odlican i je i sampon za osetljivu kozu glave, ne masti je i dobro cisti.....smanjio mi je svrab.....
momentalno koristim:
- krema za telo sa jasminom: malo jace teksture, za suvlju kozu je, jako lepo osvezavajuce mirise i brzo se upija, koristi je za noc kad je hladnije i uz nju mi ne treba parfem.....cesto se vracam ovoj kremi
- ulje za strije za trudnice: nisam ljubitelj masnog ali od kad ga uvece korisitm za stomak nemam vise svrab, odlican miris na komorach (negro bombone)....
- buter za telo za trudnice: mazem po stomaku preko dana, brzo se upija i neguje, nekad namazem celo telo ali je bas jak i za ekstra suvu kozu je, miris takodje na komorach....
- krema za lice za noc za goji bobicama: krema je za normalnu kozu, nije previse teska i masna a odlicno neguje, protiv bora je i koristicu je dok god mi se koza ne zasiti.....
- sapun sa vertiverom: osvezavajuceg mirisa, odlicno cisti kozu, idealan za leto.....ima blagi piling efekat zbog nekih travki u sebi....
- roll deo sa mineralima mora: odlican za dane kad ne ocekujem neke napore jer slabije drzi....divan i lagan svez miris.....