Američka senatorka celom svetu pokazala zadnjicu! Samo je želela da "zapleše", ali je izazvala megaskandal! (foto, video)

с осталим наведеним имам нешто праксе... :whistling:
SDP-njara/Zuti si?

ooooo.gif

E da, uvijek zaboravim pitati, jednom prilikom si napisao da si me dvaput cinkao, nesto u vezi toga sto sam kudio Ghandija i hvalio Pavelica plus jos nesto, pa mi je to malo nejasno.
Naravno da postoji mogucnost da sam ruzno pisao o indijskom ciganluku tipa Ghandi, ali Pavelica prakticki nikada ne uzimam u usta ili slova.
Istina je da forumase na temi o Ukrajini pozdravim sa "Za dom spremni", ali tu su redovito isto u igri "Selam Alejkum" i " Pomoz' Bog junaci", tako da se iskreno ne sjecam da sam ovdje ikada pisao o Pavelicu, osim kod Neska na temi o Hitler vinima.

SDP-njara/Zuti si?

Pogledajte prilog 1185753

E da, uvijek zaboravim pitati, jednom prilikom si napisao da si me dvaput cinkao, nesto u vezi toga sto sam kudio Ghandija i hvalio Pavelica plus jos nesto, pa mi je to malo nejasno.
Naravno da postoji mogucnost da sam ruzno pisao o indijskom ciganluku tipa Ghandi, ali Pavelica prakticki nikada ne uzimam u usta ili slova.
Istina je da forumase na temi o Ukrajini pozdravim sa "Za dom spremni", ali tu su redovito isto u igri "Selam Alejkum" i " Pomoz' Bog junaci", tako da se iskreno ne sjecam da sam ovdje ikada pisao o Pavelicu, osim kod Neska na temi o Hitler vinima.
:eek:
Не разумем ништа од овога што си написао. Јел ти неко хаковао налог?
Кад сам се тек учланио, пријавио сам те два пута због слика са кукастим крстом и то сам сам признао и стојим иза тога.
Какви жути, какав СДП? Ни не знам тачно који су политичари ХДЗ, а који СДП и које су политичке разлике међу њима, нити ме интересује. Више пута сам написао да су за мене сви пољитичари муљ, гомна.

Ово што си цитирао (остало наведено) је у вези са одвођењем кући и сексом. Шта си ти ту нашао увредљиво по било кога, а нарочито по тебе???

Кад сам се тек учланио, пријавио сам те два пута због слика са кукастим крстом и то сам сам признао и стојим иза тога.
ma sta se zeniras, spijuncina je to; ajd objasni mi sta ce on ovde, opipava nam puls

Мени је готиван, волим његове постове (осим тих локално-политичких које не разумем) и троловање са стилом.
pa kazem ti, top agent mora da zna da se uslihta, budi na oprezu
Више пута сам написао да су за мене сви пољитичари муљ, гомна.
on tebi kukaste,a ti se njemu pravdas? gotov si, obrlatio te je, da je zensko vec bi te vrteo oko malog prsta

:eek:
Не разумем ништа од овога што си написао. Јел ти неко хаковао налог?
Какви жути, какав СДП? Ни не знам тачно који су политичари ХДЗ, а који СДП и које су политичке разлике међу њима, нити ме интересује. Више пута сам написао да су за мене сви пољитичари муљ, гомна.

Ово што си цитирао (остало наведено) је у вези са одвођењем кући и сексом. Шта си ти ту нашао увредљиво по било кога, а нарочито по тебе???
A svastike... e to je moguce.

:mrgreen:

Isprika, onda sam ja nesto krivo pokopcao.

U vezi ovoga SDP-njara/Zuti pitanja, znas da su meni hrvatske SDP-njare i srpski DS (od milja Zuti) krivi za sve, pa kada si napisao da s ostalim navedenim imas nesto prakse, zafrkavao sam se na racun toga da si SDP-njara ili Zuti.

I nista ja nisam nasao uvredljivo, o cemu ti?

:mrgreen:

Врцало од неких црвених (не)смајлића, реко увредиЈо си се. Небитно.
Na ovom forumu sam se samo dvaput naljutio i to sigurno nema veze s forumasima (niti ce ikada imati), vec sa (super)moderaturom (vec kompletno bivsom postavom).
Samo chill mili moj.

:heart2:

Back