Alternative u lečenju raznih bolesti...

Молим кориснике DiplomiraniDuduk и isid да не спамују тему. ;)

Тема се односи на алтернативне начине лечења болести биљном медицином и свим правцима медицине који заступају биље, хомеопатију и сва остала природна средства као базу своје доктрине.

Поруке које се не односе на тему ће и убудуће бити брисане.

Разговор који сте водили, наставите слободно преко пп-а. ;)

Muško sam, a nisam muško t.j. ''bezopasan'' sam po žene, hadum što bi mi u Bosni rekli. Sve zbog problema sa prostatom. Skoro dvadeset godina patim od upala prostate koje se stalno vraćaju. Ljekar propiše antibiotik, a u posljednje vrijeme i Kamiren,...međutim ništa. Mokrim ''po urgentnom prinicipu'', ne mogu da zadržim mlaz mokraće i malo se pomokrim u gaće. Ti pokušaji kontrole mokrenja su bolni (Ne previše bolni, ali ipak bolni). Nonćno ustajanje mi je redovno 2-3 puta. Bolovi u nogama nalik na bolove kod bolesti zvane GIHT. Uzimao protiv gihta ALOPURINOL, ali ništa. Morao sam kupiti kineski štap za poštapanje (1,5KM=0,75€).
Vidio sam na forumima neke diskusije i pronašao da se u Mostaru proizvode čepići koji pomažu kod upale prostate. Sve na bazi pčelinjih proizvoda. Već peti dan koristim ove supozitorije-čepiće i prezadovoljan sam. Nema oštrog bola neposredno prije mokrenja,...Uspijevam zadržati mokraću i kontrolisati što do sada nisam mogao, pa nisam znao da li mi je potrebniji psihijatar ili urolog.

Ovaj proizvođač/izumitelj ovih čepića je napravio revolucionaran proizvod uz pomoć prirode. Njegov pristup liječenju je takođe revolucionaran jer niko do sada nije proizveo čepiće za liječenje upale prostate.

Poznato je da pčele brane svoje larve propolisom i matičnom mliječi. Nema boljeg lijeka od onog što ga je priroda i/ili bog smislio! Kao hemičari, ljekari,...priroda i/ili bog su neuporedivi u odnosu na čovjeka.

Uskoro očekujem da mi se i erekcija vrati,....Tad će mi život biti kao u Balaševoj pjesmi i stihovima: Sve oko mene je dolce vita i holywood.

ono sto ja znam ,je da se od kako ga pijem osecam veoma veoma dobro imam energije za neverovati,bolje sam raspolozena i lice mi je nekako cito.Vazno je piti i dosta vode ,navodno on hijerarhijski izbacuje iz organizma sve sto ne valaj ,pocev od toksina i svih tih otrova groznih ,p[a onda ide redom ,da b na kraju usao u obracun sa virusima,te sprecava umnozvanje istih sto se odnosi na hep c narocito,koji moze za sest meseci da dosta umrtvi ,ako ne i eliminise. E sad pojavili su se proizvodi neke nemacke firme koja taj nas zeolit prepakuje i prodaje ovde za skupe novce 160 grama za 4000 dinara,a kg zeolita ovde kosta 120 dinara .Razlika je u finoci jer ga nemci nesto mu rade ne znam sta sto jemeni suvisno jer ako je lekovit tako sta imas jos da se petljas sa nekakvim tehnologjama, tako da ja preporucujem ovaj nas.Ima po netu dosta o njemu pa ce te naci ,ja sam zadovoljna jako,ali neznam da li ima jos ko da ga koristi duze od mene-cackam mecku ustavri - ))

Mirođija :)

Poreklom je iz Male Azije.Od davnina se uzgaja u Evropi i omiljeni je ruski začin. Uspeva čak i u blizini Arktičkog polarnog kruga! :eek:
Za stare Rimljane je bila simbol vitalnosti, a vojnici su pržene semenke mirođije stavljali na rane da ubrzaju isceljenje. :D
Njena lekovitost je velika: dobra je za bolje varenje hrane i protiv gasova u stomaku, za bolji san, za lečenje hemoroida, za bolje mokrenje, iskašljavanje, stavlja se kao dodatak čajevima protiv celulita i za mršavljenje, itd. Bogata je vitaminima C i A.

Bojim se da alternativnim metodama lecenja dolazi kraj. Farmaceutska mafija pobedjuje.

Европска унија забранила природне лекове

Директивом бирократа и комесара из Брисела забрањена је производња и продаја биљних лекова у земљама Европске уније. На овај начин су пацијенти остали ускраћени за стотине медикамената на бази биља који су могли да им помогну у излечењу опаких болести.

Izvor: http://alternativnevesti.com/index....nila-prirodne-lekove&catid=60:vesti&Itemid=28

Pitanje je vremena kada ce i kod nas to da usvoje.

Bojim se da alternativnim metodama lecenja dolazi kraj. Farmaceutska mafija pobedjuje.

Европска унија забранила природне лекове

Директивом бирократа и комесара из Брисела забрањена је производња и продаја биљних лекова у земљама Европске уније. На овај начин су пацијенти остали ускраћени за стотине медикамената на бази биља који су могли да им помогну у излечењу опаких болести.

Izvor: http://alternativnevesti.com/index....nila-prirodne-lekove&catid=60:vesti&Itemid=28

Pitanje je vremena kada ce i kod nas to da usvoje.

Кад све збројим и одузмем - заккључила сам да ти "моћници" (по мени је то само Бог, ал' ајде ако се тако осећају :roll:)
нису људи :sad2: јер у њиховим одлукама ничег људског нема :ljutko:

И то што су испланирали да једну тј две трећине људске врсте униште - верујем да неће проћи некажњено :rtfm:
За свакога на овом свету има: и места, и хлеба и лека - и то нико нема право другима да ускрати! :ljutko:
Читала сам да полако почињу са изградњом зелених оаза у пустињским областима...
Тек тада ће бити хране и лекова за све :D и свима може да буде лепо! Само да не победи себичлук и зло :(
http://gradjevinari.me/?p=138

пс. Надам се да ће злоупотеба Фармацеутске индустије престати! И да ће таква каква је сада (и са таквим циљевима) - пропасти!

Poslednja izmena:

Back