Alverde

Koristim sminku Alvedre i meni je ok...maskara ne valja, ali nema veze, i ne treba mi neka narocita...Mozda nije idealno postojana ali je vrlo blaga i nekako ipak izgled aprirorno.
Kreme i samponi i ostalo- jok. To mi nikako ne odgovara.

Probala sam jedino Anti age foundation i nije mi odgovarao.

Nameravam da probam neke kreme za predeo oko ociju a citala sam da ima dobre recenzije.

Ja imam ovu i nikako da je potorsim...sem sto ima lep miris, nema nikakvo delovanje...uostalom kreme za predeo oko ociju su samo marketinski trik...zasto ne bi kremu za lice koristili i za predeo oko ociju? Zar lice nije osetljivo? Zar tamo moze svasta da se stavlja a na oci ne sme...bzvz...ako ovo ne potrosim uskoro, leti u kantu..jednom kupila kremu za oko ociju i necu vise...

Neodoljiva,
sustinski si u pravu..ali moje laicko misljenje je da je ipak koza oko ociju (posebno u nekim kasnijim godinama :lol:) osetljivija
nego na drugim delovima lica.
Dakle - ne kazem da lice nije osetljivo ali koza ispod ociju je posebno tanka, nezna
a u nekim godinama se pojavljuju i podocnjaci, borice..itd.

Neodoljiva,
sustinski si u pravu..ali moje laicko misljenje je da je ipak koza oko ociju (posebno u nekim kasnijim godinama :lol:) osetljivija
nego na drugim delovima lica.
Dakle - ne kazem da lice nije osetljivo ali koza ispod ociju je posebno tanka, nezna
a u nekim godinama se pojavljuju i podocnjaci, borice..itd.

kreme za kozu oko ociju imaju i poseban sastav za smanjivanje otoka kao i za ublazavanje boje podocnjaka....a koza oko ociju je stvarno drukcija od ostatka lica....tanja je i sklonija boranju....

uzela sam juce fluid protiv bora....oko 55o din je....ima prirodan E i C vit i ulje jojobe i shea buter....na licu stavra neki film koji se malo teze upija te cu manju kolicinu stavljati....lice mi se ujutru nije izmastilo od njega mada imam vrlo masnu kozu....prvi utisci su dobri.....uzela sam i kremu za telo za suvu kozu sa belim cajem i jasminom..predivno mirisi a i lepo se maze i upija....uvece sam se namazala a jutros mi je koza i dalje hidrirana i meka....zadovoljna sam.....

Probala toniranu kremu, meni licno ne stima ( nijansa, posto imam ten covjecije ribice), inace se cini ok.
Balzam za usne (labelo), onaj zuti sa nevenom mi je odlican, ima "tesku" teksturu, ali divan osjecaj i izgleda kao bezbojni sjaj, a sastvav neodoljiv...
Probala i kremu za lice sa divljom ruzom, ok mi je bas, ali je namjenski uzeh za vrat, posto mi je lice hipersenzitivno...

ja sam koristila svasta od njih i sve mi je bilo suuuuper a i cene su vise nego povoljne,obzirom da se radi o organskoj kozmetici.:worth: kremice i sredstvo sa umivanje na bazi crvene gline mi je bilo odlicno,sminka isto.

Ja imam ovu i nikako da je potorsim...sem sto ima lep miris, nema nikakvo delovanje...uostalom kreme za predeo oko ociju su samo marketinski trik...zasto ne bi kremu za lice koristili i za predeo oko ociju? Zar lice nije osetljivo? Zar tamo moze svasta da se stavlja a na oci ne sme...bzvz...ako ovo ne potrosim uskoro, leti u kantu..jednom kupila kremu za oko ociju i necu vise...

Meni je ta bila OK ali nije dovoljno jaka pa sam uzela onu drugu, za zreliju kožu (ljubičasto pakovanje), ta mi je odlična :D

Te kreme su dobre jer su hipoalergene ... ovo je prva krema koja i kad mi dospe u oko ne izaziva nikakvu reakciju, a inače maltene nijednu ne mogu da koristim baš iz tih razloga.

Inače pena za umivanje je odlična.

Poslednja izmena:
Nisam bila jaaako dugo na forumu
sto se tice alverde priozvoda, od skoro ih koristim i zadovoljna sam :)
imam toniranu kremu sa bademom, nju cuvam za leto sad mi je pretamna
aqua 3u1 obozavam, konacno krema koja matira Tzonu
tonik sa morskim algama je ok, ali sadrzi alkohol
tonik od ruze mi je divan, blag, lepo mirise
dnevna krema od masline ok, ali nemam osecaj da preterano hrani kozu
labelo od nevena, ok ali nisam toliko odusevljena kao sto sam ocekivala koliko sam pozitivnih komentara na raznim mestima za njega procitala

kupila sampon od gline....miris je cudan, solidno peni i pere.....videcu koliko ce mi se mastiti kosa i da li ce me svrbeti teme....nikako da resim taj problem....pasta za zube je vrlo solidna i kupovacu je.....muski gel za tusiranje i sampon u jednom sa guaranom takodje cu da pohvalim.....a predivno mirise bebi kozmetika....bebi sampon koristi moj sin i kosa mu je prelepa

Dodajem da sam maskarom prezadovoljna... (ona dvofazna, tj. bijela podloga + crna boja)...i tus je ok...i ono sto me bas odusevilo ampule za lice od ruze...a inace mi je osjetljivo, ali ove mi bas prijaju...

pocela sam da koristim sampon sa zelenom kafom jer mi onaj od gline nije resio svrab, izgleda da je problem neresiv i da mi samo pomaze sinoderm gel kratkotrajno....iako mi je koza glave masna, resila sam da probam i mogu reci da sam zadovoljnija nego sa samponom od gline....dobro peni, mnogo bolji od ovog sa glinom, i fine je, guste teksture, lepo opere kosu i ne masti mi je sto mi je jako vazno.....a i kosa mi laka za oblikovanje, nije kao zica.....

Poslednja izmena:
Mislim da cu i ja da kupim sampon sa zelenom kafom. Za balzam jos nisam sigurna .... zelena kafa ili hibiskus.

bild-alverde-coffein-shampoo-gruener-kaffee-data.png

I moracu da nadjem sredstvo za suve krajeve isto bez silikona. Mozda ako bude u dm-u:

bild-alverde-feuchtigkeits-2-phasen-spruehkur-aloe-vera-hibiskus-data.png

odlican i je i sampon za osetljivu kozu glave, ne masti je i dobro cisti.....smanjio mi je svrab.....

momentalno koristim:

- krema za telo sa jasminom: malo jace teksture, za suvlju kozu je, jako lepo osvezavajuce mirise i brzo se upija, koristi je za noc kad je hladnije i uz nju mi ne treba parfem.....cesto se vracam ovoj kremi
- ulje za strije za trudnice: nisam ljubitelj masnog ali od kad ga uvece korisitm za stomak nemam vise svrab, odlican miris na komorach (negro bombone)....
- buter za telo za trudnice: mazem po stomaku preko dana, brzo se upija i neguje, nekad namazem celo telo ali je bas jak i za ekstra suvu kozu je, miris takodje na komorach....
- krema za lice za noc za goji bobicama: krema je za normalnu kozu, nije previse teska i masna a odlicno neguje, protiv bora je i koristicu je dok god mi se koza ne zasiti.....
- sapun sa vertiverom: osvezavajuceg mirisa, odlicno cisti kozu, idealan za leto.....ima blagi piling efekat zbog nekih travki u sebi....
- roll deo sa mineralima mora: odlican za dane kad ne ocekujem neke napore jer slabije drzi....divan i lagan svez miris.....

Jako sam zadovoljna sa kofein samponom i aloe vera balzamom :)
Dvofazno sredstvo za oporavak kose necu kupovati vise. Ako prskam malo - ne deluje, ako stavljam vise: otezava kosu.

Malo sam razocarana sa Alverde balzamom za smedju kosu, ne hidrira dovoljno (a nije bas suva) i kosa mi nakon koriscenja leti na sve strane. Zao mi je da nisam uzela opet onaj sa hibiskusom i aloe verom.

Tako mi i treba kad nisam procitala ovo, pun je alkohola...
alverde_sp%C3%BClung_braun_teaser1.jpg

Poslednja izmena:
Trebala sam da prekinem feniranje jer moram odmah da napisem da MRZIM ovaj balzam, mrzim. Mucenje je feniranje. BOLI. Kosa mi izgleda odvratno. NIKAD VISE. :besna:

I just needed to vent z:)

Mi korsitimo njihove maskare, mama onu u braon nijansi, ja crnu i odlične su. Nema lepljenja i onog groznog curećeg efekta ko recimo kod Max Faktora i još nekih, nežne su i ne iritiraju kožu i oči.

Alverde, my love!
Najradije bih pojela makadamija puter za telo, ili recimo ulje iz mama kolekcije ili mast za usne sa nanom..... mnjam.

A planiram da dođem u posed ovog rumenila..... mami me i namiguje samo tako :)
0043.jpg

Otkrila sam konacno verovatno najbolji njihov balzam za kosu - hidrira fenomenalno i ne masti - moje iskustvo je da ovi balzami bez silikona ne hidriraju dovoljno, ali eto ovaj je perfektan:

bild-alverde-intensiv-aufbau-spuelung-data.png

Velika preporuka! Sad mogu "mirno da spavam" sampon sa kofeinom i ovaj balzam su perfektni zajedno (meni). Ponekad naprskam krajeve sa dvofaznim sredstvom i to je to, ne vracam se vise na proizvode sa silikonom.

Back