Ja sam to resila jednostavno, spavala mi je na ruci dok je bila mala. Posle godinu dana je dobila svoje cebence pored kreveta, ali i dan danas voli kad ostanemo same da legne pored mene da se malo ljubuckamo. Nikad cvilela nije, proizvod mog (ne)vaspitanja je da kad smo morali da je ostavimo samo u kuci na sat vremena jer je jos imala terane a nije vise htela da se pari i naravno muzijak je uznemiravao, kad smo se vratili zavese su skroz bile pocepane. To je bilo prosle nedelje. I dan danas (muzijak je star 6 godina) kad poslednji izlazi iz dvrosta oni laju kao da ih same u sumi ostavljamo, a kad se vratimo i da nas nije bilo samo 15 min, raduju se kao da nas nije bilo nedeljama. Doduse ja ti nisam najbolji primer jer je moja zenka razmazena mojom krivicom ali ja sam tako htela i to mi uopste ne smeta. Dok muzijaka decko uopste nije razmazio i on ne pravi probeleme. Doduse ponekad i on zacvili.
Ako je drzis negde u kucici napolju , probaj sa nekom svojom majicom ili papucom koja ti ne treba, moja Lola dok nisam bila tu dok je bila mala stalno je spavala na mojoj papuci ili uzme moju carapu.
Ali kao sto rekoh, nisam verovatno najbolja za savet. Ja kad bi je cula da cvili za 15 sekundi bi bila pored mene zagrljena i ljubila bih joj uvence dok ne zahrce.