Ovako, zanima me vase misljenje. Pre dva meseca krecu moji problemi sa stomakom, uradjeno hiljadu analiza, na kraju su hteli da radim markere na tumor i na kraju se ispostavi kandida u crevima. Onda posle toga nalaze na hepatitis b,c, i mogu vam reci da su ova dva meseca bila najgora u mom zivotu, stres, nespavanje. Sto je najgore moje psihicko stanje se nije popravilo, ne prodje dan bez suza i noc da mogu oka sklopiti. Sad, tacnije pre nekih nedelju dana se pojavljuje igranje misica po celom telu, prvo jedan list na nozi pa drugi, pa jedna butina pa druga butina, imam neke trzaje misica koje ne kontrolisem, bukvalno odskocim u krevetu, ustanem totalno slaba, nemam snage ni za sta, i eto dva meseca guglanja o tumorima, virusima, teskim bolestima sad naidjem i na ovu. A posto sam se nagledala doktora(bar 3 puta svake nedelje) nemam snage vise. Problem imam i sa znojenjem, noge i ruke su uvek ledene a mene odjednom oblije znoj. Da napomene da imam 18 godina, i ako moze neki savet dobro bi mi dosao.