American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne !

Bilo bi lepo da se predstavis !

Prvo svi psi sa tih slika sem zadnjeg su inter ili multi ch ili ce tek biti , i svi psi sa tih slika su bili na svetskoj ili evropskoj i uzeli su 1,2,3,4,5,6 mesto zavisi kako koji !
Don je jedini koji ima wsg , eusg 2x , i jos dosta titula !

A onako laicki nemoj da izmisljas !
Kako da idem jel redom.
Pitao sam jel ides u Zg zato sto kazes da obilazis puno izlozbi.
Nerazumem kako da se predstavim?
A i laicki neznam sta ja to izmisljam a ti mi odgovaras?

Neidem , prvo nisam prijavio ranije psa a sad sam zakasnio , a drugo jer sam finansiski sprecen , trece jer imam obaveze i nemogu da stignem .

Pa recimo da kazes kako se zoves , itd.
Da postavis slike tvojeg psa , ili vise njih .

Iskreno mrzi me da pregtledavam prethodne strane da bi izvlacio sta si to odvalio i lupio , ali ih ima !

Neidem , prvo nisam prijavio ranije psa a sad sam zakasnio , a drugo jer sam finansiski sprecen , trece jer imam obaveze i nemogu da stignem .

Pa recimo da kazes kako se zoves , itd.
Da postavis slike tvojeg psa , ili vise njih .

Iskreno mrzi me da pregtledavam prethodne strane da bi izvlacio sta si to odvalio i lupio , ali ih ima !
Ja nemam psa a zasto bi ja tebi rekao moje ime ne razumem .

Ajde laicki opisi ovog psa !
1-1.jpg

Ili ovog
db6-1.jpg

A i nisam mislio da kazes sta ti se svidja ili nesvidaj nego da opises psa kako izgleda , posto dajes sebi dozvolu da kazes da je b-red najbolji i da samo don moze da se meri sa njim !
Slusaj nisam ja pisac a ni kinoloski sudija ja ti dajem moje misljenje a sto se tice B-REDa nema mu ravnog a kod slika koje si postavio nisam puno pogresio ipak su sunjalice sa prve slike najbolje(mislim na cipele)

Danas sam video stafordskog bulterijera.Zenka zute boje sa tamnom maskom,izgleda fantasticno.Steta sto ova rasa nije zastupljena kod nas.Meni licno stafordski bul terijer je mnogo lepsi od americkog,naravno zato sto lici na pita.Americki mi vise izgledaju kao bilderi,a to nevolim.

Jeste culi za uzgajivacnicu Eagle Blend?
Ovo je Katarina of Eagle Blend, ona sad ima godinu i po
Na slici su majka Franceska of Eagle Blend
Otac Picasso of Eagle Blend i baka Doli Bell of Eagle Blend
.KLARENS sta ti mislis o njima? I ti SPAROW? posto vidim da se prepirete oko toga ko se bolje razume

Za francesku i picassa znam , a katarina je skladna kuja , dobre ledjne linije , lepe i tipicne glave , malo otvorenijih uglova , dobro usadjen i nosen rep , ...
U principu mislim da je fina kuja .

Pritom ni jedan pas nemoze se oceniti preko slike ,sve dok se nevidi to kretanje i iskorak uzivo pas nemoze biti ocenjen !

Prodi moram da te ispravim. Slicnost izmedju AST i APBT je mnogo veca nego izmedju SBT i APBT.

SBT
SBT-1.jpg

APBT
babychance-1.jpg

AST
WINING-1.jpg

pa to je tvoje misljenje,pitova ima toliko razlicitih da bi se za njihov standard mnogo namucili.
Ovu kuckicu sto sam ja video mnogi bi pomesali sa pitom, veruj mi znam sta pricam.Nego da neduzimo mnogo,ovde je tema AST tako da se svima izvinjavam sto sam malo izaso.Poz

Svetlana moram ti reci da najozbiljnije razmisljamo da na prolece uzmemo jednu zenkicu od tebe iz te druge kombinacije mada je i majka od ovih kuca prelepa svaka ima po nesto sto mi se vise svidja svakako cemo ostati u kontaktu i kada Zoran za par dana bude dolazio do Vas gledacemo da dodjemo sa njim da vidimo kuce ponovo. Pozdrav.

Klarens, na sve tri slike su vrhunski psi, tipicni predstavnici svoje rase.

SBT - Crufts pobednik
APBT - UKC CH USA
AST - Najtrofejnija AST kuja svih vremena, Fraja Winning Ticket ( svako ko prati ovu rasu bi je trebao prepoznati)

Toliko o autenticnosti.
Prodi - Standard za APBT postoji u UKC-u.
Ali sve ovo nije tema ovog topika, tako da se izvinjavam administratoru.:)

Mico Zr svratite ocekujem vas!
U januaru cu se tacno odluciti ko ce biti ponosni otac sledeceg legla, ali da ce biti dobar pas, bice!;)

Back