American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliki boks da mu pravim.Ja sam razmišljao 3,5x1,6.To je nekih 5,5 kvadratnih metara.Da li je to dovoljno ili treba još veći?

A da li je taj box za stan ili dvoriste ?
U svakom slucaju mislim da su korektne dimenzije dok je stenac.
Ja posto zivim u stanu bilo mi glupo da jos pravim box za Dz. jer i ovako je u ogranicenom prostoru.Drugog dana po njegovom dolasku kod mene napravio sam razmestaj po stanu tako da kada sam ja kuci dozvoljeno mu je da se setka i boravi svuda a kada je on sam u kuci ima tacno odredjen prostor kretanja i tu nema nista sto moze "upropastiti ili srusiti" a opet ima dovoljno prostara da se ne oseti skuceno pa da ga to u nekoj "fazi samoce" iritira.
Mislim da sam to dobro osmislio, jedino mi je zao sto nemam balkon ali sta je tu je.
Pozz

Sta je ovo ovde, penzija a ? :D Vise ne volite svoje pse pa i ne pisete :D
Sutra tj. prekosutra je mom Dz. rodjendan... 6. meseci :heart:
Danas isli u setnju i proveli se kao nikad u zivotu. Zamislite 10. pasa na jednom mestu a svi kulturni i socijalizovani na nivou :worth: Evo ovako, bilo je 3.stafforda,boxer,rot,obican terijer,2x rriver...itd. :super: + na kraju kada smo usli u kucu niti jednog krpelja nismo nasli.
Eh kada bi ovako bilo svaki dan :)

Mogao bi i tvoj malisan da se pridruzi

Pozz svima

:):) Meni dosta brukanja:)
Ma daj bre ne zjb. :D Mora malo i sa drugim psima da se druskari.
Ne naturam ti nista nego samo onako ... trabunjam zbog nje. :)
A mozda ipak sto rece Slayer nece nikog da trpi (vec sada) mada mi je malo cudno ipak je ona jos stene. U svakom slucaju tu smo , pa kad` hocete...

:):)Dovoljno mi da procitam jedan post na forumu i vec se tripujem da nece da jede i pregledam je po pola sata....
Ako cemo tako onda i ti mozes da pogines (ne daj Boze) da pogines na ulici. Padne ti cigla na glavu :D . Opet kazem, ne daj Boze.

Btw: Srecno ti na ispitima kad god da su :ok:

Odo` da lalam, popio sam kasno kafu pa sam veceras k`o vampir :P

E danas mi je malo dopizzzz.
Ne znam da li tripujem ili sta ali moj blesavko nece da se igra sa lopticama.
Naime sve sam mislio da je to trenutno i da ce kasnije to biti sve OK ali ... NIKAKO.
Juce sam mu kupio lopticu koja je ideal. za njegovu vilicu, nije pretvrda ni premekana...
mnogo joj se obradovao i u kuci igrao sa njom.
Danas ponesem lopticu vani (sami smo na terenu) i kada sam hteo da mu je bacam... ma nece ni da mrdne. (ja pizzz)
Bacam u visini ociju da moze da je vidi, pre bacanja dam da je omirise... ma ne vredi.
Apsolutno NE REAGUJE. Bacao sam mu i drvo i trake i sta sve ne ali jednostavno nece da ide po to
sto mu bacis... kao da ga takvi predmeti ne zanimaju.
Samo njuska po travi kao da ce da pase k`o neka kravica hahaha.

Ne znam sta da radim, imate li neki savet ???

Poslednja izmena:
Mislim Dzingi je ovako regularan, mislim funkcionise normalno? Ako je tako onda mu je loptica malo smor:) trenutno

On je toliko dobar da nemam nikakvih zamerki samo eto izlgleda da mu loptice nisu "fetis", nekako mi je bitno to sa lopticom jer kasnije bi ga tako istrcavao tj. sprintevi i tako to...
Znas i sama, on ovako vise setka a jedino trci za drugim psima u igri.
Pozdravi mi miss okica :D

skok2-1.jpg

40kg u *** pa to je vec tele od psa :D a reci mi kolika mu je visina grebena?

Drugari ja se nadam da shvatate da je razmisljanje tipa "ciji je pas, veci i krupniji" skroz pogresno! Pas od cca 40kg, je totalno izgubio svoju funkciju, da ne pricam koliko se udaljio od standarda... Staford mora biti, brz, okretan, skocan, da sad ne navodim zbog cega, znamo mi to dobro zar ne... Za modernog staforda tezina od 30-32kg je nekako optimum, da izledaju mocno a da opet poseduju kvalitete, iz davne proslosti!!!

Back