Americka ''demokratija''

Mene baš briga, iskreno…

Ja mislim da to nije naša briga i da svako treba da gleda svoje probleme, a ne da zabada nos u tuđe dvorište.

Ali sramota je što oni koji tobože uviđaju razne nepravde po svetu i to ih kao boli, samo sede i forumaše, umesto da urade nešto po tom pitanju.

Zašto ne odu da pomognu tim ljudima kao dobrovoljci ili bar kao humanitarni volonteri?

Zašto ne organizuju protest ispred ambasade neke od zemalja o kojima danonoćno kukumavče po internetu?
Pa to treba jenki da urade, ne samo da razvale zemlju, dovedu marionetsku vlast i naplate razaranje uzimanjem resursa i prirodnog bogatstva.
Ako si bombardovao i razorio neki sitem , duzan si da ostaneš tu dok neprofunkcioniše kao pravna i demokratska zemlja.
Pa to im je bio i izgovor za bombardovanje !!???
Šta sad treba drugi da izigravaju humanitarce , a jenki razvalili pod izgovorom donošenja demokratije.

Mene baš briga, iskreno…

Ja mislim da to nije naša briga i da svako treba da gleda svoje probleme, a ne da zabada nos u tuđe dvorište.

Ali sramota je što oni koji tobože uviđaju razne nepravde po svetu i to ih kao boli, samo sede i forumaše, umesto da urade nešto po tom pitanju.

Zašto ne odu da pomognu tim ljudima kao dobrovoljci ili bar kao humanitarni volonteri?

Zašto ne organizuju protest ispred ambasade neke od zemalja o kojima danonoćno kukumavče po internetu?

Verovatno zato sto jos uvek ima gomila takvih koja kaze-sta ,me briga i mene se ne tice..............tako da to ne bi do takvih doprlo
A problem je sto takvi ne kapiraju da nas se sve to tice, ako ih ne zaustave jedni, drugi , treci,............. opet ce doci do nas.

JEZIVA POLICIJSKA BRUTALNOST U SAD: Ovaj snimak je podigao celu afroameričku zajednicu na noge!
22:12, 28.06.2016.

Na internetu je objavljen snimak na kome se vidi kako dva policajca surovo prebijaju i koriste elektrošoker na jednoj tinejdžerki.

Snimak je izazvao bes javnosti zbog brutalnog ophođenja prema Afroamerikanki Dženel Lerd (18) u tržnom centru prošle nedelje.

Policija je intervenisala nakon što je devojka navodno pretila zaposlenima u tržnom centru. Oni su je oborili na zemlju, šutirali a potom je onesposobil pomoću elektrošokera.

Policija je saopštila da se ona opirala hapšenju i da je imala nož u tašni. Kako je saopšteno, ona je šutirala, grebala i pljuvala policajce.
Međutim, na snimku izgleda kao da policija upotrebljava prekomernu silu u toku hapšenja. Ona je zatim odvedena u okružni zatvor gde je provela tri dana.
http://www.kurir.rs/planeta/jeziva-...afroamericku-zajednicu-na-noge-clanak-2329647
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svi crnci u SAD trebaju kao Muhamed Ali preci u islam a onda se raznositi po trgovima, aerodromima ....

Back