Амери нам у Будимпешти припремају терен

..а да ти ниси циничан?....(како да овако кажу)

Мој коментар се односио на "случајност".......поново у Будимшешти?
(можда некада треба читати и између редова,
...та нисмо правници, да мора све да се "нацрта"! )

.

sta fali Budimpesta u prolece je super :D

Мени припадне мука кад чујем да само то и
САМО то говори. Ваљда друго НЕ СМЕ!
Продана душа!!! ...Када ћемо му видети леђа?

Ja se bojim da je kod nas bolest sistemska, a ne vezana za jednu ličnost. Kad vidimo leđa njemu, doći će neko drugi ko jednostavno isto ne radi u interesu Srbije i u skladu sa većinskom voljom birača. Mi smo jedna jedva nezavisna država, a možda uopšte i nismo. Danas očigledno kolonijalizam izgleda drugačije nego pre 60 godina.

sta fali Budimpesta u prolece je super :D

Moj burazer je išo prošle nedelje, bio je na nekom seminaru i kaže da je odlično... Pogotovo šoping molovi, a hrana jeftinija nego kod nas... Jedino je imao problem sa naručivanjem hrane po restoranima.. Tamo jedu svinjsko meso sa nekim slatkim prelivom....:eek:

Čim se je vratio morali smo da pocepamo pola praseta uz špricer... :mrgreen:

Moj burazer je išo prošle nedelje, bio je na nekom seminaru i kaže da je odlično... Pogotovo šoping molovi, a hrana jeftinija nego kod nas... Jedino je imao problem sa naručivanjem hrane po restoranima.. Tamo jedu svinjsko meso sa nekim slatkim prelivom....:eek:

ako je ovo dobro, mislim

tamo su sve zgodne zene profike!

Ma pomozite tim ljudima dole i osigurajte normalan zivot,manite se sad mantre KOSOVO JE SRBIJA...
Sta imaju Srbi na Kosovu od toga sto se neko po Beogradu derunja KOSOVO JE SRBIJA,a ovi dole nemaju struje,vode,posla...I valjda vam je jasno da morate razgovarati sa Albancima...U ovom slucaju najbolje sto Srbija moze da izvuce,mada i to veoma malo verovatno je podela Kosova,mada zasto bi Albanci "sa konja na magarca"...

Vidi ovoga:lol:....dobro si ti upoznat sa stanjem na kosovu,samo odakle ti da vode nemaju........ili i to planiraju da im zakinu.......mani se ti coravih posla......

I da te pitam zasto nemaju struje i posla?:)
Ajde kad si mi tako bistar ljubi te majka odgovori!

Svinjetina je poenta ove priče, ako je neko propustio :D A kakva je govedina u Budimpešti? :mrgreen:

trebo je naruciti teleci perkelt gulas , sa turos cusom (testo sa sirom i slaninom) ,nema nista slatko sve je slano i do jaja ljuto i dobro , a porcije su bezobrazno velike , i najjaci su posustali(meni bi i samo ono testo bilo dovoljno a ne jos i gulas ) :mrgreen: a uz to naravno i spricer -beli Tokaj rizling , ja se poslednji put usro od jela i pica ,morao sam posle da predjem peske pola centra ne bi li dosao sebi

trebo je naruciti teleci perkelt gulas , sa turos cusom (testo sa sirom i slaninom) ,nema nista slatko sve je slano i do jaja ljuto i dobro , a porcije su bezobrazno velike , i najjaci su posustali(meni bi i samo ono testo bilo dovoljno a ne jos i gulas ) :mrgreen: a uz to naravno i spricer -beli Tokaj rizling , ja se poslednji put usro od jela i pica ,morao sam posle da predjem peske pola centra ne bi li dosao sebi

Na svu sreću, kasnije je provalio nešto sa Wiene... Pa je ukapirao da je to bečka šnicla i posle je samo to jeo...:lol:

********************************************************************************************************
Svinjetina je poenta ove priče, ako je neko propustio :D A kakva je govedina u Budimpešti? :mrgreen:

Na svu sreću, kasnije je provalio nešto sa Wiene... Pa je ukapirao da je to bečka šnicla i posle je samo to jeo...:lol:
*********************************************************************************************************

За сву тројицу
(опомена пред искључење,.......ма
..шалим се)

Тема је Амери нам у Будимпешти припремају терен!

Опет ти Амери!!!
.........Па, зар им није било доста што су 2000.те помогли
да
СВИЛЕНИ уђу са улице у власт на мала врата
(од сада овако, СВИЛЕНИ,..... зовем ову власт)

Шта мислите зашто су само поменути позвани на ДОГОВОР?

.http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9314614&postcount=1

.

Poslednja izmena:
********************************************************************************************************

*********************************************************************************************************

За сву тројицу
(опомена пред искључење,.......ма
..шалим се)

Тема је Амери нам у Будимпешти припремају терен!

Опет ти Амери!!!
.........Па, зар им није било доста што су 2000.те помогли
да
СВИЛЕНИ уђу са улице у власт на мала врата
(од сада овако, СВИЛЕНИ,..... зовем ову власт)

Шта мислите зашто су само поменути позвани на ДОГОВОР?

.http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9314614&postcount=1

.

nisu oni svileni oni su MOZGOVI ili PAJACI;

pa pozvani sa al ne na dogovor nego na razgovor(sporo nesto rade na totalnom unistenju Srbije) i da prime nove instrukcije da nema vise ono Kosovo je Srbija, nego samo Kosovo ili samo Srbija(Delta)
:mafijas:

U ovom slucaju najbolje sto Srbija moze da izvuce,mada i to veoma malo verovatno je podela Kosova,mada zasto bi Albanci "sa konja na magarca"...

Зато што се ви ту ништа не питате!:rtfm:

Тражићете ви и то магаре......... и то микроскопом!

И то негде око Елбасана!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Само полако..............живи били па видели!

... kisela bombono :) sve je to u redu i ja se izvinjavam, samo ja sam curica :)

О,..
1.gif
. извини молим те!

nisu oni svileni oni su MOZGOVI ili PAJACI;

pa pozvani sa al ne na dogovor nego na razgovor(sporo nesto rade na totalnom unistenju Srbije) i da prime nove instrukcije da nema vise ono Kosovo je Srbija, nego samo Kosovo ili samo Srbija(Delta)
:mafijas:

Добро, немам ништа против, како год хоћеш, али
за мене ће и даље бити СВИЛЕНИ!
(па види како су обучени,...као да су им и ципеле од свиле,.....
свилене ципелице....:D

....
Тачно тако,...
вероватно се многи у свету питају,,...како то да још мрдамо,
па онда морају ови свилени да објасне шта нас то одржава у
животу,.....................а да није новац:whistling:

.Са чим даље да нас ударају!

.

Vidi ovoga:lol:....dobro si ti upoznat sa stanjem na kosovu,samo odakle ti da vode nemaju........ili i to planiraju da im zakinu.......mani se ti coravih posla......

I da te pitam zasto nemaju struje i posla?:)
Ajde kad si mi tako bistar ljubi te majka odgovori![/QUOTE/]

Struju nemaju zato sto je ne placaju...Posla nema ni po Srbiji pa se nekako snalazimo i placamo je...

Mene zabole neka stvar za Kosovo,samo kazem svoje misljenje
:gace:

Back