meseci,ali sam odustao od NG, malo su se promenile neke stvari, pa bih sada pokusao, sto se tice garantnog to mogu da uzmem bez problema, ima ko da mi posalje,ali ne znam koliko je dobro, prvo sam mislio da rezervisem hotel,a sada se razmisljam da potrazim garantno, ne znam zasto je konfuzno, razmatram opcije koje su mi najbolje, pa sam pitao i vas
@hakinen
mogu da uzmem garantno pismo, jer imam i tu mogucnost, pitam da li je dobro uopste uzimati to,jer ocigledno da vec znam nekog tamo ili prosto da rezervisem hotel, koja bi bila najbolja opcija za mene, nemam zenu, nemam dete, posao ima, imam nov auto na moje ime itd
Pozdrav svima!
Mene zanima da li se sa madjarskim pasosem moze dobiti radna ili studentska viza? I kako se dobija ID ako si tamo turisticki?
Sa madjarskim pasosem se moze dobiti bilo koja amricka viza ukoliko se ispune uslovi za njeno izdavanje.
ja sam se uclanila samo da bih skrenula paznju da ovo nije tacno. Mozda nisam u pravu, ali sa turisticka viza (u madjarskom pasosu) ne moze da se promeni dok si tamo. Moras se vratiti u Madjarsku i onda promeniti status vize.