American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uglavnom u drugoj nedelji se smanji,i Lola jos uvek krvari ali je znemarljivo primetim samo kada duze vremena lezi na necemu pa vidim fleke.
Ja sam zvanicno poludela, Baki je totalno neartikulisan. Cupka samo mrko pogledam odma legne ili sedne. Najgora mi je razmena ona napolje oni unutra, muka ziva ih uterati u kucu. Bakija vucem, a Cupka nosim. U stanju je pola sata bez prestanka da kuka. Ali bre mnogo mi slabo jedu njih dvojica.
Jos danas stavim dve vrste mesa ma kakvi i ne gledaju samo njuse gde je ona bila. A debela jede normalno i mnogo mi je dobra i pametna i sve.

Otac joj je Enigmatic Dream of DareDevil Staff
a za majku pise samo Sky, nisam obracala paznju na njene roditelje ,bake i dedove itd... I mogu ti reci da dosta lici na Ra Amona, dlaka, boja dlake mozda lupam ali mi i njuska lici. Videcu sutra da je navatam za slikanje.

Poslednja izmena:
Slayer, Ra Amon Daredevil Staff, nema nista zajednicko s Enigmatic Dream Daredevil Staff-om, sem sto ih sto je Zunic odgajio, odnoso iz njegovog su odgoja...
Doduse tvoja kujica i njegovi stenci imaju Sindelar Shane-a u cetvrtom kolenu, kao i polovina pasa u Srbiji, ali pitanje je koliko se to sad moze smatrati srodstvom...

Poslednja izmena:
Slayer, Ra Amon Daredevil Staff, nema nista zajednicko s Enigmatic Dream Daredevil Staff-om, sem sto ih sto je Zunic odgajio, odnoso iz njegovog su odgoja...
Doduse tvoja kujica i njegovi stenci imaju Sindelar Shane-a u cetvrtom kolenu, kao i polovina pasa u Srbiji, ali pitanje je koliko se to sad moze smatrati srodstvom...

To je bioloski gledano 8-mo koleno a genetsko srodstvo se vodi do 6-og.

Da vas upoznam sa Woopie, novim clanom (zvanicno) nase kuce
Dahlia Negra Evocati
vupiska-1.jpg

vupis-1-1.jpg

Poslednja izmena:
:D Stevke ne ljuti se jer nemas opustenijeg foruma za staffove od ovoga. Svi se malo zezamo i ne mislimo lose.
Ono sto je bitnije ovde mozes mnogo da naucis, kao i ja sto sam i jos uvek ucim.

Dianna je :ok: prelepa
@evocati - da li je Dianna ono stene za koje sam rekao da volim asimetriju boja i da mi se mnogo svidja ?

Danas mene i mog Dz. napalo oko 8 lutalica, samo iskocise iz velike trave i krenuse na nas.
Dzingi se usr`o podvio rep i samo iza mene.
Ja sam oterao "manijake" a Dz. sam naredio da sedne pored mene i da ih posmatra (necu da bezi glavom bez obzira iako je on jos mali staff).
Kada smo usli u kucu zahvaljivao mi se besomucnim lizanjem mog lica,ruku,nogu :D ...
Boze, kako ga volim.

Hahaha sweedman, opet sam se ismejala. Zamisljala sam vas:)
Posto Lola nije mogla da piski od ova dva manijaka ja krenula na livadicu sa njom malo. I ponela sinai (motka koju koriste kendoke) vrlo korisna stvar, ipak je u teranju pa zbog kerova. Izadje debela ode iza coska vidim da se bacaka okolo i dlaku na ledjima. Ja pojma nemam sta se desava ka vidim vucijaka(zenka) i dzumaru kako vataju straftu. Debela ih nasamarala. Posle mi ih bilo zao pa sam im dala da jedu, Bak ionako nista nije jeo ta 3 dana. Samo jos par dana da prodje i da peremo sve po kuci, sve je flekavo. I vec se malko smirila situacija a i Lola ne da, rezi kao tigar i napada ga kad pocne.

@Evocati jel smem da je pustim sledece teranje?

Znaci Diana je "moja" :heart: , simetricni su prodati ( pomodarima :D ).
Salim se, mada je tendencija da svi vole "ravne sare".
Neki dan dok sam bio na putu video sam tamno braon a tigrastog staffa - prelep.
@Slayer - jos malo pa gotovo.
Uh znam da si se namucila al` sigurno je to iskustvo vise :P

Pozdrav Loli i ostalima od Dzingija i mene

Back