ALO javlja: "Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu"

У међувремену у Војводини...
1000010671.jpg

Tako jeee...hapsi sve. Ako je Hrvat što ima koji gnjurac da radi tamo preko Bajakova. Odmah s njim u bajbokanu. Dignite zid, imate hvala Bogu dosta "građe".
Mora se paziti da Tixi, Mizi, Kežualni, kapetan i ini ne dobiju hercfeler...
Da, i klon dinka staviti blizu ako se vizuelno prepozna tog odma u stanicu taj je najopasniji

za razliku od caci idiota decko je covek a i valjda si video da vnogo novine prenose...............
Немој тако. тиксоглу је коначно дочекао да преЦедник објави која сила стоји иза "цветнаје", коферчетова полиција да ухапси "агента", а ти им рушиш бајку. Дај, пусти их да сеире бар мало. :ortaci3:

Ti ne razumes, uhapsen je ovaj jedan i dok slavimo ovde uslo ih je 500 i sve spavaci.

Ako izvade sahovnicu na terazijama svi sns simpatizeri su pali na zadatku patriotizma
Upali ste u neku paranoju i ludilo za koje nema leka. To su tvoje pretpostavke a ne cinjenice. Strpi se bar da vidis da li je tako.

Povucite se u normalni protest i niko vam ne moze nista. Niti verovatno hoce.
podrzavam hapsenje svih huligana samo sto cemo pustiti snsovce a vulgarno receno j*bati ostale pendrecima
Nisam to rekla, svaki huligan je huligan, pa ma s cije stane bio.

Ja sam gradjanin " Suncevog sistema", nemam naciju, religiju, nisam sklon vlastitoj torizaciji i uklapanju u bilo koje " stado", i uvijek cu podrzati istinu, pravdu, moral, bilo gdje na planeti, bez ikakve pristrasnosti, i ima dosta ovakvih ljudi poput mene a mentalno osakaceni sljedbenici nacional kriminalnog SNS rezima bi takve ljude progalsili " neprijateljima " srpstva" koje upravo oni najvise unistavaju i pljackaju, decenijama.
Ti si u Srbiji stranac i kao takav ne smeš da pomisliš ništa ružno o našem predsedniku , takva su pravila . Izražavam ti golemu sućit zbog tvog zemljaka žitelja Sunčevog sistema.

Upali ste u neku paranoju i ludilo za koje nema leka. To su tvoje pretpostavke a ne cinjenice. Strpi se bar da vidis da li je tako.

Povucite se u normalni protest i niko vam ne moze nista.

Nisam to rekla, svaki huligan je huligan, pa ma s cije stane bio.
Koju paranoju, ja nemam gde da se povucem ne idem na proteste, isao jednom ujeo me ker i platio sam kaznu zbog rvanja sa psom na javnom mestu.
Remecenje javnog reda i zlostavljanje zivotinja.

Nije ovo paranoja, na severu je orban a on je najopasniji, em ne razumemo madjarski, on ako ubaci svoje elemente slabi vlast na severu srbije, i to mogu da iskoriste rumunski bunjavci.

Nije sala

Koju paranoju, ja nemam gde da se povucem ne idem na proteste, isao jednom ujeo me ker i platio sam kaznu zbog rvanja sa psom na javnom mestu.

Nije ovo paranoja, na severu je orban a on je najopasniji, em ne razumemo madjarski, on ako ubaci svoje elemente slabi vlast na severu srbije, i to mogu da iskoriste rumunski bunjavci.

Nije sala
Већ се Вучко договорио са њим за Војводину. То је индикативно, чим спомене нешто, знаш да је супротно.
Не дам Газиводе
Не дам Србију
Не дам Север КиМ...

Nije sala
Nije sala, tako je, i zato treba biti mirne i trezne glave, odmeren. Ovako, cak i gradjanima koji bi se prikljucili trazeci izbore, onemogucavaju da se prikljuce.

Pa ovo ni na sta ne lici!

Back