Zinedine, prvi muzjak mi je bas bombona, sve najbolje s stencima... Pozzzz
Hvala puno,da,1 muzjak je 'nas' favorit,i zato ostaje kod mog velikog prijatelja ovde u SM

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zinedine, prvi muzjak mi je bas bombona, sve najbolje s stencima... Pozzzz
Veoma je pametna.Trebao joj je jedan dan da nauči da napolje obavlja nuždu,odaziva se na ime,obožava da se vozi kolima i danas smo je prvi put šetali na povodac....
![]()
![]()
Veoma je pametna.Trebao joj je jedan dan da nauči da napolje obavlja nuždu,odaziva se na ime,obožava da se vozi kolima i danas smo je prvi put šetali na povodac....
![]()
![]()
Nisam baš iskusan u slikanju pasa.Sledeći put kad budem išao tamo,slikaću je kad bude bila napolje.A kad nauči pravilno da stoji biće još bolje i lakše.Malo da te kritikujem,
ja sam "alergican" na boje koje dosta mogu da upropaste fotografiju pa sledeci put obrati paznju![]()
![]()
![]()
Kad smo joj stavili ogrlicu bunila se 2 sekunde.A šetanje je bilo lako uz pomoć keksića.Kakva je bila na povodcu?
Kad smo joj stavili ogrlicu bunila se 2 sekunde.A šetanje je bilo lako uz pomoć keksića.![]()
Evo malih bandita,u danasnjoj bezbriznoj igri,35 dana imaju danas,snimano je mobilnim,pa nije neki kvalitet,ali moze da prodje...
Mislio sam na boju fotki posto su ti one 3. zute a na polozaj psa nemam nikakve zamerke![]()
Moja preporuka svima koji imaju pse, jeste da kupe neki korektan digitalac! Ja nazalost nemam ni jednu korektnu sliku svog prvog psa,
a sve to zahvaljujuci mobilnom. Mislio sam da ce on biti tu jos sto godina i da ima vremena za fotke, kad ono djavola, on je otisao a ja ni korektnu sliku nemam, pogotovo dovoljnog kvaliteta za izraditi i uramiti. Sad vise to ne moze da mi se desi, a i oni zasluzuju da budu prikazani u pravom svetlu...
![]()
Bez ijednog metka , ubices me !
Dodji da ih vidis uzivo,trenutno nisi daleko ako imas vremena,druzenje i gledanje ne kostaju nista,a ti i ja bi imali jos jednu temu(mimo kinologije),o kojoj bi mogli 3 dana da pricamo,pocetak sezone se blizi...![]()
Jos uvek se premisljam da li Lexu da secem usi ili ne