American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jaooo ljudi muka ziva....juce mi jedan odgajivac ponudio da uzmem psa od njega,muzijaka starog 9 meseci. Unuk od don king of rings. Covek ima jos 3 staforda i ovog je bio dao jednom coveku koji ga je vratio,jer mu je pojeo telefon!!!! E sad,on ga daje na poklon,ali bi osoba koja ga uzme bila obavezna da ga izvodi na izlozbe i pari sa zenkama kad zatreba. A pas je prelep. Ja sam se pojela kad sam ga videla,a znala sam da ne mogu da ga uzmem. I maza je nevidjena. Ako je neko zainteresovan,nek se javi na pp,sto skorije.

Proveri ti ovo jos jednom jako dobro! Nijedan, ali zapamti ove reci
nijedan odgaivac, ne daje pse na poklon pogotovo ne odrasle sa
dobrim papirom, ako su iole pristojnog izgleda vrede mnogo vise
nego stenci!
I ovo pas je pojeo telefon deluje kao strasno glup izgovor, pa mogu
da posumnjam da pas ima veoma veliku fizicku ili psihicku manu ili
jos gore zdravstvenu!
znaci bezi od toga ko djavo od krsta...

nego stenci!
jos gore zdravstvenu!

kad sam citao post,
to je i meni palo na pamet, ali da ne trcim pred rudu.........
mislim na ovaj izgovor, "vrcem ti ga posto mi je pojeo telefon", nesto tu ne stima
barem tako mislim
Pozdrav!

nego stenci!
jos gore zdravstvenu!

pa kazem ti,coveku ne treba pas kao pas,ima ih previse,njemu treba on za izlozbe i parenja. Znaci on bude kod tebe,ali kad se ide na izlozbu,pise da je on vlasnik,a ne ti. I kad se pari,on pokupi pare od parenja. Nema mesta za njega,videla sam gde drzi ostale.
A isla sam licno da pokupim psa od tih ljudi kojima ih je dao na tu vrstu "cuvanja",i cula sam sta je taj lik rekao.

Moram da se pohvalim sta smo danas dobili na poklon od Chilly!!!
DSCN4304-1.jpg

DSCN4305-1.jpg

ma na toj slici mi ispao onako lep inace ga slikao drug iz zezanja obicno nije miran kad se slika
pa je jedino na ovoj ispao u nekoj normalnijoj pozi
meni se licno svidja manjak pigmentacije us drzi povijene seko sam mu pre 15 dana malo ih ispravi malo nosi kao neke rofove

Pa nedostatak pigmentacije moze da bude simpaticna,ali ne znam koliko zelis titule i odlicne ocene. Mislim da za svoj uzrast nema malo kila,ipak je on jos beba i tek treba da se razvija. Postoje psi koji kasno sazrevaju,odnosno kasno se razvijaju. Ali uz malo treninga ce baja biti pravi.

titule i ocene nisu mi bitne bitno mi je da me uveseljava svaki dan nemogu da verujem koliko je pametan omesto da ja ucim njega neke trikove on ih meni pokazuje iz dana u dan sve sto prodje jednom zapamti
poce da se ponasa kao lovacki pas uhvatio zeca i isteruje fazane kad setamo po polju
sam poceo da aportira niko ga nije ucio i kao da razume sve sto mu kazem najbolji mu drug macak sa koji me izlezava na suncu u svakoj prilici i tako da vas ne zamaram evo jos nekoliko slika na ovom linku pa ih skinite
http://www.speedyshare.com/247684362.html

Back