American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema na cemu! :)
Pazi na ljubavnike! Moj pokojni matorac je znao da to radi krisom pa smo 2 meseca nakon njegve nezainteresovanosti, nunali 5 komada :), moja zenka je bila zrela, pa nije bilo strasno, samo nismo hteli stence u tom periodu ali u tvom slucaju to ne bi bilo dobro za nju.

igra3-1.jpg

igra2-1.jpg

igra-1-1.jpg

Ona je od Oscar De la Hoya i Ana Girl,sa oceve strane ima Vud-ovo poreklo sad za majcino nisam siguran nije mi pedigre pri ruci,,,uglavnom uzeo sam je iz Kragujevca,bio sam u prolazu pa sam svratio i prosto sam morao da je uzmemem nisam mogao da odolim...Sta znam nisam je puno platio ali kolko vidim ispasce lepo,mada nisam bas nesto strucan u pogledu ocenjivanja,Drugi pas ce sigurno biti musko.Sto se tice ljubavnih problema,imam ogromno dvoriste tako da mogu da ih razdvojim...:)

Extra stvar, ja sam zbog hitne situacije sama nesto slicno napravila.
Kod mene je trenutno III svetski rat u dvoristu. Maltezer prvi poceo, Baki ga kulirao dok mu nije vise doslo preko glave. Samo rezi i izaziva. Jedan drugom ne daju da se pridje Loli. Strazarimo na smenu, show.

@ evocati - prvo sam pomislio da je neka crazy photo kada sam letimicno pogledao fotku
al` to je extra fora tj. proizvod. Da li je stvarno kada to stavis "gospodjicama" mir u kuci bez obzira na teranje ?

@ slayer - zavidim ti sto mozes uzivo da promatras kako priroda "radi" u tvom dvoristu ...
ali ne zavidim ti sto to moras da prezivljavas kao gazdarica :hahaha:
(sta cu, iskren sam)

@ Ivanmakce - mnogo je lepa ova tvoja ast-ica. Nisi napisao kako se zove.

Pozz svima

Odlicno!
To je jedna od stvari o kojoj vecina ne razmisli na vreme pa onda bude belaja dva puta godisnje :), zato sam ti i skrenula paznju.
Ko nije video ( i cuo :) ) ljubavne jade jednog momka sa dve kuje u teranju u isto vreme, nije video patnju!

Da li se i kod tebe obavezno desava, da ako se protera jedna kuja, gotovo uvek se protera i kuja kojoj nije vreme? Meni se to nekako uvek desi. A sad me je bas omelo, s obzirom da sam krenuo da izlazem zenku, ali proterala se najmladja, pa odmah za njom i zenka koju izlazem iako je proslo svega cetiri meseca od zadnjeg njenog teranja!

Da li se i kod tebe obavezno desava, da ako se protera jedna kuja, gotovo uvek se protera i kuja kojoj nije vreme? Meni se to nekako uvek desi. A sad me je bas omelo, s obzirom da sam krenuo da izlazem zenku, ali proterala se najmladja, pa odmah za njom i zenka koju izlazem iako je proslo svega cetiri meseca od zadnjeg njenog teranja!

Da, sad su se vec uskladile :), ali bilo je i kasnjenja i brzanja u pocetku.

Swedman gacice sluze samo da ne prljaju po kuci, nisu NIKAKVA zastita od momaka:)
Pa je u tim danima momak pod obavezno odvojen.

posto moj nalog nesto ne valja sto se tice pisanja, moram preko maminog... imam ast-a starog 6 meseci i voleo bih da ga predstavim ovde... pratim vas dosta dugo i svi mezimci su prelepi... dosta njih je i poraslo :) stavicu neke slike.. pa recite sta mislitee :)

Prilozi

• Image0147.jpg
    Image0147.jpg
    49,7 KB · Pregleda: 19
  • Image0146.jpg
    Image0146.jpg
    26,6 KB · Pregleda: 17
I ako sam bio skoro 100% siguran da cu uzeti staforda, situacija se okrenula i uzecu nemackog ovcara. Neke stvari kod njih su me fascinirale i uvideo sam da je to pravi pas za mene. Obe rase jako volim, ali inteligencija (izmedju ostalog) n.o.-a me je "dobila", i sjajna iskusta mog caleta sa njima dok je bio mlad. Mali bi trebao da stigne za jedno mesec, do mesec ipo dana...

Moja Lola je u rodu sa tvojim stencima.

@Evocati
malo se tripujem, sikice su joj bas porasle da li je to normalno, vec 2. nedelja teranja? (razdvojili smo odmah cim je prestao ciklus)

Ja sam znala da muzijaci odlepe ali ovoliko ne. Samo da prodje jos ova nedelja svi smo poludeli. Cupko je pocepao mrezicu na prozoru da izadje. Baki isto trenutno pokusava da izadje kroz prozor. Ja je pustila malo da obavi sta ima napolju. Konstantno kukaju, ali konstantno. Lola ne, ali njih dvojica....
Kaznjavanje ne pomaze pa smo odustali posle 2 dana, a i zao mi ipak ne mogu da se kontrolisu, nagon je nagon. Kad se sretnu niko ne pokusava da naskoci samo je lizuckaju i kao dva retarda je prate gde god da ide. Samo da su pored nje.

Sad bi trebalo da bude u spicu teranja, tako da nije ni cudo sto njih dvojica divljaju.:)

E recite mi, zenka u drugoj nedelji teranja prestane da krvari, pa u trecoj ponovo pocne, jel to tako ide? Ja sam bila prilicno sigurna da je to tako dok mi drugarica, koja ima zenku dalmatinca, nije rekla da joj je ona krvarila sve vreme.:confused:

Back