American horror story

Panamaman

Iskusan
Poruka
5.615
American-Horror-Story.jpg

Serija koja me je naucila da ne sudim po naslovu.

Otvorio sam temu za ovu seriju zato sto filmovi Twilight,Sisanje.. imaju svoje teme a mislim da o ovoj seriji ima dosta vise da se prica...

Nervira me serija...nadam se da ce biti objasnjenje kako to duhovi mogu da prave i radjaju decu, setaju po svetlu, ma zapravo k'o da nisu duhovi uopste, kao da su neki nadprosecni ljudi, e tako mi izgleda...sr.anje.

a jel to horor baš pravi ili nije?
mislim, jel će da me bude stra da odem do toaleta preko noći ako je uveče pogledam?

Jeste horor ali nije klasika,nije na cimanje koliko je jeziv i misteriozan,verovatno ce ti biti cim da odes do wc-a posle prvih par epizoda ,ali kada upoznas likove bice ti ok... :)

Sniki ti ocigledno nisi gledao film pet sementery? Stigoh do 5epizode. Napravicu malu pauzu. Koliko sam skontao ako ih sarane u dvoristu kuce ili ako tu otegnu papke,njihove duse ostaju tu na zemlji dok ih neko ne pronadje?

Da ko umre u dvoristu kuce ili u kuci ostaje tu zarobljen,ni ja nisam bas najbolje shvatio kako mogu duhovi da odu odatle,najverovatnije kada kuca nestane nestace i oni... jer je kuca dosta ukljucena u sva ta desavanja...

Odgledao prve 3 epizode...i odusevio se...
...i odlucio da sacekam prolece i celu sezonu sastavim odjednom :)
bice to veoma zanimljiv vikend :mrgreen:
To je najpametnije da uradis,posle duze pauze izmedju epizoda tesko je da ce ti biti sve jasno...

Odgledah celu seriju. Posle 8e epizode sam popizdeo i odsetao sam do wca na nozi koju sam u nedelju uganuo. Sada je sva popalavela i natekla. :( Do 4-5 epizode je sranje,posle pocinje da bude pravi shit.
Odlicno su odglumeli,svaku scenu i emociju u seriji sam doziveo. Mozda su malo preterali u vezi one druge bebe,ali necu da odajem tajnu serije. Pogledajte je do kraja.
Prilicno sam na kraju zadovoljan,zasluzila je 8/10,ali mi je ipak zanimljivije da gledam the walking dead. Ovo mi dodje kao neka sapunica jbte.

vikipedija kaze da ima 9 epizoda u prvom serijalu,ali ajd nema veze i da nije tako.

Odgledah celu seriju. Posle 8e epizode sam popizdeo i odsetao sam do wca na nozi koju sam u nedelju uganuo. Sada je sva popalavela i natekla. :( Do 4-5 epizode je sranje,posle pocinje da bude pravi shit.
Odlicno su odglumeli,svaku scenu i emociju u seriji sam doziveo. Mozda su malo preterali u vezi one druge bebe,ali necu da odajem tajnu serije. Pogledajte je do kraja.
Prilicno sam na kraju zadovoljan,zasluzila je 8/10,ali mi je ipak zanimljivije da gledam the walking dead. Ovo mi dodje kao neka sapunica jbte.

vikipedija kaze da ima 9 epizoda u prvom serijalu,ali ajd nema veze i da nije tako.

http://www.imdb.com/title/tt1844624/episodes#season-1
vikipediju uredjuje svaki idiot

Odgledao sam svih 10 epizoda i odusevljen sam. Serija je mnogo dobra i ne da drzi paznju nego razbija. Krivo mi je sto sam tako brzo odgledao svih 10 epizoda i sada moram da cekam dok ne izadje nova.
Masta u ovoj seriji je neprevazidjena i svaka cast onom ko je pravio. Pola vas verovatno ni ne ceni toliku mastovitost, nego se vata za glupe detalje kao sto su "realnost" i ocekuje ne znam ni ja sta. Serija je posebna jer svaka epizoda ima svoju pricu, koje se slazu kao slagalica u glavnu pricu. Video sam da ce biti jos nekoliko novih likova, tako da ce verovatno biti jos prica iz proslosti... Sve u svemu, extra serija. :klap:

A da ne zaboravim i ovaj seksipil :mrgreen:
:per:
ahstoryab01.jpg

Likusa je genijalna i lepa i seksi i elegantna , ma vrh.
10. epizoda je za mene najsokantnija do sada,milim da znaju oni koji su je odgledali o cemu je rec...

Za 2 dana izlazi 11. epizoda i u nju polazem svaku nadu... zove se Birth ;)

21. decembra je 12. poslednja epizoda u serijalu

Evo nesto zanimljivo:

The house is a real location at 1120 Westchester Place in Los Angeles known as the Rosenheim Mansion. It was built in 1908 by architect Alfred Rosenheim as his own residence; Rosenheim was one of LA's most influential architects during the early 1900s. The house scenes in the pilot episode of "American Horror Story" were filmed on location at the Rosenheim Mansion, and then some of the house's interiors were replicated on a set. Exteriors continue to be filmed there on location.

Back