Headhunter:Guliverr:Oce ovaj HEADHUNTER da prestane da otvara milion topila sa istim temama ili nece! Daj ukidajte to, nije ,brate sve razliciti nazivi a ista prica...prodali kosovo,uzeli sta,prodali kosovo,uzeli stan do ujutru! I jos ti to ponavlja neko ko podrzava najvecu mafijasku organizaciju na ovim prostorima DS i frakciju CEDE JOVANOVICA(da se ne zaboravi i ne naljuti)
Pa de si Guliveru, da se nisi nesto naljutio ako sam te dokacio nekom posalicom od sinoc...?
Da skratim:
Kad neka tvoja tema (ili bolje 5 tema) budu imale po 100+, ili bar 50,60 postova - javi mi se, pa cemo da pricamo o postavljanju tema...
Inace,ko nije primetio sada recimo na prvoj strani nijedna moja tema nije pri vrhu zbog mog forsiranja- nijedan zadnji post nije moj, a teme koje vise nisu aktuelne, njih pustam da padnu u zaborav (osim jedne ili dve meni drage,koje dopunjujem s'vremena na vreme-sa novim bisernim izjavama nekih likova)
Ne nisam se uvredio,po prirodi sam takav da se tesko vredjam! A nedaj boze da i jedna moja tema ima 50-100 postova onakvih kavi su tvoji jertu osim svadje ne mozes nista naci!