Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ma nije ovo tolko losa igra ali..sve epizode su otkljuchane vec ? 16 bita tokom cele igre, vide se one kocke kao npr na resident evil od sony-ja josh. 2 minusa, ostalo je ok.
Koja je ovo vrsta igre?Avantura ili akcija?Jer sam je bas kupila,znam dosta se prica o ovoj igri,al imam feeling da je to opet neka vrsta akcije a takve igre bas ne volim pa mi se neda instalirati!
Tacno.....(imao sam nightmares od te igre.Kada sam je igrao kao klinjo Silent Hill i Resident Evil su mi bili smesni(kao horori ovo ono),ali ALone 4...
Ali ni ovaj novi nije za bacanje(sa filozofske strane).Kraj je savrsen...sta god da uradis no happy ending!
Tacno.....(imao sam nightmares od te igre.Kada sam je igrao kao klinjo Silent Hill i Resident Evil su mi bili smesni(kao horori ovo ono),ali ALone 4...
Ali ni ovaj novi nije za bacanje(sa filozofske strane).Kraj je savrsen...sta god da uradis no happy ending!