Altec vs3151R VS Logitech X-530

• Začetnik teme Začetnik teme skazi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

skazi

Obećava
Poruka
52
Suzio sam izbor na ova dva sistema. Približno su istom cenovnom rangu, pa bih hteo da čujem i vaše mišljenje!!!
Za cenu od 90-100€ sa PDV-om ja mislim da nema boljih,znam da nisu ništa posebno ali i ne očekujem puno od njih pre svega tražim dobar i jeftin 5.1 sistem)

(Znači treba mi 5.1 a ne 2.1 sistem i nemoj samo da bude " prodaj žabu,babu ili komšijinu mačku pa dodaj još 15,20,50€ i kupi nešto bolje----nema više jevreja TO je TO.)

pozdrav

Kada kupujem miša,tastaturu ili dzojstik prvo što mi padne napamet je Logitech.
Kada je zvuk u pitanju nema dileme da je Altec Lansing daleko odmakao od konkurencije.
Po meni i nemaš baš neku veliku dilemu.
Ako i dalje sumnjaš,imaš nakraju Knez Mihajlove sa desne strane prema Kalemegdanu radnju u kojoj su izmedju ostalih izložena (mogu da se probaju) i ta dva modela.Poslušaj jedan pa drugi i odluči sam.
Pozdrav

skazi:
Ja sam ih čuo i poprilično su jaki, čini mi se da su po snazi kao i Altec MX5021.
Ali što je još važnije kvalitet zvuka je izvanredan,jedina slaba tačka im je cena!
Da, cena im je oko 200€ bez PDVa.
Inace video sam da imaju 75W, dok MX 5021 imaju 100W koje sam cuo par puta. E sad i oni imaju problema sa srednjim tonovima, pa me interesuje da li su sa ovim novim to resili.

Back